Etusivu » rakkaudesta retrotunikaan!

rakkaudesta retrotunikaan!

Tästä se lähtee matka kohti kevättä. Sanotaan näin, että ei minusta ole ainakaan mihinkään ostolakkoon. Kevään kauniit uutuudet kaupoissa ovat vaan niin syötävän ihania jälleen. Nostan hattua kaikille niille, jotka ovat aloittaneet ostolakon. Tsemppiä teille olen hengessä mukana. Itse harkitsen ostot tarkemmin ja pyrin minimoimaan hankintoja. 

Viikon verran mutustelin tätä farkkutunikaa ja nyt meidän yhteinen taival on alkanut. Ensimmäisen kerran nähdessäni tämän Repeatin farkkutunikan, mieleeni tulivat muistot muutaman vuoden takaa. Legginshuumassa käytin monelaisia mekkoja ja omistin vastaanvanlaisen (vähän lyhyemmän) mekon. Jossain vaiheessa laitoin suurimman osan mekoista kiertoon mukaanlukien farkkumekon. 

Lempparityylini on aina kuulunut pitkät tunikat ja tiukat pöksyt alle. Tässä kohtaan voin sanoa, että olen todella kaavoihin kangistunut. Olen aivan täpinöissä, kun oversized paitikset ja tunikat ovat vallanneet mallistot. Kerrospukeutujana tykkään vetää ylle vielä ison oversize neuleen.
Nyt on bloggarin hymy herkässä näiden Diorin silmälasien kanssa. Olen vältellyt silmälasien käyttöä kuvissa mutta nämä lasit ovat juuri sopivasti ns. näkymättömät. 

Tänään stailasin denimkokonaisuuden mustalla ja beigella. Mukana on ikiklassikkoni beige villakangastakki, jonka olen hankkinut monta, monta vuotta sitten. Takin villakankaan laatu on aivan uskomaton ja se ei ole nyppääntynyt ollenkaan. Ainut huonopuoli takissa on slimmattu linja. Itse tykkäisin vähän enemmän laatikkomaisesta silhuetista. Tämä kevät mennään kuitenkin tällä klassikkomallilla, koska takki on loistokunnossa.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

-tuulanneliFarkkutunika // Repeat (Karisma Vaasa)
Nahkahousut // Part Two
Neule // &Other Stories
Villakangastakki // Tommy Hilfiger
NIlkkurit // Uterque


14 Comments

 1. Maisa80
  Kirjoittaja
  11.2.2019 / 17:18

  Farkkutunika päälläsi näyttää hyvältä. ? Itsekin jonkin verran käytän tunikoita tiukkojen housujen tai leggingsien kanssa. Ne ovat kivoja! ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.2.2019 / 12:05

   Kiitos Marjaana 🙂

   Olen aina ollut lovena ylisuuriin yläosiin, jotenkin se on ollut ominta minua. En ole koskaan viihtynyt vartaloa nuolevissa vaatteissa!

 2. A. Buchanan
  Kirjoittaja
  11.2.2019 / 18:30

  Siulle kyllä sopii tämä farkkutunika! Ja mitkä ihanat nuo sinun uudet Diorit! 🙂 Mulla olisi itsellä silmälasien hankinta edessä, mutta mutta…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.2.2019 / 12:07

   Kiitos 🙂

   Hankin tällä kertaa aivan hengettömät lasit. Tänä päivänä on paljon kivoja kehyksiä. Itselleni tulee ihan valinnan vaikeus isojen valikoimien edessä.

 3. Kati Y. / Katinkontit
  Kirjoittaja
  12.2.2019 / 04:21

  Näyttää kyllä hyvältä! Farkkutunika kuuluu myös omiin lemppareihini ��

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.2.2019 / 12:10

   Kiitos 🙂

   Farkku on vaan niin ihana materiaali juuri nyt keväällä!

 4. JonnaH.
  Kirjoittaja
  12.2.2019 / 09:00

  Ihastuttava farkkutunika! Tykkään naisellisista röyhelöistä. ^_^

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.2.2019 / 12:10

   Kiitos Jonna 🙂

   Röyhelöt antavat todellan pikantin lisän naisellisuutta!

 5. Tuula's life
  Kirjoittaja
  12.2.2019 / 19:02

  Olen myös tunikoitten ja tiukkojen housujen ystävä. Ja tuo farkkutunika näyttää tosi kivalta. Ja tuo sininen väri pukee sinua. Minäkin hankin itselleni Easy Rider -rillit, hopeanväriset. Saan ne ensi viikolla. Sinulle sopivat hyvin nuo omasi ja tuo kullanväri. Silmälasisi ovat heleät ja kuitenkin huomaamattomat. Ja samalla toivotan sinulle heleätä helmikuuta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   13.2.2019 / 12:22

   Moikka Tuula 🙂

   Nämä isot tunikat ovat vaan kivoja pitää, eivätkä kiristä mistään päivän aikana. Tänä keväänä on todella paljon kivoja kehysuutuuksia. Omani löysin ihan sattumalta ja ne ovat kyllä täydelliset!

   Mukavaa ja aurinkoista helmikuuta myös sinulle 🙂

 6. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  14.2.2019 / 08:31

  No nyt on kyllä taas niin minun tyylistä ETTÄ <3
  Ihania kaikki. Ja sinä.

 7. Life with Satu
  Kirjoittaja
  14.2.2019 / 12:08

  No onpas nyt niin sinun tyylinen että! Tosi kaunis tunika ja sopii todella hyvin ❤️

 8. Marjo
  Kirjoittaja
  14.2.2019 / 18:21

  Aika kiva retrotunika 🙂 Sopii sinulle todella hyvin.
  Hyvää ystävänpäivää ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?