Etusivu » epäsuositut mielipiteeni

epäsuositut mielipiteeni

Tämä haaste on kiertänyt blogeissa jo pitemmän aikaa. Aiheen ympärillä on tehty paljon postauksia mennen vuoden aikana. Sunnuntain ratoksi ajattelin itsekin vihdoin ja viimein lähteä mukaan tähän vähän provosoivaan haasteeseen. Muistathan että nämä ovat mielipiteitäni eivätkä mitään faktoja. Kannattaa lukea pieni tuike silmäkulmassa.

En ole koskaan ymmärtänyt kalliita merkkilaukkuja. Sorry kamut, jotka rakastatte näitä brändilaukkuja. Toisaalta olen sanonut tämän mielipiteen usein ääneen. Kauniita nahkaisia laukkuja saa ihan kohtuuhintaan eikä niihin tarvitse sijoittaa tuhansia euroja. Itse sijoitan mieluummin arvokelloihin ja koruihin. Toisaalta en myöskään ymmärrä kopioita merkkilaukuista. Joskus sitä miettii näitä kopioita nähdessään, että mitä toimintaa noillakin pennosilla on tuettu. 

Ripsipidennykset näyttävät epäluonnolliselta. Se on jännä kuinka monelta karkaa mopo käsistä näiden pidennyksien kanssa. Olen nähnyt muutamat todella kauniit ja tyylikkäät pidennykset mutta ne ovat kyllä yhden käden sormin laskettavissa. Mietin usein myös mitä ne myrkyt tekevät iholle ja silmille pitkään käytettynä. Allekirjoittanut on herkistynyt meikeille monen vuoden käytön jälkeen.

Salitreenit yhdessä kännykän kanssa. Minulla nousee savu korvista, kun seuraan salilla puhelimien räpläämistä. Kyllä ne somepäivytykset ehtii lukea treenin jälkeen. Eikös me mennä salille hakemaan hyvää oloa ja treenaamaan! Olen muutaman kerran odottanut turhaan laitteeseen pääsyä, kun on ollut niin tärkeät whats up viestit kesken.  Musiikinkuuntelu luurin kautta on ihan toinen juttu.

Love Island -tyyppiset tositv -ohjelmat. Muutaman kerran olen katsonut vähän aikaan mutta sitten ollaan vaihdettu kanavaa nopeasti. En ymmärrä nuoria, jotka vapaaehtoisesti esiintyvät näissä ohjelmissa havitellen itselleen kuuluisuutta ja mainetta. 

Instagramin ostetut seuraaajat. Onneksi tästä puhutaan nyt ja toivottavasti yhteistyötahot kiinnittävät huomiota tähän. Usein sillä pienellä vaikuttajalla on aktiiviset ja sitoutuneet seuraajat. Tykkään instasta somekanavana kaikkein eniten ja siksi minua harmittaa nämä lieveilmiöt sen ympärillä. Toinen  harmittava juttu on seuraajien kalastajat, jotka seuraavat sinua hetken ja sitten häipyvät. 

Black Friday -hypetys ja kaikki muut vastaavat jutut. Tottakai edullisesti ostaminen on kivaa mutta miksi meidän pitää haluta koko ajan lisää roinaa ympärille. Blogeissa törmää liiankin usein siihen, että postauksissa pyörivät vain uudet vaatteet. 

Olen ottanut ilolla vastaan #lempivaatteeni -haasteen. Itse asiassa minun piti tänään jo postata tämän haasteen tiimoilta mutta lumisade laittoi kuvaussuunnitelmat uusiksi. Samoin #kestotyylihaaste on mukana luonnoksissa ja kevään aikana on tulossa postuaksia tämän aiheen ympärille.


Tässä muutama epäsuosittu mielipiteeni. Löytyikö mitään samoja juttuja!


-tuulanneli

36 Comments

 1. Päivi/Kultturelli Matkalaukussa
  Kirjoittaja
  3.2.2019 / 20:16

  Hyviä mielipiteitä! Ajattelen esille ottamistasi asioista samalla tavalla. Eniten ihmetyttää tuo ripsiasia, nyt parikymppinen pitkine tekoripsineen, miltä hän näyttää nelikymppisenä. Onko enää omia ripsiä olemassakaan…Sen aika näyttää. Mukavaa uutta viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.2.2019 / 17:43

   Moikka Päivi 🙂

   Olen meikannut teinistä lähtien ja aikuisiällä ihoni sitten räjähti näiden kaikkien käyttämien kemikaalien ansiosta.

   Voin vain kuvitella miltä ne ripset näyttävät parinkymmen vuoden kuluttua.

   Mukavaa viikkoa myös sinulle 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  3.2.2019 / 21:42

  Ostetut seuraajat ärsyttää täälläkin ja nuo seuraajien kalastelijat. Estojen käyttö on tullut tutuksi tässä lähiaikoina.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.2.2019 / 18:00

   En todellakaan ymmärrä mitä hyötyä on noista haamuseuraajista. Valheen jäljet ovat aina lyhyet.

   Mukavaa talviviikkoa myös sinulle 🙂

 3. Tuula
  Kirjoittaja
  4.2.2019 / 09:42

  Hyviä mielipiteitä minunkin mielestäni 🙂 Ja usein olen sen verran vastarannankiiski, että ne epäsuositut mielipiteet on just niitä parhaita.
  Mukavaa talviviikkoa! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 18:42

   Kiitos 🙂 minulle tämä vastarannankiiskisyys ei ole aina luontaisinta mutta tämän postauksen kirjoittaminen oli vaihteeksi todella kivaa!

   Kivaa viikkoa sinulle myös Tuula 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  4.2.2019 / 09:46

  Täytyy sanoa, että aika monen asian kanssa olen aivan samoilla linjoilla ellen peräti voisi allekirjoittaa ihan jokaista näistä 😀 Noh, Black Friday -hypetykseen ja muihin alemyynteihin lähden kyllä itsekin mukaan, mutta itse pyrin nämä hyödyntämään niin, että teen niitä harkittuja hankintoja, joita muutoinkin pitäisi tehdä – toki jotain ei-niin-tarvittua välillä myös tulee hankittua 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 18:54

   Täytyy myöntää, että minulla Friday -hypetys toimii juuri päinvastoin. 20 vuotta kaupan alalla on tehnyt tehtävänsä ja kun tietää kuinka nämä kampanjat rakennetaan.

   Mukavaa viikkoa 🙂

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  4.2.2019 / 11:36

  Ihan samoja ajatuksia. Minulla on yksi Pradan laukku, jonka edesmennyt työnantajani osti vuosia sitten minulle kiitokseksi menneistä vuosista myydessään yrityksensä. Valitsin laukun itse Firenzen messureissulla. Kiva laukku, mutta en itse olisi raaskinut sitä ostaa. Ostan mieluummin jonkun hyvintehdyn, vähemmän tunnetun merkin laukun murto-osalla merkkilaukun hinnasta.

  Ripsienpidennyksestä meillä on mieheni kanssa termi "Siwan kassan silmät", lähikaupan kassalla kun olivat vuosia sitten ekat överiripset, jotka näimme. Ei ole koskaan tämä tyyli iskenyt.

  Mieheni oli Espanjassa Love Islandin jakso-ohjaajana yhdeksän viikkoa syksyllä. Ei todellakaan hänen genreänsä, mutta freelancer ei voi nirsoilla töiden kanssa. Lupasin ennen ohjelman alkamista katsoa hänen ohjaamansa jaksot, mutta vähän ajan päästä en niitäkään. Häntä vain nauratti kun tunnustin olevani "huono vaimo"…

  Ostettuja seuraajia en jaksa ymmärtää. Juuri pari päivää sitten tuli Instassa vastaan yksi suomalainen tili, jolla muistelen olleen alle vuosi sitten parituhatta seuraajaa. Sen verran utelias olin, että yhdellä nettityökalulla katsoin kuinka seuraajia oli tullut. Useampia kertoja oli tullut n. 10000 kerrallaan = ostettuja. Olen jo pitkään itse poistanut viikottain kaikki "feikkitilit" seuraajistani, viime viikolla tein Tallinnaan matkatessani ajankuluksi suurtyhjennyksen kelaamalla kaikki seuraajat. Poistin 150 "sotilasta, lääkäriä ja leskimiestä" sekä muita epäilyttäviä yksityisiä tilejä, joilla oli pari postausta ja tuhansia seurattavia. Mieluummin vähän oikeita seuraajia kuin paljon feikkitilejä seuraajissa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 19:34

   Aivan ihana ilmaisu tuo "Siwan kassan silmät" – Ihan kauhulla ajattelen niitä myrkkyjä mitä silmiin tulee niistä liimoista. huh, huh!

   Joo nuo parisuhde tositv- ohjelmat ovat kyllä järkkyjä. En ole katsonut yhtäkään jaksoa kokonaan. Muutaman kerran olen yrittänyt. Minulle tulee jotenkin paha olo niiden nuorten ihmisten puolesta.

   Ne ostetut seuraajat kilahtavat kyllä feikkaajan omaan nilkkaan. Itse olen kanssa samaa mieltä, että parempi vähemmän seuraajia kuin niitä ostettuja. Onneksi nuo kaiken maailman sotilaat lähtevät pois ajan kanssa. Itse keskityn kuvamateriaalin jakamiseen sitäkään en ehdi enää tehdä niin paljon kuin haluaisin. Minä olen kanssa törmännyt näihin, joilla on yhdessä yössä niitä seuraajia kymmeniä tuhansia!

   Mukavaa viikkoa sinulle Tuuli 🙂

 6. Nimetön
  Kirjoittaja
  4.2.2019 / 13:40

  Olen kaikista muista samaa mieltä, paitsi Love Islandista en ole mitään mieltä, koska en ole milloinkaan katsonut edes pätkää sellaisen jaksosta. Pörröiset ja pitkät lisäripset näyttävät mielestäni siltä, että joku toukka olisi istahtanut luomelle. Itse en merkkilaukkujen lisäksi pidä mistään muustakaan merkistä edes vaatteissa. Siis vaatteesta voisin itsessään pitää, mutta en halua merkin näkyvän. Se on karsinut monta ostosta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 19:47

   Todellakin on iso tuokka istahtanut luomelle! Kohtuus kaikessa olisi parasta mutta ihmeellisesti se mopo vain karkaa monella.

   Kaiken maailman logot on parempi laittaa vähän piiloon. Usein isot merkit tai logot pilaavat kauniin vaatteen!

   Mukavaa talviviikkoa sinulle 🙂

 7. Maisa80
  Kirjoittaja
  4.2.2019 / 14:14

  Olen lähes kaikista mielipiteistä samaa mieltä. Black friday – tarjouksiin olen sortunut, ostin mm. kolme Kånken reppua n. yhden repun hinnalla. Normihinnalla en olisi ostanut. Joo eipä sitä roinaa oikeasti tarvitse, niin paljon. Useimmiten ostan alennuksella sen mitä ostan. Joskus harvoin ostan tarpeeseen Normihinnalla. Mukavaa talven jatkoa sinulle! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 20:07

   Minulle tuli tänä vuonna todella ähky olo Black Fridayn kanssa. Ymmärtäisin jos kampanja olisi vain yhden päivän ajan mutta sehän kesti melkein pari viikkoa eri versioina. Black Friday näkyi vielä joulumyynneissä, kun rahat olivat oli jo tuhlattu kuukausi aikaisemmin!

   Kivaa viikonjatkoa sinulle Marjaana 🙂

 8. Nimetön
  Kirjoittaja
  4.2.2019 / 14:37

  Aika tavalla jaan mielipiteesi näissä asioissa. Itselläni on ollut maltilliset ripsipidennykset, mutta herkät silmäni ei niitä enää siedä. Laukkuasiassakin hinta on varmaankin suhteellinen käsite. Selkeästi laukun omistajalla on sitä usein tarve korostetusti esitellä, en tiedä miksi. Mitä ovat ostetut seuraajat?? Sen verran vähän pyörin somessa, ettei termi avaudu :). Terkuin Marianne

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 20:21

   Hei Marianne,

   Kiitos kivasta kommentistasi. Instassa on viimeisen vuoden aikana tullut lieveilmiönä nämä ostetut seuraajat. Moni haluaa seuraajia ihan mihin hintaan tahansa eli olemassa tahoja, jotka myyvät näitä seuraajia. Näin sinulla on yhdessä yössä 10 000 seurajaa. Kilpailu seuraajista on vain joskus todella kovaa!

   Usein kuitenkin pienellä mikrovaikuttajalla on sitoutuneet ja uskolliset seuraajat. Viesti menee perille ja hän on vakuuttavampi kuin tälläinen yli 10 000 seuraajien tili 🙂

   Mukavaa talviviikkoa sinulle Marianne 🙂

 9. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  4.2.2019 / 20:06

  Mä en kanssa ymmärrä niitä turbomegavolyymeja 😀 Itsellä oli häissä pidennykset mutta ne ei olleet mitkään överit.
  Ostetuista seuraajista olen samaa mieltä. Siinähän valehtelee jo itselleen saati sitten yhteistyökumppaneilleen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 20:33

   Moikka Marina 🙂

   Joo ne överit ripsissä ovat ne järkyimmät! Kaikkein pahinta on ollut ne mitkä olen nähnyt aikuisilla naisilla. Luonnollisuus kunniaan!

   Toivottavasti yhteistyötahot heräisivät näihin ostettuihin seuraajiin. Kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. Somessa on vaan niin helppo valehdella!

   Kivaa talviviikkoa sinulle Marina 🙂

 10. Annukka
  Kirjoittaja
  5.2.2019 / 08:56

  Mun epäsuosiossa on ehkä eniten yleistykset. Useimmiten keski-ikäisyyteen tai naiseuteen liittyen.

  Tyyliin "Kaikki naiset rakastavat laukkuja", "Naisella ei koskaan voi olla liikaa kenkiä", "Naisella ei koskaan voi olla liikaa huulipunia, kynsilakkoja ym…", "Kaikki naiset rakastavat suklaata", "Keski-ikä = pyöreä keskivartalo" jne.

  En koe noista omakseni mitään, vaikka taidan kuulua molempiin ryhmiin :).

  PS. Ihanan pirtsakat talvikuvat!

  PS2. Mulla on niin herkät silmät, että alkavat vuotamaan vettä jo pelkästään siitä ajatuksesta, että ripsien juuriin laitettaisiin liimaa. Huuuuh.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 20:43

   Hei tuo sinun pointti on aivan huippu! Itse unohdin nämä yleistykset totaalisesti. Näistähän saisi yhden postauksen kokonaan.

   Toisaalta itsekin syyllistyn ainakin yhteen noista eli naisella ei voi olla kenkiä liikaa 😉 Olen nimittäin kenkäfriikki. Joka tapauksessa meidän naisten oletetaan olevan jonkun tietyn kaavan mukaisia mutta mehän olemme uniikkejä loistoyksilöitä kukin omalla upealla tavalla.

   Minulle on joskus yritetty kestovärjätä ripsiä mutta se on ollut pakko lopettaa, koska silmiä on kirvellyt jäätävästi!

   Mukavia talvipäiviä sinulle Annukka 🙂

 11. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  5.2.2019 / 09:09

  Tää oli kiva ja ehkä lähtee toteutukseen ja niin samoilla aalloilla sun kanssa. Juu ja sitten on vielä nämä YouTube-kanavalle ostetut seuraajat, että elämä on.

  Ihanaa talviviikkoa Tuulaanneli <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.2.2019 / 21:04

   Hei Tiia aivan huippua jos innostut toteuttamaan tämän haasteen. Kiva lukea, mitkä ovat sinun epäsuositut mielipiteet.

   Ne hiton ostetut seuraajat ovat näköjään levinneet joka somekanavaan. Toisaalta tärkeintä on, että itsellä on puhtaat jauhot ja hyvä omatunto.

   Mukavaa talviviikkoa sinulle Tiia 🙂

 12. Minna K
  Kirjoittaja
  5.2.2019 / 10:19

  Allekirjoitan täysin ?.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2019 / 18:02

   Hei Minna 🙂 tosi kiva, kun tykkäsit! Vähän olen epämukavalla alueella tämän aiheen kanssa.

 13. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  5.2.2019 / 11:37

  Eikä! Tämä on loistava postauksen aihe: tarpeeksi tiukkaa asiaa, mutta sopivalla tavalla kieli poskessa kirjoitettu. Ihanaa, että tartuit tällaiseen juttuaiheeseen.

  Blogistania kaipaa aika ajoin hieman tuuletusta ja pientä ravisteluakin :D. Tämä juttuaihe sopii siihen hyvin. Saatanpa tarttua aiheeseen joskus vielä minäkin :).

  Allekirjoitan ajatuksesi, mutta Instan seuraajista on pakko kommentoida. En hyväksy millään muotoa ostettuja seuraajia minäkään eli komppaan kyllä sinua väitteessäsi. Sen sijaan hieman ihmettelen kohua, joka blogistanian sisällä aiheeseen liittyen on kummunnut.

  Minulle itselleni on se ja sama, kuka omaa tiliäni seurailee tai käy sitä kärkkymässä. Loppuviimeksi tärkeää on vain sillä, että tiedän itse, mitä teen, ja että omat jauhoni pussissa ovat aina puhtaat.

  Jos joku muu haluaa sooloilla tai käyttää epärehellisiä keinoja oman Insta-tilinsä kasvattamiseen, se on hänen oma häpeänsä, eikä se ole minulta pois.

  Ja jos taas joku muu (=yhteistyökumppani) haksahtaa ostamalla hankittujen vaikuttajien glamouriin, on se oikeastaan hänen ongelmansa, eikä ainakaan minun. Pyytämällä ulkopuolisten ammattilaisten neuvoa ja vinkkejä yhteistyön harjoittamiseen, yhteistyökumppanin kompastuskivet on mahdollista väistää.

  Kaikki kakut kun eivät perinteisesti ole aina niin kiiltäviä kuin miltä ne näyttävät. Sama pätee Insta-tileihin.

  Ja se tulee tuskin muuttumaan kokonaan koskaan.

  Ehkä tämä on yksi minun epäsuosituista mielipiteistäni ;)…

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2019 / 18:25

   Moikka rouva Sana 🙂

   Jälleen kerran sinä osaat tiivistää asian ja annoit minulle ihan uuden näkökannan. En ole ajatellut asiaa oikeastaan tältä kannalta mutta olet toisaalta oikeassa noiden ostettujen seuraajien kanssa. Se on loppujen lopuksi jokaisen oma asia mitä instatilillään tekee.

   Insta on todellakin siloteltua kiiltokuvaa ja eikä tule muuttumaan. Taitaa ne allekirjoittaneenkin kuvat olla aika siloteltuja. Eipä tulisi mieleenkään laittaa mitään suttuisia kuvia instaan.

   Sunnuntaina kirjoittaessani tätä postausta mietin, että painanko julkaise nappia vain en. Tuntui, että olen vähän epämukavuusalueella tämän aiheen kanssa. Tämä oli minulle epätyypillinen aihe.

   Loppujen lopuksi hyvä, että kirjoitin aiheesta. Ainakin kommenttikentässä on ollut pitkästä aikaa säpinää! Hyvä näin!!!!

   Mukavaa talviviikkoa sinulle 🙂

 14. Sari Kotokunnaalta
  Kirjoittaja
  5.2.2019 / 18:34

  Oi kyllä, allekirjoitan nämä kaikki. 😀 Nuorempana meni moneen hypetysjuttuun mukaan, mutta nykyään alan olla onnellisesti tätiytynyt ja luen nämäkin yllä mainitut turhiksi jutuiksi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.2.2019 / 18:32

   Heippa Sari, joo olen itsekin nuorempana ollut kaikessa mukana ensimmäisenä. Varsinkin nuorempana sitä piti olla kaikissa muotitrendeissä mukana.

   Nykyään sitä vähän tutkii ensin ja mutustelee uusia juttuja!

   Mukavaa viikonjatkoa Sari 🙂

 15. Mira Rinne
  Kirjoittaja
  5.2.2019 / 22:22

  Näitä on aina tosi mielenkiintoista lukea ja tosi moneen ajatukseen pystyn samaistumaankin 🙂

  Esimerkiksi itsekään en omista designerlaukkuja, mutta toisaalta ymmärrän kyllä niihin panostuksenkin. Marimekon yksi laukku on, mutta muut ovat joko suht laadukasta tekonahkaa (sinänsä ihan ok matsku varsinkin Suomen sääolosuhteissa ja itselläni parhaimmat kestäneet ihan yli 10 vuottakin ja edelleen jatkavat kulkuaan), muuta materiaalia tai sitten ihan nahkaa. Haaveissa tosin on aina ollut yksi Chanel, mutta onneksi niitäkin on myynnissä ihan käytettyinäkin, jolloin säästää sekä luontoa että kukkaroaan -sitten, kun se päivä tulee.

  Black Fridaystä/Cyber Weekendistä kirjoitinkin jutun blogiini (http://fashionpoetry.eu/cyber-weekend-guide/) kera omien suositusteni, mutta siinäkin toin hyvin selkeästi esille sen, että omalla kohdallani tuonkaltaiset päivät ovat lottovoitto sillä olen tähän vuoteen saakka ollut pienituloinen ja mulle noi päivät takaavat laadukkaiden ja tarpeellisten asioiden ostamisen. Kyseessä ei siis niinkään ole kulutushysteriaan pohjautuva noiden päivien tukeminen, mitä en tue muutenkaan muotiblogissani, vaan ihan yksinkertaisesti mahdollisuus ostaa ihan tarpeeseen.

  Itsekin pyrin olemaan vastuullisempi fashionista (ja se tulee entistä enemmän näkymään myös oman muotiblogin puolella) ja oonkin lähes koko ikäni ostanut n. 80% käytettyinä, mulla ei ole erikseen arki- eikä juhlavaatteita kuten ei myöskään kesä- tai talvivaatteita (takkeja ja joitain asusteita luonnollisesti lukuunottamatta :D) ja pyrin muutenkin aina siihen, että samat vaatteet toimii eri asukokonaisuuksissa ja tilaisuuksissa 🙂

  Jään odottamaan innnolla sun haasteita! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2019 / 19:42

   Heippa Mira 🙂

   Mielipiteesi on hyvin perusteltuja. Itse en varmaan osaisi edes käyttää merkkilaukkua vaan tuntisin itseni vaivautuneeksi. Todella kauniita ja laadukkaita laukkuja on saatavilla kohtuuhintaan.

   Black Friday on minulle todellakin vähän punainen vaate juuri sen hysterian takia. Moni pieni kivijalkakauppa jäi nuolemaan näppejään kun isot toimijat jylläävät.

   Vastuullisuus ja ekologisuus kuluttamisessa on vahvasti nousussa. Upeaa on huomata, että tämä on trendi kaikissa ikäluokissa. Blogeissakin kirjoitellaan asiasta yhä enevässä määrin ja hyvä näin!

   Mukavaa viikonloppua Mira 🙂

 16. Unknown
  Kirjoittaja
  7.2.2019 / 04:32

  Erittäin hyviä mielipiteitä. Olen samaa mieltä lähes kaikista asioista,paitsi kännykän räpläämisestä salilla. Itse teen sitä samaa, koska minulla on saliohjelma puhelimessa ja treenin jälkeen kirjaan sinne ylös miten toteutin suunnitellun treenin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2019 / 19:54

   Kiitti Tiina 🙂

   Sen minäkin ymmärrän, jos treeniohjelma on kännykässä mutta kaikki muu meneekin sitten yli ymmärryksen!

   Mukavia treenejä sinulle 🙂

 17. Tia
  Kirjoittaja
  7.2.2019 / 20:03

  Samastuin kyllä tuohon laukku asiaan. Ja no itseasiassa melkein kaikkiin. Tosin itselläni oli pitkään ripsienpidennykset, ei tosin enää ole. Hyvä haaste tämä!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2019 / 20:03

   Heippa Tia ja kiitos!

   Olenkin kuullut monien luopuneen ripsipidennyksistä ja hyvä niin! Nämä haasteet tuovat aina uusia ajatuksia blogiin.

   Mukavaa tulevaa viikonloppua Tia 🙂

 18. Tuija
  Kirjoittaja
  8.2.2019 / 13:39

  Yhdyn jokaiseen mielipiteeseen. Ostettuihin some-seuraajiin voisin lisätä myös kun seuraat mua, mä seuraan sua – jos et enää seuraa mua, mäkään en seuraa sua -tyypit. Olin aivan äimänä, kun kuulin, että on sovellus, jolla seurata poistuvia instaseuraajia. Mun mielestäni puolin ja toisin seurataan niitä, joiden instafiidi miellyttää, ja vain siitä syystä.

  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2019 / 20:17

   Heippa Tuija 🙂

   Somemaailma on täynnä paljon ihmeellisyyksiä ja outoja juttuja. Käytän itsekin appia, joka kertoo minulle sen, jos joku lopettaa seuraamisen.

   Toisaalta some on vuorovaikuttamista ja se kuuluu tähän maailmaan. Se ei lähde täältä pois, valitettavasti. Tässä voisi olla yksi epäsuosittu mielipide lisää tähän listaan.

   Täytyy myöntää, että oli virkistävää kirjoittaa aiheista, jotka jakavat mielipiteitä!

   Kivaa viikonloppua myös sinulle Tuija 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?