Etusivu » Biosolis – luonnollinen valinta aurinkosuojaksi

Biosolis – luonnollinen valinta aurinkosuojaksi

Upea auringonpaiste on hellinyt meitä viime päivinä. Nyt on aika suunnata katseet auringonsuojiin. Tutustuin jo viime vuonna näihin luonnollisiin Biosolis -aurinkosuojiin. Biosolis on yksi uranuurtajista luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden saralla. Biosolis sai alkunsa, kun yrityksen perustajat huolestuivat korallien ja meren huonontuneesta tilanteesta.

Biosolis on sertfioitu mineraalipohjainen ja fysikaalinen aurinkosuoja. Nämä fysikaaliset suojat ovat vaatteilla suojaamisen ohella tehokkaimpia ja turvallisia suojia. Fysikaaliset suojat ovat myös turvallisia käyttää, koska ne eivät imeydy ihoon, vaan jäävät ihon pinnalle heijastaen auringon säteet pois peilin tavoin. Tavanomaisessa eli synteettisessä aurinkovoiteessa yleinen kemiallinen suoja imeytyy ihoon. Tämä voi ajan mittaan yhdessä muiden kemikaalien kanssa kuormittaa elimistöä ja ilmetä herkkyysreaktioina, aurinkoihottumana tai yleisenä ihon vastustuskyvyn laskuna.


Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu turvallisiin raaka-aineisiin. Karanjaöljy on erittäin tehokas ja täysin luonnollinen aurinkosuoja, jota on käytetty intialaisessa ayervedassa vuosisatojena ajan. Toinen auringolta suojaava raaka-aine on sinkkioksidi tai titaanidioksidi, jotka heijastavat auringonsäteet iholta peilin tavoin. Näiden mineraalifilttereiden teho alkaa välittömästi levityksen jälkeen, ja illalla ne on helppo pestä iholta pois esim. pehmeällä mikrokuituliinalla tai pyörittelemällä Konjac- sienellä. Filtterit eivät imeydy ihoon.

Fysikaalisten suojien levittämisen kanssa kannattaa huomioita ettei annostele tuotetta liikaa. Aurinkosuojaa kannattaa annostella pienissä osissa ja antaa rauhassa kuivua ihon pinnalle ettei jää valkoista pintaa. Aikaisemmin fysikaaliset suojat jättivät iholle valkoisen kerroksen mutta nykyisin kehittyneillä aineosilla tätä ongelmaa ei esiintynyt ainakaan Biosoliksen kanssa. Esimerkiksi Biosoliksen 50+ Spray Solare aurinkosuihke levittyy iholle eikä jätä ihoa valkoiseksi ja antaa huippusuojan.

Olen vasta viime vuosina oppinut käyttämään näitä after sun voiteita. Biosolis After Sun vartalovoide hoitaa ja rauhoittaa ihoasi. Auringon rasittamalle iholle se tarjoaa iholle Aloe Veran suojaa ja kosteutusta. Viime kesänä tämä oli yksi minun luottotuotteista ja esimerkiksi decolteen alueetta se rauhoitti todella tehokkaasti.
Olen aina rakastanut aurinkoa ja halunnut tietynasteisen rusketuksen. Onneksi ikä on hillinnyt pahinta takavuosien rusketusintoa. Rakkaan harrastukseni myötä ihoni joutuu kuitenkin koetukselle ja siksi tehokkaat aurinkovoiteet ovat minulle tärkeitä. Varsinkin kasvot ja decoltee joutuvat koetukselle paahtavassa auringossa neljän tunnin golfkierroksen aikana.

Biosoliksesta muodostui viime kesän luottotuotteeni ja enpä ollut golfkierroksien jälkeen punainen kuin paloauto. Biosolis suojaa ihoa kaksin kerroin – ei pelkästään auringolta, vaan myös ikääntymiseltä. Biosoliksen sisältämillä kasviantioksanteilla voidaan hidastaa vapaiden happiradikaalien etenemistä. Kaikki tämä kuulostaa aina hyvältä, kun haluamme säilyttää niitä nuorekkaan ihon hippusia. Oletko sinä jo tutustunut fysikaalisiin aurinkosuojiin?Aurinkoisia päiviä kaikille ja muistetaan aurinkosuojat meidän kallisarvoiselle iholle!


-tuulanneli
// tuotteet saatu testiin maahantuojalta //
Biosoliksen jälleenmyyjiä ovat mm. Yliopiston Apteekin EGO, Ruohonjuuri, ja Sokos sekä kauneuden ja hyvinvoinnin kivijalka- ja verkkokaupat, kuten Natural Goods Company ja Hyvinvoinnin Tavaratalo.

6 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  11.5.2018 / 09:04

  Täälläkin alkaa säät olla sen verran lämpimiä, että voi alkaa kuoriutua vaatekerroksista – joten aurinkosuojavoiteetkin on tosiaan hyvä alkaa kaivella käyttöön 🙂

 2. isivuosi
  Kirjoittaja
  11.5.2018 / 10:50

  Pitääpä ottaa nämä harkintaan. Taaperon kanssa on aina tuskailua, mitkä tuotteen sopivat iholle ja mitkä ei.

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  11.5.2018 / 18:15

  En ole tutustunut tähän sarjaan. Auringolta suojautuminen on kyllä ajankohtaista minullakin, työpäivästä kun lähes puolet tulee vietettyä ulkona. Meinasi jo rintakehä kärventyä yhtenä päivänä. Iän myötä tuntuu myös iho olevan herkempi kuin ennen.
  Aurinkoista iltaa sinulle!

 4. Kaisa
  Kirjoittaja
  11.5.2018 / 20:09

  Kiitos kokemuksista. Juuri tilasin ko tuotteita meidänkin käyttöön. Ja, nyt niitä kyllä tarvittaisiin. Ihana lämpö!

 5. Minnea
  Kirjoittaja
  12.5.2018 / 19:02

  Kiitti tuotevinkistä! Aurinkosuoja on must juttu, mutta eri merkkien välillä en ole osannut tehdä eroa. Aina oppii uutta!

 6. MINNA N / Sukat hukassa
  Kirjoittaja
  12.5.2018 / 19:47

  Kiitokset vinkeistä! meillä käytellään vielä ACOn rasvat loppuun ja sitten voitaisiinkin kokeilla näitä! 🙂


Looking for Something?