Etusivu » Evolve Organic Beauty -luonnollista hehkua iholle!

Evolve Organic Beauty -luonnollista hehkua iholle!

*Tuotteet saatu testiin pr-tuotteina

Kesän luottotuotteisiini on kuulunut Evolve Organic Beauty -luonnonkosmetiikka. Sain testavaksi näitä luonnonkosmetiikan kulttimaineeseen nousseita tuotteita. Herkkä ihoni ihastui Evolven hemmotteleviin uutuustuotteisiin.

Ruskeat putelit on pakattu ekologisiin ruohopaperipakkauksiin, joihin on liimattu hyvin simppeli tuotelappu. Eihän se paketti ole tärkein vaan se mitä sieltä sisältä löytyy. Luonnonkosmetiikassa olen oppinut arvostamaan hyvin minimalistisia pakkauksia. Ne tukevat tuotebrändin filosofiaa aina paremmin kuin pramea pakkaus.

Evolve Organic Beauty on ns. artesaanikosmetiikkaa, joka valmistetaan pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolven tuotesarja on todella laaja kattaen iho-, vartalo- ja hiustuotteet, jotka valmistetaan tarkasti valituista luonnollisista raaka-aineista.

Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus ja pienenä yksityiskohta saatat löytää pakkauksesta tuotteen valmistaneen työntekijän nimen. Näin tuote personoituu kivasti. Evolven tuotteet ovat edullisia ja vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. 

Kesän luottotuote on ollut Evolven tuhkimoöljy. Miracle Facial Oil on tehokosteuttava kasvoöljy sisältäen luonnollista retinolia luomulaatuisesta ruusunmarjasta sekä antioksidanttipitoista arganöljyä ja nigellaöljyä. Nämä luonnnon omat tehoaineet korjaavat ja tuovat eloisuutta aikuiselle iholle.

Tuotteen riittoisuus yllätti minut positiivisesti. Ihan pari tippaa riitti tuomaan kosteutta iholle. Nämä tuhkimotipat olivat juuri sitä mitä ihoni janosi kesällä.

Evolven Daily Renew Facial Cream on ollut loistava tehokosteuttava kesävoide herkälle iholleni. Voide palauttaa kimmoisuutta ja kosteutasapainoa puhtaiden luomuöljyjen avulla.

Voide on todella riittoisa ja sitä riittää pienempikin nokare. Yhdessä tuhkimoöljyn kanssa todella hyvä ihonhoitocombo.

Evolve on noussut kulttimaineeseen luonnonkosmetiikkasaralla. He valmistavat tuotteet pienissä erissä ja tuotteet tunnetaan pelkistystä ulkonäöstään. Osana kestävämpää toimintaa, Evolve on muuttanut pakkauksensa entistä ekologisempiin ruohopaperipakkauksiin.

Evolven Tropical Blossom Body Polish on luonnollinen sokerikuorinta kaikille ihotyypeille. Aivan ihastuttava tuote, jolle on ollut tänä kesänä paljon käyttöä. Käytän aurinkosuojina fysikaalisia aurinkovoiteita ja ne on hyvä puhdistaa hellällä kuorinnalla.

Vartalokuorintavoiteen pienet luomusokerin hiukkaset tasoittavat hellästi ihon sileäksi. Ylellinen kuorintavoiteen tuoksumaailma on tärkeä osa ihon hemmottelua.

Oletko sinä jo tutustunut tähän Evolve sarjaan? Nämä ruskeat lasipullot ja minimalistinen ilme antavat olettaa, että kyseessä voisi olla todellinen luksusbrändi. Tuotteiden hyvä hinta/laatusuhde yllättää positiivisesti!

Evolven tuotteet ovat saatavilla mm. Ruohonjuuresta, House of Organic ja Biodelly -verkkokaupasta.


Looking for Something?