Etusivu » kiitos syyskuu

kiitos syyskuu

Moikka kaikille! Nyt olen ylpeä itsestäni, koska sain syyskuussa blogin taas rullaamaan melkein täydellä teholla työkiireiden keskellä. Syykuussa priorisoin blogia jo vähän eturiviin, joten sille raivattiin aikaa golfin kustannuksella. Kostea nurmikko ja viileät illat eivät enää nappaa golfkentälle, joten minun osaltani kausi on taputeltu. Nyt on kiva palata takaisin tämän rakkaan harrastuksen pariin.


Syyskuun top 3 suosituinta postausta

Viime kuussa kiinnostusta herättivät näytökset, pukeutuminen ja leivonta. Kärkeen kiilasi ihana porkkanakakkuresepti, jota olen jo useamman vuoden käyttänyt. Olen aikoinaan löytänyt sen Hanna Partasen hyvinvointikirjasta, joka on muuten aina vaan ajankohtainen. Syksyn ensimmäinen brunssipostaus keräsi myös kivan klikkausmäärän. Näytöspostauksia on aina kiva tehdä ja siten jakaa lukijoille inspiraatiota. Itselleni positiivinen yllätys oli viime sunnuntain asupostauksen suosio. Tänään kaipailinkin noita viikon takaisia aurinkokelejä. Meillä oli todella hauska asukuvaussessio siellä rantaheinikossa. Hanskin innostui kahlailemaan rantavedessä. Meidän täytynee ensi kesänä etsiä paikka missä voimme uittaa koiraa.


Kuukauden omat suosikit

Oma suosikkini oli ehdottamasti syötyjä sanoja. Tähän postaukseen liittyy historian havinaa yli kolmen vuoden takaa. Bloggaamisen alkumetreillä olin hyvin arka tuomaan julki omia mielipiteitäni saatikka kertomaan omasta elämästäni jotain. Tänä päivänä rohkeus on lisääntynyt ja on ihan arkipäiväistä kertoilla omasta elämästään tai ainakin osasta siitä. Omenamurukakku oli onnistunut kakkukokeilu, jossa yhdistelen kahta lempparireseptiä. Näin syksyn tullen on taas todella kiva hääräillä keittiössä ja antaa mielikuvitukselle siivet. No tämän amatöörikokin siivet eivät aina kanna ja niitä kokeiluja päätyy myös roskikseen.


Tervetuloa lämminhenkinen lokakuu!


Ensi kuussa saamme luvan kanssa hyggeillä, ottaa kynttilät esille ja vaikkapa virittää ensimmäiset jouluvalot. Siis tiedossa kotoilua villasukissa, takkatulen ritinää ja yhdessäoloa murun kanssa. Nyt voimme vihdoin heittää hyvästit kesälle ja suuntaamme katseet jouluun. Nautitaan lokakuun kivoista lenkkeilyilmoista sekä kauniista ja värikylläisestä ruskasta.
-tuulanneli


2 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  2.10.2017 / 04:36

  Värikylläinen ruska on parasta lokakuussa, lisääntyvä pimeys ei innosta ja joulutunnelmakin voi vielä odottaa hyvän matkaa marraskuulle.

  Aurinkoista viikkoa – vaikka taitaa Irma-myrskyn häntä heittää sateita tänne.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.10.2017 / 11:11

   Lokakuussa on parasta todellakin värikylläisyys 🙂 Aurinkoa myös sinun kuukauteen!


Looking for Something?