Etusivu » kiitos helmikuu

kiitos helmikuu

Helmikuu oli juuri sopivan lyhyt ja ytimekäs. Superoptimistina sanon tässä vaiheessa, että talvi on selätetty. Päivisin valomäärä lisääntyy huikeaa vauhtia. Aivan huippua, eikös vain!

HELMIKUUN TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA


Epäsuositut mielipiteeni -postauksessa menin rohkeasti omalle epämukavuusalueelle. Jälkeenpäin ajattelin, että olisin voinut tuulettaa ajatuksiani vieläkin reippaammin. Sainpahan sanoa mielipiteeni merkkilaukuista, ripsipidennyksistä, tosi tv-ohjelmista ja kaikesta markkinahömpästä. Ainakin postaus herätti pitkästä aikaa blogin kommenttiboxiin keskustelupöhinää. 

Rakkaudesta retrotunikaan -postauksessa pääsin hehkuttamaan aivan ihastuttavaa farkkutunikaa. Ensi kerran nähdessäni tunikan niin se huusi ihan nimeäni. Tunikasta on muodostunut luottovaate lyhyessä ajassa. Materiaalina kauniisti laskeutuva tencel, joka tekee tunikasta miellyttävän pitää. 

Parasta juuri nyt – postaukset ovat minulle tärkeitä ja inspiroivia. Teen näitä säännöllisen väliajoin. Esimerkiksi helmikuun postauksessa hain inspiraatiota talveen ja pääosassa olivat minun uudet ihastusta herättäneet silmälasit. Olinkin todella iloinen, että yksi näistä ylsi kärkikolmikkoon helmikuussa. 

KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT

#lempivaatteeni – vaatekaapin tylsimmät vaatteet –postauksessa pääsin jälleen arvomaailmaani lähellä olevien asioiden äärelle. Postaus oli kiva toteuttaa, koska olihan kyseessä ne vaatekaapin rakkaimmat jutut. 


Tämän #lempivaatteeni kampanjan on lanseerannut Eetti eli eettisen vaatekaupan puolesta järjestö. Törmäsin tähän haasteeseen muutamassa blogissa ja innostuin heti aiheesta. Kampanjan tarkoitus on kannustaa suomalaisia käyttämään vaatteita pitempään ja erityisesti niitä lempivaatteitaan. Meidän oman tyylin tulisi olla pitempiaikaista kuin vaihtuva muodin sykli. 

TERVETULOA MIELENKIINTOINEN MAALISKUU


Ensikuussa matkaamme jo huimaa vauhtia kohti kevättä. Paljon kivoja tapahtumia on tulossa. Näistä ensimmäisenä tulevat Häämessut, jotka tänä vuonna toteutan yhdessä Kikaksen kanssa. Seuraan häämessuille valmistautumista ”behind the scenes”-periaatteella. Luvassa on myös meidän kevään ensimmäinen kauneusbrunssi (23.3.) teemalla ihon luonnollinen kirkastaminen talven jälkeen. Jokaiselle viikolle jotain kivaa täällä kotimaisemissa. Ollaan kuulolla!


Nautitaan yhdessä matkasta kohti kevättä!


-tuulanneli


10 Comments

 1. taruni
  Kirjoittaja
  1.3.2019 / 17:07

  Hei! Ihanan oloinen kuukausi sulla takana! Pitääkin mennä katsomaan myös toi sun helmikuun suosituin postaus, vaikuttaa mielenkiintoiselta! Oon niin samaa mieltä, että vaikka kylmyydessä mentiinkin vähän takapakkia, on kevät silti täällä! Toivottavasti sun maaliskuu on yhtä ihana kun helmikuu <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 08:22

   Kiitos taruni ja kiva tutustua 🙂

   Helmikuu oli todella kaunis kuukausi. Se minun suosituis postaus kannattaa lukea huumorilla. Höyryjä on hyvä päästellä ulos silloin tällöin!

   Mukavaa maaliskuuta sinulle 🙂

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  1.3.2019 / 17:08

  Helmikuu oli aika mukava minusta 🙂 Ihanaa maaliskuuta sinulle Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 08:23

   Kiitos samoin Outi 🙂 Nyt matkataan kohti kevättä!

 3. Sorakukka
  Kirjoittaja
  2.3.2019 / 06:19

  Kevättä kohti kovasti mennään! Siitä ei ole epäilystäkään. Hyvä kun muistutit lempivaatteista ? Itselläni on kaapissa loppukorjausta vaille farkut joita olen käyttänyt yli 10 vuotta. 15 reikää myöhemmin päätin että nämä housut minä paikkaan ja paikat vielä koristelen ja otan uudelleen käyttöön jos vain jalkaani vielä sopivat

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 08:39

   Hei kuulostaa todella kivalta. Kevät ja farkut ovat aivan loistova yhdistelmä!

   Lempivaatteet ovat meille ne tärkeimmät vaatteet ja niitä ei koskaan hehkuteta liikaa.

 4. Maisa80
  Kirjoittaja
  2.3.2019 / 07:14

  Mukavan kuuloinen helmikuu sinulla ollut! ? Kevättä kohti ollaan menossa ja tuntuu ihan siltä, että herää eloon valon määrän lisääntyessä. ☀️? Se on kiva, kun tiedossa on mukavia juttuja. Arkikin tuntuu mukavammalta usein, kun on jotain mitä odottaa! ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 08:42

   Kiitos Marjaana 🙂

   Valonmäärä on lisääntynyt parissa päivässä ihan huikeasti. Tämä jos mikä lisää energiaa. Blogiin liittyvät projektit ovat aina mielenkiintoisia. Onneksi oma työnikin on todella mielenkiintoinen ja täynnä toimintaa!

 5. Hellunen31
  Kirjoittaja
  2.3.2019 / 19:10

  Helmikuusta ja mun lapsen syntymäpäivästä alkaa aina mun kevät. Silloin aurinko alkaa jälleen lämmittää. Sun helmikuu kuulostaa mukavalta 🙂 ja noi asut ovat kauniita.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.3.2019 / 08:43

   Kiitos kauniista kommentistasi 🙂

   Helmikuussa on meidänkin esikoinen syntynyt ja siksi tämä kuukausi on todella tärkeä minulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?