Etusivu » Maanantain lista ja kuulumiset

Maanantain lista ja kuulumiset

/postaus sisältää mainoslinkkejä***/

Mikä oli parasta menneellä viikolla? – Pääsiäisen neljän päivän vapaat olivat ihan huippua! Tänä vuonna kotoilimme ihan rennosti kahdestaan. Tämä oli ihan oikea ratkaisu. Seuraavat viikot ja viikonloput ovat täynnä ohjelmaa ja tämä hengähdystauko näin etukäteen teki hyvää.

Mikä yllätti? – Poliittiset kiemurat ovat olleet mielenkiintoiset vaalien jälkeen ja lisää on varmsti tulossa lähiviikkoina. Toisaalta osasin odottaa, että Sanna Marin eroaa puheenjohtajan paikalta mutta en sitä, että se tapahtuu näin nopeasti. Mielenkiinnolla seuraan mitä seuraavaksi tapahtuu.

Mikä oli huonointa viime viikolla? – Vaasan seudun lumitilanne on edelleen runsas! Ihan uskomatonta kuinka paljon meillä on lunta. Kävimme eilen Seinäjoella ja siellä ei ole yhtään lunta. Viikonlopulla vein paksuimmat talvivaatteet jo talvisäilöön.

Postauksen asu – Helsingin viikonlopulla pääsin vihdoinkin käymään Arket myymälässä. Ihastuin heti ensi silmäyksellä tähän vaaleanpunaiseen oversized paitikseen***. Sävy oli juuri se oikea, ei liian räikeä. Paitiksen mittasuhteet ja muotokieli ovat myös makuuni.

Arketin myymälä vastasi täysin odotuksiani. Olen aina tykännyt heidän minimalistisesta ja käytännöllisestä mallistosta. Verkkokaupan kautta olen tilannut talvisin erityisesti neuleita, koska ne ovat 100% villaa ja kohtuuhintaisia. Laatuun en ole pettynyt kertaakaan.

Popliinipaitis on ajaton, klassinen malli ja syystäkin monien suosikki. Aina hyvä tyylikäs vaihtoehto moneen menoon. Tämä on vaan niin helppo vaate, ettei se jää vaatekaapin perukoille rypistymään.

Edellisessä postauksessa vinkkasin jo hyvinistuvista twillfarkuista. Marion, klassiset 5-taskulliset twillfarkut.*** Täydellinen malli, jos haluat säilyttää tyylin tinkimättä mukavuudesta ja liikkumisen vapaudesta.

Vaatekaapista on hyvä löytyä yhdet mustat perusfarkut, jotka on monen asukokonaisuuden perusta. Nämä tylsät perusfarkut käytetään yleensä ihan puhki.

Kuinka olet voinut?– Alkuvuosi on ollut todella haasteellinen polven takia. Onneksi olin tammikuussa hankkinut itselleni 4 kuukauden pienryhmävalmennuksen. Olemme kokoontuneet kerran viikossa treeneihin. Tämän avulla olen päässyt alkuun salitreenien kanssa ja valmentaja on opastanut minulle vaihtoehtoiset liikkeet.

Nyt on vuorossa seuraava step. Tänä vuonna en sano irti salijäsenyyttä kesän ajaksi, vaan jatkan treenejä myös kesällä. Olen lähtenyt vuoden alussa liikkeelle ihan nollatasosta ja energiani on suuntautunut polven kuntoutukseen. Olin tyytyväinen, että pystyin laskettelemaan viikon Levillä. Helppoa se ei todellakaan ollut ja kivut lisääntyivät erilaisista liikkeistä. Seuraavaksi lähdetään kehittämään lihaskuntoa ja tulen jatkamaan yhteistyötäni valmentajan kanssa. Yksin en pysty tähän vaan tarvitsen ammattilaisen apua.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Työjutuissa golfsesonki 2023 kolkuttelee nurkan takana. Tämä merkitsee sitä, että pääsiäinen oli viimeinen täysin vapaa viikonloppu. Nyt lähdetään tekemään kesäsesonkia sata lasissa valmiiksi. Olen aivan täpinöissä. Mielenkiintoisia projekteja ja tapahtumia tulossa. Golfarin sielu herää henkiin yhdessä kevätauringon kanssa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, nautitaan upeista keleistä!

Popliinipaitis // Arket***

Twillfarkut // Cellbes***

Raitaneule // Ellos Collection

Sneakerit // Skechers

Aurinkolasit // Gucci

Nahkalaukku // ATP Atelier


Looking for Something?