Etusivu » Biosolis – ympäristöystävällinen vaihtoehto aurinkoon

Biosolis – ympäristöystävällinen vaihtoehto aurinkoon

Tänään vinkkaan todella mielenkiintoisesta auringonsuojasta; Biosolis on sertifioitu luonnollinen auringosuoja. Ranskalainen Biosolis on yksi luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden uranuurtajista. Biosolis sai alkunsa, kun yrityksen perustajat huolestuivat korallien ja meren huonontuneesta tilanteesta.

 ”Jos kemialliset aurinkosuojat saavat korallit kuolemaan, mitä ne tekevät vasta kehittymässä olevan lapsen iholle?”

Perustajat keskittivät kaiken energiansa valmistaakseen luotettavia mineraali-aurinkosuojia. Biosolis on sertifioitu luonnollinen auringosuoja. Ranskalainen Biosolis on yksi luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden uranuurtajista. Esimerkiksi Aloe vera barbadensis-geeli parantaa pieniä ihovaurioita, ravitsee ihoa ja ennaltaehkäisee ikääntymistä anti age-vaikutuksen ansiosta.
Biosolis valmistaa sertifoituja fysikaalisia aurinkosuojia. Fysikaaliset aurinkotuotteet ovat vaatteilla suojaamisen ohella tehokkaimpia ja turvallismpia suojia. Nämä suojat ovat myös turvallisia käyttää, koska ne eivät imeydy ihoon, vaan jäävät ihon pinnalle heijastaen auringon säteet pois peilin tavoin.

Tämä on seikka mikä kannattaa muistaa tuotetta levitettäessä. Tuotetta annostellaan pienissä osissa ja levitetään iholle ja annetaan rauhassa imeytyä. Tuote imeytyy iholle hitaasti, joten aluksi ei kannata lotrata liikaa voidetta kerralla. Aikaisemmin nämä fysikaalisen suojan sisältäneet aurinkovoiteet saattoivat jättää iholle valkoisen kerroksen mutta onneksi tekniikka ja aineosat ovat kehittyneet niin, että tätä ongelmaa ei ainakaan Biosoliksen kanssa esiintynyt. 

Olen testaillut aurinkosuojaa nyt kevätauringossa golfkentällä. Olen tullut vuosien saatossa todella vaativaksi aurinkosuojien suhteen. Käytän korkeita suojakertoimia erityisesti kasvojen ja decolteen alueella. Aurinkosuojien käyttö on hyvä aloittaa jo näin keväällä, kun iho ei ole vielä tottunut auringon valoon. Itse käytän kesäisin myös kertoimellista päivävoidetta.

Golfkentällä suojaudun hyvin, koska couperosa ihoni on auringolle herkkä ja saan helposti rajat poskiin. Tästä kiitos kuuluu vuosien pelaamiselle ja vähäisille suojille alkuvuosina. Harmittelen myös sitä, että nuoruudessani olen polttanut pari kertaa decolteen, joten parhaan päivetyksen saan sille alueelle itseruskettavilla. Nykyään arvostan korkealuokkaisia aurinkosuojia. Mikä parasta näitä tuotteita löytyy nykyisin luonnonkosmetiikasta. Aurinkoisia päivä kaikille ja muistetaan aurinkosuojat meidän kallisarvoiselle iholle! 


-tuulanneli


// tuotteet saatu pr-näytteenä //


5 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  27.5.2017 / 15:55

  Aurinkorasvoja pitääkin aina testailla hetken. Kyllä kerran harmitti kun ostin vähän kalliimman voiteen ja se aiheuttikin iholle allergisen reaktion koko perheelle. Silloin kyllä harmitti vietävästi. Nyt olen kunnolla oppinut tutkimaan eri voiteita ja aina jos saa testerin, otan sen ensin testiin.
  Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 16:59

   Olen kanssa kerran yhdellä etelänmatkalla saanut allergisen reaktion aurinkovoiteesta ja se ei todellakaan ole mitään kivaa. Minulle on todella tärkeää, että voiteessa on korkea suoja minun herkälle iholle. Golfkentällä aurinkosuojat joutuvat aina kovaan testiin!

   Aurinkoa päivääsi Outi!

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  27.5.2017 / 17:41

  Kiitos vinkkauksesta. Kesällä saa kyllä olla tarkkana ettei nenänpää tai posket saa liikaa aurinkoa. Mietin juurin paljon sitä joskus nuorena on tullut otettua aurinkoa ja enää en kyllä ottaisi niin runsaasti. Onneksi olen käyttänyt jos silloin aurinkosuojia.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.6.2017 / 17:06

   Nuorempana sitä on oltu aikamoisia auringonpalvojia. Golfin alkuvuosina otin vielä paljon aurinkoa ilman kunnon suojia. Minullahan tulee nopeasti päivetys päälle kentälle juuri näiden alkuvuosien takia ja siksi onkin tärkeää käyttää ihan alkukaudesta lähtien auringonsuojia.

 3. Cride -Kristallin hohdosta!
  Kirjoittaja
  25.6.2017 / 20:23

  Nämä ovat meilläkin käytössä ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?