Etusivu » mitä viimeksi ja paras neule kevääseen!

mitä viimeksi ja paras neule kevääseen!

Ensin mietin postauksen otsikoksi kaislikossa suhisee. Aika vähän olisi otsikko kertonut postauksen sisällöstä. Kaislikko on kaunis kuvauspaikkana. Harmi vaan, että niiden kaislojen sekaan ei aina pääse. Uuden neuleeni vaalea vehnäväri matsaa täydellisesti kaislikon heinien kanssa.

Viime viikkojen käytetyin neule on ollut tämä pehmeä &Other Storiesin villaneule. Rakastan ylikaiken neuleen väriä ja tiedän käyttäväni tätä koko kevään ja varmasti myös monena tulevana keväänä. Tälläiset perusneuleet ovat juuri niitä vaatekaapin peruspilareita ja asukriisien pelastajia.
Nämä vanhat haastepostauksen kysymykset toimivat inspiraation lähteenä tänään lauantai-iltana, kun katselen UMK:n lähetystä.

Viimeisin ruokani oli iltapäivällä tekemäni kasviswokki. Tykkään wokkailla kasviksia viikonlopulla. Teen usein vähän enemmän niin, että sitä riittää moneksi päiväksi. 

Viimeisin viestini taisi olla perjantaina koskien minun perjantain kukkakimpun toimitusta. Teimme ihanan Jennien kanssa kuukauden yhteistyön liittyen perjantaikimppuihin.

Viimeisin itkuni tuli, kun iltapäivällä katselin Matti Nykäsen hautajaiskuvia netistä. Omaisten suru menee aina tunteisiin.

Viimeisin naurut nauroin kippurassa, kun katsoimme John Englishin uusimman elokuvan ”Uudestisyntynyt”. Elokuvassa irvailtiin nykyteknologialle perinteisen salapoliisitekniikan kustannuksella. Pitkään aikaan en olen nauranut niin paljon. Nauru pidentää ikää! Kiitos Rowan Atkinson aivan loistavasta huumorihetkestä.

Viimeisin hermostuminen liittyy vanhustenhuoltoon. Asia on itselleni todella ajankohtainen. Aivan hirvittää nykyinen vanhustenhoidon taso ja kauhulla ajattelin omien läheisten kohtelua tulevaisuudessa. 
Viimeisin lukemani blogiteksti oli Maaritin (Sopusointuja) blogipostaus kuivista käsistä ja niiden hoidosta. Aivan loistavasti kirjoitettu postaus tärkeästä jokapäiväisestä kauneudenhoitorutiinista. Itselleni käsienhoito on aina ollut tärkeä asia, koska olen ollut koko ikäni asiakaspalvelussa. Kauniit kädet ovat kohteliaisuus asiakkaille. Maaritin postauksen löydät täältä (klik).

Viimeisin suunnitelmani liittyy Kikaksen kanssa keväällä toteuttavaan ambassador -ohjelmaan. Kaikkea kivaa on tulossa liittyen kauneuteen ja hyvinvointiin. Tämä on ensi kerta, kun toteutan näin ison yhteistyökuvion yhden yrityksen kanssa. Minulle tämä on tärkeä projekti paikallisen naisyrittäjän kanssa. #suportyourlocal 

Rentoa viikonloppua ?

-tuulanneli10 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  3.3.2019 / 09:21

  Tuo kuvissa näkyvä pipokin näyttää ihanan pehmoisen lämpimältä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 19:27

   tykkään itsekin tuosta pipost itsekin ja se on siitä kiva, että se ei latista hiuksia!

 2. Anna / Fashion Minimalist
  Kirjoittaja
  3.3.2019 / 16:34

  Hurmaavat kuvat ja nätti asu 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 19:27

   Voi kiitos ihanasta kommentista Anna 🙂

 3. Minna M
  Kirjoittaja
  3.3.2019 / 18:29

  Onpa kivat kuvat! Neule näyttää ihanan pehmeältä. Minulta puuttuisikin vaatekaapista neulepaita.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 19:29

   Kiitos Minna 🙂

   Neule on todella ihanan pehmeä ja väri on täydellinen 🙂

 4. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  4.3.2019 / 15:17

  Ihailinkin tuota maisemaa jo instagramin puolella, erittäin hyvin valittu :). Ja Johnny English oli tosi hauska leffa myös mun mielestä :D.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2019 / 19:28

   Kiitos, rantakaislikko on aina kaunis kuvata ja vielä kun jäät kantavat pääsee kuvailemaan keskelle 🙂

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  6.3.2019 / 17:48

  Luin putkeen taas monta juttua, ei meinaa millään pysyä ajan tasalla… Ja täällähän oli mukava yllätys – kiitos Tuula kun käyt lukemassa ja kiitos kauniista sanoistasi ❤️

  Neuleesi on superkaunis ja väri just sellainen mikä sopii niin hyvin vaikka minkä kanssa.

  Kiva kuulla ja lukea yhteistyökuvioistasi!

  Valoisaa loppuviikkoa! ❤️

 6. isivuosi
  Kirjoittaja
  9.3.2019 / 19:14

  Villaneuleet ovat flanellipaitojen ohella omakin vaatesuosikki. Melko huikeisiin maisemiin olet päässyt kuvauksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?