Etusivu » perjantain lista kuluneesta viikosta 32/2020

perjantain lista kuluneesta viikosta 32/2020

Mikä oli viikon paras juttu? – Kyllä se oli ehdottamasti aurinkoisten päivien paluu. Olen nauttinut kuluneen viikon lämpimistä päivistä täysillä. Vapaapäiväni vietin kutsukilpailussa ja kerrankin säät suosivat. Lämpömittari kohosi yli 25 asteen. Taisi olla muuten kesän eka golfkierros niin, että hiki virtasi. Päivän päätteeksi oli pakko ottaa päikkärit!

Mikä yllätti kuluneella viikolla?– Blogin kirjoittaminen on ollut vähän nihkeää. Toisaalta olen halunnut nauttia kesäilloista viheriöillä ja en ole ottanut stressiä siitä, etten ole ehtinyt blogin pariin. Syksyllä on sitten aikaa taas naputella tekstejä.

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Huolestuneena seuraan koronan kehittymistä ja ihmisten välipitämättömyyttä. Olimme heinäkuussa Tampereella ja silloin jo kiinnitin huomion ihmisten käyttäytymiseen hotellissa. Itselleni tuli vähän turvaton olo. Olin yllättänyt näistä tuntemuksista vaikka työskentelen itse asiakaspalvelussa ja tapaan ihmisiä päivittäin eri puolelta Suomea. Heidän kanssaan minulla on turvavälit mutta tuolloin hotelissa ihmiset tunkeksivat ja tulivat iholle. Esimerkiksi hissiin tungettiin mukaan eikä huolehdittu turvaväleistä.

Arvosana kuluneelle viikolle? – Upea aurinkoinen viikko ansaitsee arvosanan 9+


Viikon asu? – Aurinkoisen viikon ykkösvaate on puhvihihainen Malenen mekko. Huomaan syksyn lähestyvän, koska väreissä suosin maanläheisiä värejä. Selailen jo innostuneena syksyn ensimmäisiä muotinumeroita. Vaikka en haluaisi vielä päästää irti kesäpukeutumisesta niin, siltikin aamuisin asuvalinnat kohdistuvat jo klassimpiin väreihin ja pastellit jäävät kaappiin odottamaan seuraavaa kesää.

Pari vuotta sitten yhteistyön merkeissä saamani Vietto neuletakki on ollut monen asukriisin pelastaja. Laadukas musta neuletakki on vaatekaapin peruspilareita. Kesällä neuletakki on niin helppo ottaa mukaan viilenevinä kesäiltoina.

Viimeisin ostos? – Pari päivää hankin ensimmäiset kertakäyttöiset kasvomaskit. Jos haluamme pitää yhteiskuntamme auki, niin silloin meidän kannattaa opetella käyttämään maskeja. Päädyin nyt ensimmäiseksi näihin kertakäyttöversioihin. Seuraan tilannetta ja vaihdan sitten toisenlaisiin tilanteen mukaan. 

Miten olet voinut? – Kiitos hyvin. Pelaamisen lisääntymisen myötä olen huomannut valitettavasti lihaskuntoni heikentyneen. Tähän asiaan auttaa kuntosali. Parin viimeisen talven aikana en ole oikein viihtynyt salilla vaikka olen yrittänyt. Tulevan syksynä on pakko ottaa itseään niskasta kiinni tämän asian suhteen. Golf on liikeradoiltaan hyvää liikuntaa vartalolle. Siinä tulee paljon loistavia kiertoja ja liikkuvuutta niin kankealle koko vartalolle.

Samoin kierroksen aikana kertyy huomaattomasti huikea määrä askeleita ja kaloreita kuluu kivasti. Unohtamatta vielä kaikkea sitä hauskaa yhdessäoloa murun ja muiden pelaajien kanssa. Olenkin tänä kesänä tavannut paljon kivoja ihmisiä viheriöillä ja varsinkin kilpailuissa tutustunut uusiin tuttavuuksiin.  

Millä fiiliksellä ensi viikkoon?– Todella positiivisin mielin kohti seuraavia päiviä ja viikonloppua. Forecan sääkartat ennustavat meille kauniita päiviä. Ensi viikolla teemme syksyn ensimmäisen muotistoorin Karisman blogiin. Pikku hiljaa ajatukset siirtyvät syksyn juttuihin ja rutiineihin. Onneksi kuitenkin kesää on vielä jäljellä ja pääsen vielä viettämään kauniita elokuun iltoja golfviheriöillä. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli

6 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  8.8.2020 / 07:49

  Meillä alkoi tällä viikolla loma, mutta ikäväkseni sairastuimme uudelleen kesäflunssaan eli ensimmäinen viikko on mennyt aika lailla mönkään. Toivottavasti ensi viikolla pääsisimme paremmin jo lomailemaankin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.8.2020 / 08:49

   Voi harmi, toivotaan, että paranette nopeasti ja pääsette nauttimaan näistä ihanista kesäilmoista!

 2. Jasmin♥
  Kirjoittaja
  9.8.2020 / 07:14

  Ihana tällainen kattava postaus! Tekisi itsekin mieli kirjoittaa näin omaan blogiini, saanko ehkä mahdollisesti lainata kyseistä postausideaa?

  Onneksi aurinkoisemmat päivät on palanneet, edes hetkeksi!♥

  Mukavaa päivää!♥

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.8.2020 / 08:51

   Kiitos Jasmin 🙂 Todella kiva, että tykkäsit postauksesta. Tottakai voit vapaasti lainata ideaa blogiisi. Vastauksia näihin on aina kiva lueskella!

   Mukavaa viikonloppua 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  9.8.2020 / 09:40

  Ihana tuo Malenen mekko – pidän myös tuosta väristä, joka sopii päivettyneeseen ihoon. Itselläni on tänään viimeinen kesälomapäivä. Kolme viikkoa on mennyt todella hyvissä kesäkeleissä ja eilen kun olimme Porissa ja lämpömittari näytti +26,5C tuntui jo hieman tukalalta liikkua. Onneksi vielä yksi lomaviikkoa jäljellä sitten joskus myöhemmin. Ja kesää on vielä jäljellä koko kuukausi ja jos hyvin käy pitkälle syyskuulle. Rapsuja Hansille <3

 4. Art LilyKristin | M.Hartikainen
  Kirjoittaja
  15.8.2020 / 11:21

  Todella kaunis tuo mekko. Nyt on taas tälle viikonlopulle luvassa ihanat lämpimät ilmat. Mukavaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?