Etusivu » Perjantain viisi poimintaa 40/52

Perjantain viisi poimintaa 40/52

Perjantain viisi poimintaa on välähdyksiä viikon varrelta. Poiminta voi olla oivallus, tapahtuma, tuote, ajatus, pettymys, siis ihan mitä vain! 

Teatteri – on minulle aika vieras maailma. Olen todella laiska käymään teatterissa. Normaalisti käynnit tapahtuvat harvakseltaan. Nyt olen ylittänyt itseni, kun olen osallistunut Frukostflickorna -tapahtumiin. Meillä oli mielenkiintoinen aamubrunssi Kaupunginteatterilla Sugar -Piukat paikat  musikaalin teemoilta. Sugar Kanen roolissa on pirteä Emmi Kangas. Hän esiintyi meille brunssitilaisuudessa. Toivottavasti ehtisimme katsomaan tämän hauskan klasikkomusikaalin.


Behind the scenes – Tähän kuvaan sisältyy paljon lämpöä ja ystävyyttä yli ikärajojen. Michaela Finne on Fruskostflickorna yhteisön sielu ja promoottori, joka järjestää kivoja ja suosittuja tapahtumia Vaasassa. Näiden tapahtumien myötä olen tutustunut uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea myös yrityksiin, joissa en ehkä muuten kävisi. Teatteri lukeutuu tähän kategoriaan. Viikon päästä tutustumme uusittuun ruotsinkieliseen teatteriin. Innolla odotan myös Mimmit Sijoittaa -kaksikon Vaasan vierailua. Meinasi ihan unohtua! Nelly on kivojen Fruskostflickorna kuvien takana.
Ruokavinkki – nämä aivan ihastuttavat naposteltavat ovat golfnaisten vip-illasta. Erityisesti ihastuin porkkanajuttuihin. Porkkana oli valmistettu uunissa suolapedillä. Kypsymisen jälkeen se oli raastettu suikaleiksi. Aivan ihastuttava idea, jota aioin itsekin kokeilla!
Nallekarhu – olen aina tuntenut vetoa näihin tekoturkiksiin. Yllätys, en kuitenkaan omista tällä hetkellä kuin yhden tekoturkiksen ja se riittää. Ihailen niitä toisten päällä ja tämäkin look on todella makee! Väriyhdistelmä ruskea ja harmaa on yllättävän hyvä. Täytyypä kokeilla itsekin tätä väriyhdistelmää!
Sametti – nyt on retroa, siis niin retroa! Näistä lookeista tykkään todella paljon. Rakastan lyhyitä hameita. Olen todella innoissani, että lyhyet hamoset ovat tulleet takaisin. Naiselliset liehuvat helmat ovat tottakai ihanan näköiset mutta ei minun juttuni. Jos pitää valita pitkän tai lyhyen välillä, niin valitsen tottakai lyhyen hameen paksuilla sukkahousuilla. Esimerkiksi illan menoa varten otin rakkaan vanhan lyhyen nahkahameen esille. Siihen yhdistän ison oversizen neuleen. Se on ehkäpä enemmän sporttityyliäni! 


Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!

tuulanneli 

7 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  5.10.2019 / 16:59

  Koskahan itse olen viimeksi teatterissa käynyt o.O Ihanaa viikonloppua <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.10.2019 / 19:13

   Teatteri on minullakin jäänyt vähän paitsioon!

   Mukavaa viikkoa myös sinulle 🙂

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  6.10.2019 / 07:05

  Upeita kuvia. Teatteri on meillä kyllä jäänyt hamaan menneisyyteen, vaikka koko ajan aiheesta keskustellaan. Johtuu enemmän ajanpuutteesta kuin siitä, ettemme haluaisi mennä teatteriin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.10.2019 / 19:20

   Kiitos Melissa 🙂

   Teatteri jää usein vähälle huomiolle nyky-yhteiskunnassa, kun on kaikkea muuta niin paljon!

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  6.10.2019 / 16:23

  Kuulostaa kiinnostavalta tuo musikaali. Toivottavasti teet siitä arviota jos käyt katsomassa. 🙂 Itse käyn teatterissa ehkä kerran vuodessa, viimeksi keväällä katsomassa Komisaario Palmua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.10.2019 / 19:29

   Musikaalit ovat aina kivoja käydä katsomassa! Tämä Tiukat Paikat on vanha klassikko, joka olisi varasti mukava käydä katsomassa!

 4. Niina Juutilainen
  Kirjoittaja
  8.10.2019 / 01:52

  Kiitos Tuula ? Tuotan teatteria työkseni ja suosittelen lajia lämpimästi sinulle ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?