Etusivu » Ihonhoito talven jälkeen – hoitovinkit 3 eri ihotyypille

Ihonhoito talven jälkeen – hoitovinkit 3 eri ihotyypille

// Yhteistyö Natural Green Beauty and Spa Kika´s //
Meillä jokaisella on jo kevättä rinnassa. Kylmä talvi löysää otettaan ja on aika suunnata katseet kohti kevättä. Talvi on meidän iholle aika kova koettelemus. Ihomme kärsii esimerkiksi talven aikana lämpötilojen vaihteluista, kuivasta ilmastosta ja pölyistä. Myös meidän  puolutusmekanismi on heikompi sekä C- ja D-vitamiinien saanti heikkoa. 

Tämän postauksen asiantuntija toimii Natural Green Beauty and Spa Kika´s yrittäjä Marika Suomalainen. Olemme aloittaneet Marikan kanssa vuoden mittaisen Ambassador -ohjelman, jossa tuon kuukausittain blogissani esille Kika´sin palveluja ja tuotesarjoja. Aloitamme hyvin ajankohtaisella aiheella eli ihonhoito talven jälkeen. Käymme läpi kuivan, väsyneen ja herkän ihon ihonhoitoa.
Kuivalle iholle tehokuurina Marika suosittelee Omega Rich Moisturer yhdistettynä Probiotic Serumin kanssa. Tämä tehokaksikko toimii juuri hyvin kuuriluontoisesti. Omegarasvat kosteuttavat todella tehokkaasti ihoa ja tunkeutuvat syvälle ihohuokosiin. Essen Omega Rich Moisture on pakattu pieniin yksittäisiin lasipurkkeihin (5 x 10ml). Näin voiteen tehoaineet säilyvät hyvin.

Kuivan ihon hoidossa on tärkeää oikeiden tuotteiden valitseminen. Talvisin ihohuokosiin muodostuu talia ja mustapäitä. Näiden poissaamiseksi käytämme liian usein voimakkaita puhdistusaineita ja erityisesti kuorintaa. Voimakkaasti vaahtoavat ja alkoholia sisältävät puhdistusaineet kuivattavat lisää ihoamme. Usein nämä puhdistusaineet sisältävät myös muovia ja synteettisiä aineita. Parasta olisi suosia esimerkiksi hoitavia luonnollisia kasvoöljyjä, jotka eivät todellakaan rasvoita meidän ihoa vaan ravitsevat sitä luonnonmukaisesti. 
Väsynyt iho tai samea iho on meille aikuisille naisille hyvin tuttua. Meidän iholla näkyvät nopeasti auringon valon puute, vähäinen ulkoileminen tai huonosti nukutut yöt. Esse Skincare tuotelinjasta löytyy todella tehokkaat aikuisen ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet. Tästä Marika suosittelee tehokolmikkoa; Defence / Restorative Moisturiser + Eye Contour Creme + Intensity Serum. Nämä tehovoiteet vaikuttavat ihon kimmoisuuteen ja pigmenttivirheisiin. Erityisesti Intensive Serumista on muodostunut suosikkituote, joka liftaa ja nostattaa. Ei ihme, että sitä kutsutaan myös tuhkimoseerumiksi.
Herkälle iholle Esse Skincare tuotelinjasta löytyvät Sensitive -tuotesarja. Tämä on minulle se tutuin ja tästä olen löytänyt apua omiin iho-ongelmiin. Herkälle iholle talvisin on couperosa juuri haastavinta. Nourisher Moisture ja Sensitive Serum tasoittavat tehokkaasti värivirheitä. Herkän ihon tehohoitona Marika suosittelee Sensitive sarjan Protect Oil, joka tehokosteuttaa ja tuo elinvoimaa iholle. Itse käytän öljyjä jokapäiväisessa ihonhoidossa ja tämä viimeksi mainittu öljy on yksi parhaimmista. Varsinkin herkälle talvi-iholle Protect Oil on loistava. 

Esse Skincare kevättarjous! 

Voit valita vapaasti voiteen, seerumin tai öljyn (ei koske sensitive -sarjaa). Osta kaksi iholle jäävää tuotetta niin saat Cleanser putsarin (100ml) kaupan päälle. Tarjous löytyy myös Kika´s online shopista täältä (klik) sekä tietenkin myymälästä Pitkäkatu Vaasa.

Hyvä kotihoito ja omalle iholle sopivat hoitotuotteet luovat hyvän perustan meidän jokapäiväiselle ihonhoidolle. Kuitenkaan tämä ei aina riitä vaan asiantuntijan tekemät hoidot ja toisen ihmisen kosketus antavat meille lisäenergiaa sekä vähentävät stressiä. Ihomme tarvitsee tehohoitoa talven jälkeen. Marika suosittelee erityisesti kasvohoitoja juuri nyt. Asiantuntija valitsee samalla ne oikeat tuotteet, joilla saamme ihomme hehkumaan kevään kynnyksellä.

Kauneusterveisin ?

Marika & tuulanneli

3 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  5.3.2019 / 20:42

  Jos en asuisi niin kaukana Vaasasta tulisin mielelläni mukaan teidän kauneusbrunssille. Kiitos hyvästä ja kattavasta esittelystä. Esse tuotteet eivät ole itselleni aiemmin tuttuja mutta uskon niiden olevan hyviä. Talvi kyllä koettelee ihoamme ja nyt jos koskaan on hyvä alkaa "korjailemaan" ja valmistamaan itseään tulevaa kevättä ja kesää silmälläpitäen.

 2. Tuula's life
  Kirjoittaja
  5.3.2019 / 21:48

  Olipa hyvä esittely, kiitos! Talvi on täällä koetellut ihoani, se on sekä kuiva että väsynyt ja samea. Nuo Essen tuotteet ovat kuin iholleni luodut. Ja tuo tuhkimoseerumi kuulostaa ihanalta.
  Nämä mietintämyssyyn.
  Olisipa ollut kiva tulla kauneusbrunssille, mutta matka on liian pitkä.
  Heleätä maaliskuuta!

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  6.3.2019 / 05:01

  Essen tuotteista olen kuullut niin paljon kehuja, että täytyy ehdottomasti kokeilla niitä itsekin jossain vaiheessa 🙂


Looking for Something?