Etusivu » tarinoita facebookprofiilikuvien takaa

tarinoita facebookprofiilikuvien takaa

Tämä haaste on kiertänyt blogeissa. Aluksi ajattelin, että tämä ei ole minun juttuni mutta tässä sitä ollaan postaamassa facebookprofiilikuvista. Olen liittynyt faceen vuonna 2007 mutta tuossa vuonna 2009 minulle tuli ahdistus facen kanssa ja poistin kaikki kuvat facen albumeista.  En edes muista mitä kuvia minulla oli ennen vuotta 2010 eli nämä kuvat on viimeisten kuuden vuoden ajalta. Nyt pikkasen harmittaa, että olin poistanut noita kuvia facen alkuajoilta.  


Vuonna 2010 messuiltiin Dusseldorfissa ja Kööpenhaminassa sekä vietettiin yritykseni 15 vuotisjuhlia muotinäytöksen merkeissä. Näiden kuvien myötä palasin takaisin facebookin pariin.

Tukholman maratonin kuva kertoo siitä, kuinka tavoitteet on saavutettavissa, kun vain uskoo itseensä. Profiilikuva on vuodelta 2011 ja minulla on vieläkin tuo elämäni ensimmäinen numerolappu tallella.

Alpeilla otettu profiilikuva kertoo toisesta rakkaasta harrastuksesta, joka on nyt viimeisten vuosien aikana jäänyt. Nyt en ole suksiin tarttunut muutamaan vuoteen, joten ei taitaisi minun kunto enää riittää noille rinteille.

Meri ja aurinko ovat aina olleet minulle tärkeitä. Vasemmanpuoleinen kuva on Atlantin rannalla (Portugalissa) otettu ja se siltä ajoilta, kun minulle oli vielä hiuspidennykset. Huh huh sitä aikaa noiden pidennyksien kanssa. Toinen kuva on meidän ensimmäiselta Dubain reissulta. Tämä kuva oli aikoinaan melkein vuoden verran profiilikuvana, koska se oli sopivan rauhallinen ja seesteinen.

Näihin faceprofiilikuviin liittyy paljon onnellisuutta. Ensimmäinen kuva on otettu vuosipäiväreissulla, joka oli todella onnistunut Golfreissu Mijaksen seudulle.

Keskimmäisessä kuvassa on maailman onnellisen äiti. Nyt on taas näiden ihanien perhejuhlien aika. Nuorten valmistujaisjuhlat ovat aina ikimuistoisia ja nuorten ilossa on mukava elää. 

Viimeisin faceprofiilikuva on aika monelle tuttu ja tämän sarjan uusin. Siinä meidän perheen rakkauspakkaus on vielä niin pieni ja suloinen. Lopuksi vielä muutama profiilikuva golfteemalla. Huomasin, että näitä golfkuvia minulla on ollut vuosien saatossa vähemmän. Joskus vaihdan profiilikuvia nopeassa tahdissa ja sitten tulee niitä lempparikuvia, joita pidän useamman kuukauden, muutamia jopa melkein vuoden. Paras profiilikuva on yleensä neutraalein. 


-tuulanneli

9 Comments

 1. Tuula
  Kirjoittaja
  31.5.2017 / 08:35

  Olipa kivoja kuvia! ANtoivat hyvän otoksen sinusta 🙂
  Itseäni vähän harmittaa, kun olen melko järjestelmällisesti poistanut vanhoja profiilikuvia facesta. Niissä kuvissa oli kuitenkin pala omaa historiaa, joka ei välttämättä muissa otetuissa kuvissa näy.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.6.2017 / 13:01

   Kiitos Tuula 🙂
   Arvaapas harmittaako minua, kun olen poistanut ne facekuvat alkuajoilta!!! Olen tässä nyt miettinyt mitä kuvia siellä on ollut ja tiedän niiden olleen aika hulvattomia niiltä ajoilta.

   Olet ihan oikeassa, että nämä facekuvat on oma pala historiaa, mitä ei muista kuvista löydy. Tänä päivänä säilön kaikki kuvat muutan vain ne yksityisasetukset niin, että ne näkyvät vain minulle. Näin historia säilyy arkistoissa.

   Aurinkoista viikkoa sinulle 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  31.5.2017 / 10:00

  Neutraali ja rauhallinen profiilinuva on myös minun mielestäni kaunein.
  Ihania kuvia sinulla on ollut profiilikuvina!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.6.2017 / 13:03

   Kiitos Outi 🙂

   Vaikka sieltä puuttuukin oleellinen alkuvuodet, joissa olisi ehkä ollut sitä särmää vielä enemmän, niin näitäkin oli valittavaksi yllin kyllin. Monta hyvää kuvaa jäi vielä arkistoihin.

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  31.5.2017 / 18:55

  Ihania kuvia sinusta. Lyhyt tukka on ollut pukeva ja näytät kuvassa jotenkin ihan erinäköiseltä. Etäisesti tulee mieleen Leena Harkimo – sama tyylikäs ladylike tyyli molemmilla. Ihana Hans kuva ja tuossa yhdessä lomakuvassa näytät niin onnelliselta. Hauska haaste ja itsekin tein tämän 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.6.2017 / 13:09

   Kiitos Marjo 🙂

   Tämä oli kiva haaste ja kävinkin lukemassa sinunkin postauksesi. Arvaapas mitä, minulla ei ole näissä kuvissa lyhyt tukka vaan minulla oli näiden kuvien aikana hiuspidennykset. Hiukset ovat ponnarilla! Olen luopunut hiuspidennyksistä noin neljä vuotta sitten ja kasvattanut omat vähän pidemmät hiukset näiden blogivuosien aikana.

   Alkuaikojen blogikuvissa minulle on vielä aika lyhyet hiukset. Minulla on ollut lyhyet hiukset joskus alle 40-kymppisenä mutta sitten hurahdin hiuspidennyksiin, kun omat hiukset eivät kasvaneet.

   Muistinkin juuri, että tuossa lomakuvassa olevat aurinkolasit olivat lempparilasit, jotka hukkasin samaisella golfreissulla kentälle. Nyyh!!!

 4. maiju
  Kirjoittaja
  3.6.2017 / 16:03

  Itsekin katselin tuota haastetta, mutta mulla olisi ollut liikaa kuvia. Katsotaan, että voisikohan sen jotenkin kuitenkin toteuttaa. On kiva katsella vuosien saatossa muuttuneita tyylejä <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.6.2017 / 16:30

   Sinulla on varmasti runsaasti materiaalia 🙂

   Sinun kannattaa tehdä vaikka kollaaseja, niin saa paljon kuvia postaukseen.

 5. Tuula / Tuula's life
  Kirjoittaja
  26.6.2017 / 09:47

  Sinulla on ihastuttavia profiilikuvia! Niissä on meininkiä. Ja pitkä tukkakin. Toki luin, että hiuspidennykset sulla.
  Minäkin tein tämän inspiroimanasi, vaikka alunperin ajattelin skipata koko haasteen. Minullahan ei ole montaa profiilikuvaa, mutta olinhan sentään joinakin vuosina ottanut kaksi kuvaa.
  Kiva haaste, kiitos!
  Ja mukavaa uutta viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?