Etusivu » kiitos helmikuu – rentoa joutenoloa!

kiitos helmikuu – rentoa joutenoloa!

Takana rento ja rauhallinen helmikuu. Annoin itselleni omaa rauhallista aikaa ja tein asioita itsekkäästi omista näkökulmista. Joskus on kiva olla vaan ja jättää kaikki suorituspaineet taka-alalle. Nyt on akut ladattu ja pää täynnä uusia ideoita. Kiitos helmikuu sinulle tästä mahdollisuudesta olla vaan jouten.

Helmikuun 3 top suosituinta postausta

Tein tammikuun lopussa ensimmäisen koostepostauksen menneistä asupostauksista teemalla minä 6x tammikuussa- asuja vuosien varrelta. Tykkäsin sata lasissa tehdä tuota muistelopostausta. Sukelsin innokkaasti blogin arkistoihin etsimään asukuvia tammikuun postauksista ja samalla muistelin asioita mitä oli tapahtunut asukuvien ympärillä. Minulle tämä blogin päiväkirjamaisuus on todella tärkeää. Blogiin on tallentunut  paljon mukavia tapahtumia näiden kuuden vuoden ajalta. Suositun postauksen voit lukea täältä (klik)
Parasta juuri nyt -postaukset kuuluvat blogini peruskalustoon. Niitä on aina kiva tehdä säännöllisen väliajoin. Tässä postauksessa toin eetteriin minun helmikuun lempivaatteeni eli pitkän camelin värisen villakangastakin. Näihin asukuviin tallentui myös se meidän lyhyt luminen talvikausi. Postauksen voit lukea täältä (klik)
Lenkkareita -postauksen suosio yllätti allekirjoittaneen täysin. Ehkäpä minun entisenä kenkäalan ammattilaisena pitäisi tehdä näitä enemmän. Kenkäala on vain liian lähellä minua ja minusta tuntuu, etten osaa kirjoittaa siitä enää niin kuin haluaisin. Ehkäpä se entinen ammattilaisuus tuo vähän paineita. Lenkkareita postaus oli yllättävän helppo kirjoittaa ja kuvakollaasit syntyivät hetkessä. Postauksen löydät täältä (klik).

helmikuun omat suosikit

Omasta suosikista ei ollut helmikuussa mitään epäselvyyttä. Hyvinvoinnin aakkoset -postauksen kirjoitin suoraan sydämestäni. Harvoin jonkun postauksen kirjoittaminen tuo niin paljon hyvänolon tunnetta kuin tämän postauksen tekeminen. Postauksessa listasin hyvinvointini kulmakiviä aakkosmuodossa. Samalla tein inventaarion omasta elämästäni. Näin nämä asiat ovat myös jatkossa muistuttamassa minua siitä, ettei lopuksi tarvita ihmeellisiä asioita siihen hyvään oloon. Oman suosikkin voit lukea täältä (klik)

Kiitollisuus – Mitään ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä. Kiitollisuus on hyvin laaja käsite. Me tiedostamme elämisen juuri nyt ja arvostamme omaa eläämäämme ja keskitymme siihen mitä itsellä on, ei siihen, mitä itseltä puuttuu. Arkemme on täynnä paljon pieniä kiitollisuuden aiheita. Kiitollisuuden harjoittaminen vaikuttaa onnellisuuteen.

tervetuloa aurinkoinen maaliskuu

Peruspositiivisena uskon ja luotan, että ensi kuussa aurinko paistaa ja matkaamme huimaa vauhtia kohti kevättä. Maaliskuussa on tulossa paljon kivoja tapahtumia kotimaisemissa ja kevään näytökset starttaavat! Kannattaa olla kuulolla.

Nautitaan yhdessä matkasta kohti kevättä!

-tuulanneli

12 Comments

 1. Inspiration, Viltsumari
  Kirjoittaja
  1.3.2020 / 01:35

  Ihania kuvia ja herkut saivat veden herahtamaan kielelle. Kivaa maaliskuuta sinulle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 06:31

   Kiitos Viltsumari 🙂

   Helmikuu kohteli minua hyvin tänä vuonna!

 2. Diiskuneiti
  Kirjoittaja
  1.3.2020 / 04:00

  Mulla on myös vahva tunne, että kevät on tulossa! Ihanaa, että olet saanut vain olla ja inspiroitua. Itsekin olen pää täynnä ideoita matkaamassa kevättä kohden 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 06:33

   Kiitos 🙂

   Minulla on töiden takia vähän erilainen rytmi ja "kesälomani" ajoittuu näin helmikuulle. Minulle on tulossa todella hektinen kevät ja kesä, joten nyt oli hyvä ladata akut!

 3. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  1.3.2020 / 08:27

  Suloinen joutilaisuus on niin tarpeen kaiken touhun keskellä. Ei vain aina huomaa niitä hetkiä, jolloin siihen olisi tarvetta.
  Joutilasta sunnuntaita Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 06:38

   Kiitos Maarit 🙂

   Minulla on takana hektinen vuosi ja sitten vielä se kahden kuukauden extra myyntiprojekti niin nyt oli aika pysähtyä. Nyt on taas paukkuja lähteä kohtu kevään projekteja!

   Mukavaa alkanutta maaliskuuta sinulle 🙂

 4. Johanna Huuhtanen
  Kirjoittaja
  1.3.2020 / 10:53

  Ihanan raikkaita kuvia! Maaliskuun alkaminen tuo mullekin toivoa monella tapaa. Mukavaa sunnuntaipäivää 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 06:39

   Kiitos Johanna 🙂

   maaliskuu on lupaus keväästä! toivottavasti, eilenhän satoi lumi uudelleen maahan mutta toivotaan, että tämä on vain väliaikaista!

 5. Tuula's life
  Kirjoittaja
  2.3.2020 / 21:15

  Tykkäsin kovasti tuosta lenkkari -postauksesta. Ajankohtainen minulle! Ja nuo säännölliset Parasta nyt – postaukset ovat mukavia. Ihana tuo sinun beige takkisi!
  Aurinkoista maaliskuuta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2020 / 14:55

   Kiitos Tuula 🙂

   Vaalea villakangastakki on ollut todellinen löytö ja olen tykännyt takista sata lasissa. Lenkkaripostaus oli todella kiva toteuttaa!

   Mukavaa maaliskuun jatkoa sinulle 🙂

 6. Satu
  Kirjoittaja
  3.3.2020 / 18:19

  Akkujen lataaminen on todella tärkeää. Ihanaa, että sait siihen mahdollisuuden.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   11.3.2020 / 14:56

   Joskus on todella tärkeää seisahtua ja levätä kuunnellen mitä keho tarvitsee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?