Etusivu » oranssin hehkua kevään juhliin!

oranssin hehkua kevään juhliin!

Kyllä, jälleen By Malene Birger teki sen! Vuosi sitten Malenen mallistossa oli kertakaikkiaan upea punainen. Tänä keväänä oranssi hehkuu juhlamallistossa. Keltainen ja oranssi tekevät todella vahvan paluun monessa mallistossa. Edelläkävijät pukeutuvat rohkeasti näihin kirkkaisiin ja energisiin väreihin. 

By Malene Birgerin juhlamallisto oli todella piristävä kokonaisuus viikko sitten Häämessujen juhlavaatenäytöksessä. Oranssi yhdistettynä valkoiseen on kauniin tyylikäs. Samoin uudessa valkoisessa naisfiguureja sisältävässa mekkokuosissa on jotain uutta ja jännää. 
 
Lopuksi vielä huipputyylikkäät miesten puvut. Tiger of Sweden ja Oscar Jacobson osaavat puettaa miehen. Miesten juhlapuvun ei aina tarvitse olla musta. Näytöksessä oli toimiva uusi väriskaala miesten juhlaan.

Tänä keväänä on maanläheisiä värejä mutta onneksi rinnalla löytyy myös upeita hehkuvia värejä. Oranssi on minulle se mieluisempi väri. Oranssi hehkuu naisellisuuta! Löysitkö sinä omaa suosikkia näistä Karisma Vaasan asukokonaisuuksista? 

-tuulanneli

6 Comments

 1. Kristiina - Arjen Helmiä
  Kirjoittaja
  16.3.2019 / 05:12

  Hyvältä näyttää ja yllätän itseni, kun sanon, että pidän tuosta oranssista. Ihmeekseni olen saanut tänä keväänä todeta tämän. Voisin kuvitella itselläni housujen parina kauniin, oranssin juhlapuseron. Oranssi on hehkuva ja naisellinen väri, kuten sanoit.

  Mukavaa viikonloppua Sinulle, Tuulanneli ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2019 / 19:23

   Moikka Krisse ja kiitos ihanasta kommentista.

   Otin nämä kuvat aika nopeasti ja tarkoitus ei ollut tehdä postausta. Viikon verran katselin kuvia ja ihastuin totaalisesti tuohon oranssiin väriin! Oranssi on todellakin naisellinen väri!

   Mukavaa viikkoa sinulle Krisse 🙂

 2. Life with Satu
  Kirjoittaja
  18.3.2019 / 08:06

  Oranssi on itselleni jotenkin todella vaikea väri ja käytän sitä käytännössä en koskaan. Toisaalta maanläheidet murretut värit eivät taida muutenkaan olla se oma juttuni. Sinällään sääli, mielelläni niitä kuitenkin pitäisin päälläni. Sen sijaan nuo vaaleat vievät sydämen täällä aika tehokkaasti.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2019 / 19:31

   Oranssiin pitää kyllä vähän totutella. Oranssi värinä toimii kuitenkin aika hyvin meille vaaleille suomalaisille.

   Vaaleat värit ovat kyllä kevään ykkösvärejä!

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  18.3.2019 / 10:27

  Oranssi on ihana väri ja yksi minun lempparini. Iskin silmäni tuohon
  polvipituiseen mekkoon. Ihanan laskeutuva kangas ja hauska pääntie takapuolella.
  Muistatko mitä materiaalia oli?
  Kivaa uutta viikkoa ja rapsuja Hansille <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.3.2019 / 19:44

   Oranssi yllätti myös minut täysin. Malenen väri on jälleen todella onnistunut ja tämä sävy toimii kyllä ajattomasti monta vuotta.

   Tyylikkään naisellinen. Minun täytyy tarkistaa materiaali, kun käyn Karismassa.

   Mukavaa viikon jatkoa ja halit Minnielle 🙂


Looking for Something?