Etusivu » parasta juuri nyt

parasta juuri nyt

#kevät – ehdottamasti paras vuodenaika minulle. Rakastan tätä luonnonheräämistä ja lämmön tunnetta, kun ei tarvitse pukea itseään korvia myöten. Voi hitsi näitä viime päiviä, kun aurinko on hellinnyt meitä.

#työpäivät – tämä voi tuntua hassulta mutta nautin jokaisesta työpäivästäni. Lämmin kevät on saanut meidät kaikki hyvälle tuulelle ja myönteisyys tarttuu kanssaihmisiin. Tämä näkyy työpäivien jälkeenkin vielä energisyytenä kotona.

#valoisuus – aivan upeaa, että asukuvaaminen onnistuu vielä loistavasti illalla. Voimakas auringonpaiste ei aina ole paras kuvissa, joten tykkään kuvailla kesäaikaan iltaisin.
#kevyet vaatteet – iloa puhkuen vein paksuimmat takit pois silmistäni yläkerran vaatehuoneeseen. Joka vuosi se kevät yllättää niin, että se lopullinen sesongin vaihto tapahtuu ihan muutamassa päivässä. Tänäkin vuonna viime viikolla kuljin vielä talvitakissa.

#neuletakki – Busnelin ikiklasikko muuntuu ajankohtaiseksi asusteilla. Pavementin punaiset tossut raikastavat muuten klassisen asukokonaisuuden. Täytyy myöntää, että tämä neuletakki on ollut yksi parhaimmista ostoksistani. Tässä tyylissä viihdyn parhaiten ja tämä on minulle se turva-asu moniin tilaisuuksiin. 

#kukkien istutus – huomenna voisin tehdä invaasion taimimyymälään. Multasormiani syyhyttää ja haaveilen ensimmäisistä terassikukista. Tulen näissä asioissa vähän jälkijunassa mutta hyvin tässä ehtii. 

#golf – jokavuotinen neljän kuukauden rykäisy rakkaan harrastuksen starttaa minun osaltani tosissaan huomenna. Olen vähän käynyt fiilistelemässä meidän jokamieskentällä mutta huomenna kokeilen niitä sokettilyöntejä isolla kentällä. Kyllä on  taas ihanaa olla iltapuhteet murun kanssa kentällä vähän kinastellen.

#tapahtumarikas viikko – ensi viikolla tapahtuu taas kaikkea kivaa meillä täällä Vaasassa. Viikko huipentuu mukavaan Tykkihalli Kirppis & Loppis -tapahtumaan, joka järjestettiin eka kerran viime syksynä. Tapahtumassa on paljon myyjiä ja itseltänikin tulee aarteitani myyntiin. 


Aurinkoista viikkoa kaikille!

-tuulanneli
neuletakki // Busnel
paitis // Sleek Atelier
farkut // Lindex
sneakerit // Pavement


10 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  10.5.2018 / 04:01

  Itsellenikin kevät on ehdottomasti mieluisinta aikaa <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.5.2018 / 18:21

   Jokainen päivä vie kohti kesää ja lämpöä! Kaikki kiva on edessä 🙂

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  10.5.2018 / 06:08

  Kevät on ihan parasta aikaa ja se ihana kesän odotus <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.5.2018 / 18:23

   Ihan uskomattoman nopeasti on vihreys lisääntynyt! Nautitaan tästä upeasta luonnon heräämisestä henkiin 🙂

 3. JonnaH.
  Kirjoittaja
  10.5.2018 / 06:51

  Valoisuus ja noi värit ulkona, joka kevät yhtä ihmeellisen kaunista. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   10.5.2018 / 20:24

   Se on myös jännää kuinka nopeasti kaikki muuttuu ja luonto räjähtää vihreyteen. Nautitaan tästä!

 4. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  10.5.2018 / 08:45

  Kevät tuntuu jääneen väliin tänä vuonna, kun oltiin edellinen lämpöjakso Mallorcalla. Sitten tuli niin kylmää taas ettei olla päästy mökille. Ja nyt on ihan kesäkelit. Mietittiin juuri illalla, että meiltä on jäänyt vesilintujenkin aktiivisimmat pesimis- ja soidinkuviot ihan väliin, kun ollaan vasta nyt täällä mökillä. Mutta onneksi nyt.
  Kaunis asu sinulla, hyvän pituiset ja vähän leveämmät lahkeet ovat vaihteeksi niin kivat. Paidassa superihana IT-rusetti!
  Aurinkoa sillekin suunnalle!

 5. Tuuli x Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  10.5.2018 / 15:17

  Kevät <3

  Tänään pitäisi vielä käydä hakemassa ensimmäiset parvekekukat ja istuttaa niitä harvoja kasvattamiani taimia ruukkuihin. Yöt ovat kuitenkin olleet sen verran viileitä tähän asti, että olen pelännyt hallan vievän kasvit.

 6. Minna
  Kirjoittaja
  10.5.2018 / 17:31

  Kevät ja lisääntyvä valon määrä on kyllä parasta! 🙂

 7. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  10.5.2018 / 17:32

  Ihana postaus 🙂 Kevät on kyllä nyt hellinyt <3 Turussa on saatu nauttia ihanista hellepäivistä, ollut ihan kesäloma olo tänään kun on arkivapaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?