Etusivu » minä 6x tammikuussa – asuja vuosien varrelta

minä 6x tammikuussa – asuja vuosien varrelta

Olen törmännyt blogeissa näihin asupostauksiin vuosien varrelta. Olen pyöritellyt tätä aihetta ja nyt rohkaistuin minäkin julkaisemaan asumuistoja blogitaipaleelta. Yksi syy aikoinaan blogin aloittamiseen oli se, että halusin pitää päiväkirjaa arjestani. Keväällä tulee kuluneeksi kuusi vuotta blogin aloittamisesta, joten nyt on kiva kaivella arkistoja kerran kuukaudessa näiden asukuvien kanssa. 

tammikuu 2015

Tässä bloggaamista takana vähän yli puoli vuotta. Ensimmäisten kuukausien aikana asukuvat olivat päättömiä. Tammikuussa 2015 poseeraaminen asukuvissa tuntui jo luonnolliselta. Näiden kuvien vaatteet löytyvät vieläkin vaatekaapista. Second Female harmaa neuletakki oli alkuvuosien todellinen blogineule. Se taisi esiintyä pari vuotta postauksissa. Se on muuten edelleenkin ihan käyttökuntoinen. Täytyypä etsiä se esille, jos vaikka joku päivä laittaisi sen päälle.

tammikuu 2016

Tammikuu 2016 oli hyvinvointipainotteinen. Aihealue oli tuolloin minulle ihan uusi ja asupostauksia tein ihan vain muutaman. Tammikuussa 2016 kuvailin vielä paljon sisätiloissa. Tammikuun postauksien joukkoon oli eksynyt yksi postaus, jonka asukuvat oli otettu syyskuussa 2015. Näistä vaatteista musta nahkatakki on luottovaatteeni edelleen! 

tammikuu 2017

Tammikuussa 2017 pääpaino oli ruokapostauksissa ja tein ihan muutaman asupostauksen. Oli hurahtanut täydellisesti tuorepuuroihin. Asupostaukset tein kaikki ulkona ja rohkeasti laitoin pipon päähän. Näissä oleva harmaa villakangastakki oli todellinen luottovaatteeni melkein kolmen vuoden ajan. Takin villalaatu ei ihan ollut paras. Jouduin huoltamaan takkia jatkuvasti, että se oli käyttökelpoinen. Takkimalli toimii edelleenkin ja en ole raaskinut myydä sitä eteenpäin.

tammikuu 2018

Tammikuussa 2018 tein uusintapostauksen aiheesta päärynävartalo, joka on edelleenkin yksi suosituimmista postauksista. Vaihdoin pillifarkut pois näihin suoralahkeisiin farkkuihin, jotka ovat suosikkifarkkuni vielä tänäkin päivänä. Asukokokonaisuudessa oleva rusettipaitis on luottopaitikseni edelleen. Tammikuun toinen suosittu asupostaus meni teemalla aikuisopiskelijan look. Sen postauksen harmaan villakangastakin olen myynyt kirpparilla eteenpäin.

tammikuu 2019

Viime vuonna otimme jo kaikki asukuvat ulkona, koska halusin kuviin rennon fiiliksen. Tammikuussa postauksien aiheet liikkuvat hyvinvoinnin ympärillä. Minusta tammikuun asukuviin kuuluu myös olennaisesti aina pipo! Näiden asukuvien vaatteet ovat vieläkin tänä päivänä käytössä ja ovat olleet mukana myös tämän vuoden asukuvissa. Viime vuoden paras hankinta oli musta untuvatoppis isolla hupulla. Todellinen perusvaate moneen menoon. Takin käyttöaika pitenee ottamalla hupun karva pois. Kunnon untuvatoppikseen kannattaa satsata.

tammikuu 2020

Tammikuu 2020 on ollut poikkeuksellinen sääolosuhteiden takia ja niin se on ollut myös asupostauksien lukumäärän suhteen. Enpä olekaan pitkään aikaan tehnyt niin paljon erilaisia asupostauksia kuin tänä vuonna. Näissä kahdessa kuvassa on kaksi lempparityyliäni. Yläkuvassa kerrospukeutumista sporttisesti, joka on ehkä kaikkein eniten sitä minun ominta tyyliäni. Arkityyli, joka toimii myös töissä! Alakuvassa on sitten kaupunkilook eli ”keep it simple”. Näin tykkään pukeutua, kun lähden kaupunkiin.

Olipas kiva muistella menneitä vuosia. Katsotaan mitä helmikuun muistelot tuovat tullessaan kuukauden kuluttua!

Mukavaa ja rentoa viikonloppua ?

-tuulanneli

10 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  1.2.2020 / 19:11

  Tässä olikin paljon uusia kuvia itselleni – tämän tyylisiä postauksia voisit vaikka tehdä useamminkin jos kätköistä löytyy hyvin vastaavasti esim. helmikuulta vuosien varrelta kuvakavalkadia 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2020 / 14:09

   Kiitos Mira 🙂

   Ne ensimmäiset asukuvat ovat aina kiinnostavimpia näissä kuvamuisteloissa 🙂
   Kyllä tulen toteuttamaan nyt kerran kuukaudessa tämän vuoden ajan tälläisen koostepostauksen menneiden kuukausien asuista. Katselin tuossa vanhoja postauksia ja siitä on tulossa mielenkiintoinen!

 2. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  2.2.2020 / 08:10

  Onpa kiva idea, näkee kunnolla oman tyylin kehityksen :). Vähän toivoisin, että itsekin voisin vastaavaa tehdä :D.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2020 / 14:12

   Kiitos Mari 🙂

   Olet oikeassa tässä näkee sen miten se tyyli muuttuu ja samoin näkee sen mitkä vaatteet ovat niitä klassikoita!

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  2.2.2020 / 12:09

  Hauska postaus idea! Jännät ylipolvensaappaat tuolla ihan ensimmäisen vuoden kuvissa. Olen itse myös joskus kokeillut vastaavia saappeita mutta minulle eivät sopineet kun painoivat jotenkin oudosti polvitaivetta. Kuvista näkee miten
  tyylisi on kehittynyt ja siihen on selkeästi tullut myös vuosien mittaan enemmän värejä mukaan. Ihana Hans <3
  PS. en saanut enää karvalenkkareita – koot olivat loppuneet :/

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2020 / 14:17

   Kiitos Marjo 🙂

   Olen nähnyt tämän muutamassa blogissa ja vihdoin rohkaistuin myös itse tekemään tämän. Nyt alkaa olemaan jo historiaa takana niin kuvamateriaalikin löytyy kiitettävästi.

   Minulla on nuo VB ylipolvensaapikkaat vielä tallessa. Niiden kanssa on ollut ainut miinuspuoli, että ne ovat puoli numeroa liian pienet. Näin oli vuosi sitten, nyt en ole kokeillut, kun paino on tippunut!

   Näitä kuvakavalkadeja on kiva tehdä ja helmikuusta on tulossa taas ihan erilainen kooste! Kesäkuussa saan sitten mukaan ne ihka ensimmäiset päättömät asukuvat, joten kesää odotellessa.

   No voi harmi niiden karvalenkkareiden kanssa mutta ensi vuonna kannattaa olla asialla heti sesongin alussa. Se on jännä kun sitä mallia ei ole ollut muilla valmistajilla.

   Mukavaa alkavaa helmikuuta ja rapsut Minnielle!

 4. Jane / Yhtä kuin - blogi
  Kirjoittaja
  3.2.2020 / 18:53

  Sinulla on kyllä omanlainen, upea tyyli. Vaikka vuodet ja tyyli muuttuu, jotenkin näen silti sinua itseäsi noissa jokaisessa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.2.2020 / 19:43

   Kiitos ihanasta kommentista 🙂

   Olen aina tykännyt sekoitella tyylejä ja rakastan kerrospukeutumista yli kaiken!

 5. Johanna
  Kirjoittaja
  2.3.2020 / 17:18

  Toimivia, kauniita ja persoonallisia asuja sinulla! Tuo Second Female on muuten yksi suosikkimerkeistäni 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.3.2020 / 18:16

   Kiitos 🙂 Second Femalella on paljon kivoja juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?