Etusivu » parasta juuri nyt

parasta juuri nyt

Parasta juuri nyt – uudet pokat. Olen ihan lovena näihin minun uusiin Diorin silmälaseihin. Kehyksien muoto on kauniin yksinkertainen. Samoin kehyksien ruusunkullan väri oli jotain mitä olen etsinyt. Halusin tällä kertaa huomaattomat lasit ja nämä mallaavat loistavasti myös pipon kanssa.

Parasta juuri nyt – viikonloppu. Tottakai tämä kuulostaa taas vähän fraasilta. Alkuviikon suru-uutinen meidän Matin poismenosta pysäytti. Itse kuulun siihen sukupolveen, joka on elänyt hänen niin ylä- kuin alamäet. Joka tapauksessa Matin lausahdukset jäävät elämään. ”Elämä on laiffii” ja ”elämä on ihmisen parasta aikaa” muistuttavat meitä siitä, että nautitaan kaikesta juuri nyt. Huomisesta ei kukaan tiedä ja maanantaikin voi olla se viikon paras päivä! 
Parasta juuri nyt – vartaloöljyt. Olen saanut tämän Madaran Infusion Vert Firming Body Oilin jo aikoja sitten. Ihoöljy on jäänyt jotenkin unholaan. Yhtenä aamuna pullo tarttui käteeni. Ihastuin ensi kosketuksella öljyyn ja helppoon levitettävyyteen. Samoin ihoöljy imeytyi loistavasti vartalolle eikä sotkenut vaatteita. 

Tämä ylellisen pehmeä ja aromaattinen ihoöljy hellii ihoa. Mielialaa kohottavan ja energisoivan tuoksun pohjana ovat mm. peltokorte, timjami ja sitruunamelissa. Todella ihana tuote minun kuivalle talvi-iholleni.

Parasta juuri nyt – valkoiset korkeat nietokset. Tätä talvea joko vihaa tai rakastaa. Olen päätynyt jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Kaikki on niin kaunista ja puhtaan valkoista. Maanantaiaamunan kävellessäni töihin kovassa pakkasessa, ihailin vain aamun hiljaisuutta ja lumisia puita. Kaikki on loppujen lopuksi kiinni omasta asenteesta. Valkoinen talvi mieluummin kuin loskakelit!

Parasta juuri nyt – edellisen postauksen kommentit. Olen onnesta mykkyrällä kaikesta palautteesta epäsuositut mielipiteeni -postaukseen. Kirjoittaessani postausta olin vähän epämukavuusalueella mutta nyt olen tyytyväinen. Joskus on pakko tulla laatikon ulkopuolelle ja kokeilla kepillä jäätä. Jälkeenpäin huomasin, että olisin voinut olla ehkä vielä kärkkäämpi. Viikon aikana tuli mieleen monta uutta pointtia asiaan!


Viikonloppuja teille ihanat lukijani, nautitaan ja ulkoillaan!

-tuulanneli

16 Comments

 1. Sonja
  Kirjoittaja
  8.2.2019 / 20:24

  Mahtavia juttuja kaikki! Tykkään myös tästä talvesta kun on lunta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 17:09

   Kiitos, eikö olekin ihanaa kun on paljon lunta!

 2. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  9.2.2019 / 05:54

  Hienot lasit olet hankkinut, nyt odotamme vain kuvia niistä 🙂 Kunnon talvi on hienoa aikaa, vaikka lumitöitä onkin enemmän kuin riittävästi – mutta on niin kaunista.
  Pyritään tekemään jokaisesta päivästä tavalla ta toisella kiva päivä – hyvää viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 17:12

   Kiitos Maarit 🙂

   Tänään ovat ensimmäiset kuvat tuleet asupostauksen kera eetteriin. Tämä talvi on ollut kertakaikkiaan upea vaikka sitä lunta onkin ollut riittämiin.

   Jokainen päivä on tärkeä 🙂 mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

 3. Maria Kojola / Nyt Heti
  Kirjoittaja
  9.2.2019 / 07:28

  Mä rakastan tätä talvea ja toivon, että lunta olisi aina näin paljon! Ja tuo ihoöljy kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 17:13

   Moikka Maria 🙂

   tämä valkoinen talvi on kertakaikkiaan upea! olen nauttinut täysin sydämin työmatkoistani lumen keskellä.

 4. Unknown
  Kirjoittaja
  9.2.2019 / 10:20

  Itselle sopii kunnontalvi mainiosti, ihanaa hiihtää jo ennen pohjoiseen menoa. Aurinkokin on mahtava kun kevät koittaa. Mieluummin lumet kuin mustamaa ja asenne tässä elossa ratkaisee. Kivasti tuot asioita blogiisi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 17:56

   Kiitos kauniista kommentista 🙂 Talvi on ollut tänä vuonna kertakaikkiaan upea.

   Kiva, kun viihdyt täällä blogissani. Jatketaan matkaa yhdessä kohti kevättä!

 5. Jasu
  Kirjoittaja
  9.2.2019 / 12:08

  Olipa kiva postaus. Mulla oli just postaus kuukauden parhaista. Jätän linkin, jos kiinnostaa lukea. Musta tämmöset paljon tunnetta ja ajatusta sisältävät postaukset on ihania <3

  http://www.thewhat.fi

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 17:58

   Kiitos Jasu ihanasta kommentista 🙂 Näitä postauksia on todella kiva tehdä ja laittaa itseään aina pikkasen likoon!

 6. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  9.2.2019 / 17:14

  Onpa tosiaan hyvännäköiset pokat <3
  Ihanaa viikonloppua sinulle Tuula!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 18:00

   Kiitos Outi ja tykkään itsekin silmälaseistani paljon!

   Mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

 7. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  10.2.2019 / 10:06

  Minä olen päättänyt etten vihaa mitään, paitsi nyt tietysti pahuutta ja sellaista karmeutta, mitä pitääkin vihata. Mutta kaikki muu, johon en pysty vaikuttamaan, niin olen vain päättänyt vaikuttaa omaan itseeni ja siihen miten tunnen asiat. Rakastaminen on paljon ihanampaa ja minusta helpompaakin <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 18:18

   Todella kauniisti sanottu Reetta 🙂

   Näin se on, kaikki on kiinni omasta asenteesta. Elämää tulee elää joka päivä eikä sitten kun… koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.

   Mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinulle ihanuus 🙂

 8. Hellunen31
  Kirjoittaja
  10.2.2019 / 18:44

  Upeet lasit. Kiitos kivasta postauksesta ?.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.2.2019 / 18:20

   Kiitos 🙂 näitä positiivisia postauksia on kiva tehdä!


Looking for Something?