Etusivu » Madara – piristä ja vahvista ihoasi

Madara – piristä ja vahvista ihoasi

Ympäristön ilmansaasteet, torjunta-aineet, säävaihtelut sekä raskas liikunta ja sairaudet koettelevat ihoamme. Näin syksyllä on hyvä aloittaa hyvissä ajoissa ihon vahvistaminen talven vaativiin olosuhteisiin. Kesällä ihoni kosteustasapaino on loistava mutta nyt jo huomaan pikku hiljaa, että ihoni tarvitsee lisäkosteutusta ja boostia heleyteen.

Testiin saamani Madaran Smart Antioxidants Anti-Farigue Eye Rescue Cream on todellinen must have – tuote kiireiselle ihmiselle. Tämä tuote vähentää juonteita ja kirkastaa tummia silmänalusia. Luonnolliset antioksidantit puolustavat ihoa vapailta radikaaleilta. Tämä kevyt silmäympärysvoide levittyy helposti ja jättää kivan hehkun silmänalusille. 
Näin syksyn tullen on ihana piristää ihoa erilaisilla naamioilla. Itse olen tykästynyt erityisesti naamioihin, jotka voi jättää yöksi ja näin tehostaa niiden vaikutusta. Yksi suosikkinaamioistani on Madaran SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask. Voit lukea lisää tästä kosteuttavasta naamiosta täältä (klik). Nyt olen löytänyt rinnalle Madaran pikkusisaren Mossan Vitamin Cocktail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Creamin. Tämä piristävä Energia Boost -naamio kosteuttaa ja parantaa ihon täyteläisyyttä sekä kimmoisuutta. Olen käyttänyt tätä voidetta yövoiteena/ yönaamiona parantamaan ihoni kosteustasapainoa. Taidanpa jälleen tänä iltana helliä ihoani tällä miellyttävällä naamiolla.
-tuulanneli
// tuotteet saatu näytteenä testiin pr-toimistolla //2 Comments

 1. Kristiina / Kauniimpaa kuin koskaan
  Kirjoittaja
  1.10.2017 / 11:15

  Oi miten kivan blogin löysin!Mukavaa lokakuun alkua

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2018 / 17:59

   Hei Kristiina,

   Onpa kiva tutustua myös sinuun ja blogiisi 🙂


Looking for Something?