Etusivu » Pinnalla juuri nyt – Just nu

Pinnalla juuri nyt – Just nu

Moikka kaikille! Nappasin tämän kivan postausidean Tuulin Lumolifestyle blogista jo muutama kuukausi sitten. Tämä on ollut luonnoksissa tekeillä siis jo pitemmän aikaa. Tykkään tehdä näitä listauksia ajankohtaisista asioista ja tämä oli jostain ihmeen syystä unohtunut luonnoksiin. Katsotaan, mitkä ovat pinnalla juuri nyt näissä mielenkiintoisissa aiheissa.


Vaateostos / Kenkäostos

Viime viikkojen lempparipaita on ollut pikaostos &Another Stories myymälästä. Kultainen pikkupaita tuntuu sopivan asuun kun asuun. Asustamalla se on kiva juhlapaita ja arjessa se antaa kivasti särmää peruspukeutumiseen. Todella monikäyttöinen vaatekappale. 

Mustat nahkaiset esparillokset pu-pohjalla ovat tuliaiset Tallinnasta. Olen vankkumaton nahkakengien ystävä ja halusin omat esparillokseni nahkaisena. En luota kankaisiin versioihin. Näihin kaunottariin ihastuin heti ensi-silmäyksellä.

Tuoksu

Olen vuosia vannonut Jimmy Choon nimeen. Tästä tuoksusta minut tunnetaan. Viimeksi eilisissä juhlissa sain taas kehuja tuoksustani tervetuliaishalien yhteydessä.

Leffa 
Tässä kohtaan minulla tuli täydellinen black out. En ole katsellut televisiota muutamaan viikkoon. Leffateatterissa olin kuukausi sitten katsomassa mielenkiintoista Out of Fashion -elokuvaa.
Musiikki

Olen todella kaikkiruokainen musiikin suhteen. Tykkään kuunnella kotona ollessani musiikkia. Radiokanavana minulla on useimmiten päällä SuomiPop, joten kotimaista kuuntelen mennen tullen.

Kirja

Nyt olen viime päivät kuunnellut Pippa Laukan Hyvinvoiva nainen kirjaa BookBeatin sovellutuksen kautta. Pippa haluaa korostaa kirjassaan siitä, kuinka paljon hyvää meissä on. Hän muistuttaa myös meitä siitä, jos ajatuksemme lentävät tulevassa tai menneessä, niin itse elämä jää elämättä.

Pippa pureutuu kirjassaan biologiseen vanhenemiseen ja antaa vinkkejä kuinka tätä prosessia voi itse omilla toimillaan hidastaa. Tämä kirja on kirjoitettu aikuiselle naiselle ja Pippa haluaa saada meidät hymyilemään soluja myöten. Palaan tämän upean kirjan sisältöön myöhemmin.

Ruokaekstaasi

Viime viikkoihin on mahtunut monennäköistä ruoka-annosta ja elämystä. Postaukseen otin vielä kerran mukaan tämän Rataskaevu 16 ravintolan taivaallisen lohen peruna-ruohonsipulitahnalla.

Tanssilattia

Siitä on jo muutama vuosi kulunut, kun olen tanssilattialla viimeksi ollut. Todella monta, monta vuotta…
Matka

Aina vaan uskollisesti palaan takaisin Rooman matkan tunnelmiin ja kuviin. Mukavat muistot palaavat pintaan aina kun näen kavereiden matkakuvia Roomasta somemaailmassa. Meidän Rooman matka oli todella onnistunut.

Lempiappi

Kyllä se on tällä hetkellä WhatApp. Se on niin helppo tapa viestitellä ryhmissä, jakaa informaatiota ja kuvia sekä olla yhteydessä useamman ihmisen kanssa yhtäaikaa.


Arjen pelastaja

Olen sen verran vanhanaikainen, että ilman paperista kalenteria en pärjää. Tottakai minulla on käytössä myös puhelinkalenteri mutta ei ole mustan kalenterin voittanutta. Olen joskus kirjoitellut täälläkin siitä, että kun yritin siirtyä trendikkäästi digiversiooon, niin olin myöhässä tapaamista sekä tein tuplabuukkauksia. Tykkään raapustella tärkeitä asioita kalenteriin.

Tv-sarja

Ehdottamasti keväällä tullut Rimakauhua ja Rakkautta! Tv-sarjassa oli loistavasti onnistuttu tuomaan sarjan henkilöt tähän päivään keski-ikäisinä. Se elämä ei todellakaan lopu keski-ikäisenä, taitaa vaan vauhti kasvaa!
Lähetetty sms

Murulle olen tainnut lähettää viimeisen tekstiviestin. Lähettelen todella vähän tekstareita. Käytämme murunkin kansssa enemmän WhatsAppia.
Kyyneleet

Mauno Koiviston hautajaiset olivat koskettavat. Tellervon viimeiset hyvästit kera punaisen ruusun on piirtynyt muistikuviin.


Oivallus

Tänä keväänä olen tutustunut Esse-tuotesarjan  uudenlaiseen näkökulmaan kauneudenhoitoon. Iho ymmärretään nyt isona ekosysteeminä ja suoliston merkitystä ihonhoitoon ei voi sivuuttaa. Iho on terve silloin, kun se mikrobiomi on vahva ja monimuotoinen. Jos meidän mikrobiomian tasapaino järkkyy niin tuloksena on monet ihon epätasapainotilat. 

Muotielämys

Tässä kohtaa ensimmäisenä minulle tuli mieleen Out of Fashion – elokuva, jonka kävin pari viikkoa sitten katsomassa. Elokuva kertoo virolaisesta muotisuunnittelijasta Reet Ausista. Hän on jo viidentoista vuoden ajan tehnyt mallistonsa ”upcycling” -periaatteella eli käyttämällä vaateteollisuden ylijäämämateriaaleja.

Kauneudenhoito -måste

Dermarollerin kotikäyttöön tarkoitettu mikroneulauslaite on lunastanut paikkansa kauneusrituaaleissani. Mikroneulaan säännöllisesti pari kertaa viikossa. Kesällä joudun ottamaan aurinkopäivät golfkentällä huomioon, joten saattaa tulla pitempiä välejä neulauksen kanssa. 

Juoma

Olen vesityttö, joka on opetellut viimeisten viikkojen aikana jälleen juomaan vettä. Olen pikku hiljaa päässyt siihen, että juon vähintään sen litran päivässä, joskus menee useampikin litra. Aineenvaihdunta on vilkastunut ja virkeystaso on noussut huomattavasta. Esimerkiksi viime torstaina jaksoin pelata ensimmäisen kisani todella hyvin. Miksi me unohdamme niin helposti tämän terveysjuoman ?
Mitkä asiat sinulla ovat pinnalla juuri nyt? Nappaa haaste tästä ja toteuta oma listasi näiden asioiden ympärille!


-tuulanneli


10 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  28.5.2017 / 21:58

  Listat on niin hauskoja. Minäpä listaan tähän suoraan muutaman jutun. Tyttären kanssa nähtiin King Arthur leffa, oli ihan älyttömän hyvä ja tietenkin 3D:nä. Tuoksunani on nyt joku Versacen tuoksu…en jaksa nousta katsomaan nimeä 🙂 En tulisi toimeen ilma puhelimen hälyttävää kalenteria. Ed Sheran on uusi laulaja suosikkini, rakastan brittiaksenttia. Vielä viikko on jäljälle Ainon haasteesta, lupasin olla ostamatta mitään heräte ostoksia ja nythän on käynyt niin, että en ole ostanut mitään. Ajattelinkin viikon jälkeen suunnistaa kohti kauppoja, koska tarvitsisin muutamia kesämekkoja lisää. Eiköhän tässä jo ollut listaa tarpeeksi.
  Ihanaa viikkoa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 16:40

   Tosi kiva listaus Outi 🙂

   Minäkään en ole muuten ostanut mitään turhaa tässä kuukauden aikana. Uuden takin ostin golfkentälle mutta sen minä tarvitsin ja tulen varmasti käyttämään sitä yli 30 kertaa 😉

   aurinkoista viikonloppua ihanuus 🙂

 2. Taru
  Kirjoittaja
  29.5.2017 / 05:12

  Olipa kiva ja todellinen hyvän mielen postaus <3. Upeaa uutta viikkoa!!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 16:40

   Voi kiitos Elisa 🙂

 3. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  29.5.2017 / 07:31

  Apua, minulta on mennyt kokonaan ohi tuo Pippa Laukan uusin. Kiitos, kun vinkkasit (täällä jo kovasti janotaan postausta kirjastakin ;)…). Olen jäänyt täysin koukkuun Laukan kolumneihin Hesarissa. Niissä on jotain hyvin maalaisjärkistä ja kansantajuista.

  Paperisella kalenterilla mennään hei edelleen täälläkin :D.

  Ihanaa toukokuun viikkoa Tuulanneli <3!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 16:42

   Minulle tämä on ensimmäinen Pipan kirja ja olen ihan koukussa siihen. Hänellä on todellakin hyvä ote hyvinvointiasioihin ja käsittelee asioita jalat maassa. Hyvinvointikirja aikuiselle naiselle.

   Aurinkoista viikonloppua Minna 🙂

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  29.5.2017 / 21:28

  Onpa kivat espadrillot. Löydät aina parhaat kengät!

  Vesi on tärkeää, juon muutaman litran päivässä. Toimistolla on aina vesipullo vieressä, jotta vettä tulisi juotua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 16:44

   Kiitos Tuuli 🙂 kaippa se yli parikymmentä vuotta kenkäbusineksen parissa vaikuttaa!

   Vesi on todella tärkeää meidän jokaisen hyvinvoinnille!

 5. Tuija
  Kirjoittaja
  30.5.2017 / 17:30

  Ostoslista, to do -lista, muistettavaa -lista jne. Nim. Neljä yötä lakkiaisiin ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 16:45

   Tsemppiä viikonloppuun! perhejuhlat ovat vaan parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?