Etusivu » Mitä minulle oikeasti kuuluu?

Mitä minulle oikeasti kuuluu?

Blogeissa kiertää kivoja haasteita kuulumisten ympärillä. Inspiraation tähän postaukseen nappasin ihanan Sadun blogista. Muutaman kysymyksen modifioin pois.   

Mitä minulle oikeasti kuuluu?

Minulle kuuluu ihan oikeasti todella hyvää. Olen nyt neljän viikon ajan toteuttanut tarkkaa ruokavaliota ammattilaisten avulla. Olen ollut ilman sokeria ja kaikkea valkoista hiilarihöttöä. Tottakai minulta on lähtenyt muutama kilokin mutta tärkein asia on energisyyden lisääntyminen. Olen ollut viimeisen vuoden ajan väsynyt ja vetämätön. Paljon asioita on jäänyt tekemättä tai toteuttamatta.

Olin keväällä todella huolestunut omasta terveydestäni ja teetin veriarvotutkimuksen. Epäilin silloin, että minulla voisi olla alhaiset ferritiiniarvot. Tutkimuksissa löytyi vain matalat D-vitamiinitasot. Kevään ajan söin D-vitamiineja mutta väsymys ei hellittänyt. Kaikkihan olisi ollut yksinkertaista, jos sinä olisit voinut selättää väsymyksen pilleripurkilla. Nyt voin sanoa syvällä rintaäänellä, että ruokavaliolla on todellakin väliä! Iltaisin jaksan tehdä vaikka mitä töiden jälkeen. Olemmekin viihtyneet viheriöillä aktiivisesti. Pikku hiljaa olen alkanut uskoa siihen, että voisin tarttua gradunkin kimppuun syksyllä.


Parisuhde / perhe / ystävät /

Parisuhde ja perhe ovat hyvässä mallissa. Olenhan tässä monessa edellisessä postauksessa hehkuttanut meidän perheen pientä prinsessessaa. Kutsunkin häntä nyt leikkisästi pieneksi peikkotytöksi. Hänellä on nyt paksut tummat hiukset. Ensi viikolla meillä onkin jo ristiäiset. Järjestelyt ovat kovassa vahdissa ja ensi viikolla isken käteni jauhoihin.

Naputtelen tätä postausta matkalla isolle kirkolle ihanien ystävien kanssa. Mukavaa viettää ihan rauhassa aikaa. Meillä kaikilla on niin kiireinen arki, että tälläiset tyttöjen reissut tuovat virkistävän breikin arkeen. Meillä on hyvä porukka, jonka kanssa olemme tehneet näitä reissuja ympäri Eurooppaan jo yli kymmenen vuoden ajan niin huvin kuin koulutuksen merkeissä. Henkilökemiat toimivat vaan niin loistavasti vielä monen vuoden jälkeen. 

Harrastukset / hyvinvointi /

Tähän kysymykseen vastasin tuossa alussa. Voin tällä hetkellä hyvin. Olen palannut aktiivisemmin rakkaan harrastukseni pariin viheriöille. Viime viikolla tuli täyteen koko viime kesän golfkierrosmäärä. Olen oppinut hallitsemaan ajanhallintaa paremmin. Kaiken kiireen keskellä olen ehtinyt jopa päivittämään blogiani säännöllisesti. Kiitos tästä kuuluu kohonneille energiatasoille.
Inspiroi eniten / vähiten

Tällä hetkellä kesä inspiroi minua eniten. Suomen luonto on juuri nyt upeimmillaan. Tämä vihreys on niin raikasta. Junan ikkunoista avautuu tässä matkatessa upea suomalainen kesämaisema. Kesä on vaan kesä. Tästä pitää nauttia täysin siemauksin.

Vähiten minua inspiroi tällä hetkellä kaikki mikä liittyy meidän yhteiskuntaan ja politiikkaan. Menetin kiinnostukseni politiikkaan täysin vaalien jäljeen, kun äänestystuloksella ei ollut mitään merkitystä. Kritisoin jo vaalien alla kaikkia vaalipellejä toreilla. Käytin äänioikeuttani mutta nyt vaan tuntuu, ettei siitä ollut mitään hyötyä. 

Mitä odotan?

Yritän tällä hetkellä elää tätä hetkeä. Tottakai odotan erilaisia asioita ja suunnitelmia on paljon. Tämän kesänhetki on vaan niin kullanarvoinen, että tätä valoa ja kesän tuoksuja pitää kerätä mielen sopukoihin talvea varten. Meidän arkeen sisältyy niin paljon mukavia asioita ja kohtaamisia ihanien ihmisten kanssa. Kesällä pitääkin vähentää tätä somea ja satsata todellisiin ja aitoihin ihmiskontakteihin. Joten nyt suljen läppärin ja lähden kahville ravintolavaunuun naisten kanssa.

Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua kaikille, pidetään huolta toisistamme!


 -tuulanneli

14 Comments

 1. Annukka
  Kirjoittaja
  7.6.2019 / 07:54

  Energinen olo kuulostaa hyvältä. Jaksaa ottaa kesästä kaiken ilon irti <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.6.2019 / 22:14

   Kiitos Annukka 🙂

   Hyvä olo ja energisyys heijastuu niin moneen asiaan. Samoin se saa kaikki negatiiviset asiat näyttämään pieniltä ja merkityksettömiltä.

   Kesä on meillä niin lyhyt, että siitä pitää ottaa kaikki ilo irti!

 2. A. Buchanan
  Kirjoittaja
  7.6.2019 / 08:59

  Tämä oli hauska postausidea! Pääsi mukavasti vähän syvemmälle sinun tämänhetkiseen elämään 🙂 Mä aloittelin taas tänään vhh-ruokavaliolla itse, toimi edellisellä kerralla kuin unelma. Nyt on ollut niin tukkoinen olo, että jotain on pakko tehdä! Ja mullakin hiilarit vetää helposti laiskuuden puolelle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.6.2019 / 22:17

   Kiitos 🙂

   Nämä kuulumispostaukset ovat todella kivoja toteuttaa. Vhh- ruokavalio on todella huippu ja kun sen kanssa pääsee vauhtiin niin herkkuja ei tee todellakaan mieli. Viikonloppureissu naisten kanssa on mennyt kanssa todella hyvin, ihan vesilinjalla! Siltikään en ole jäänyt mistään paitsi.

 3. SaaraBee
  Kirjoittaja
  7.6.2019 / 10:46

  Pitkään olen blogiasi seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti ja ihaillut tyyliäsi. Tämä asu on taas niin huolettoman tyylikäs. Mukavaa viikonloppua ja onnea mummulle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.6.2019 / 22:19

   Voi kiitos SaaraBee 🙂

   Tämän postauksen asu on sitä minun ominta tyyliä. Rakastan kerrostaa vaatteita. Näissä minä viihdyn.

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle 🙂

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  7.6.2019 / 13:36

  Olipa kiva lukea kuulumisia ja ajatuksia tässä muodossa!
  Ihanaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.6.2019 / 22:20

   Kiitos Minna:)

   Samoin sinulle mukavaa viikonloppua!

 5. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  7.6.2019 / 16:20

  Iloista viikonloppua sinulle Tuula!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.6.2019 / 22:20

   Voi kiitos Outi 🙂 ja samoin sinulle aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

 6. Nimetön
  Kirjoittaja
  7.6.2019 / 17:31

  Voi kunpa itsekin pääsisin tuosta makean mussuttamisesta (huoh). Minkälainen asiantuntija sinulla on käytettävissäsi ruokaremonttisi tukemisessa? Sinulla oli muuten kivannäköiset valkoiset housut uusimmassa Instakuvassasi. Mistä olet löytänyt? Kivaa viikonloppua "kirkolla". Terkuin Marianne

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   7.6.2019 / 22:29

   Hei Marianne 🙂

   Kiitos kommentistasi, olen nettivalmennuksessa Keto49. Tämä valmennus jakaa todella vahvasti mielipiteitä. Toisille se sopii ja toisille ei. Minun kropalle tämä ruokavalio sopii. Tule varmasti kirjoittelemaan lisää kokemuksiani tästä valmennuksesta. Tämä valmennus ei kuulu minulla mihinkään yhteistyöpiiriin vaan olen sen itse maksanut. Samoin olen hankkinut jo siihen myös jatkovalmennuksen. Haluan muuttaa ruokavaliotani pitkällä tähtäimellä.

   Ne valkoiset housut instassa ovat Lindexin housumallistosta. Heillä on hyvä mallisto kohtuullisella hintatasolla.

   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle 🙂

 7. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  9.6.2019 / 08:15

  Onnea tuleviin ristiäisiin! 🙂 Tästä postauksesta tuli jotenkin todella hyvälle mielelle.

 8. HENNA
  Kirjoittaja
  9.6.2019 / 08:28

  Ihanan positiivinen ja hyvän tuulinen postaus! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?