Etusivu » kiitos tammikuu – hyvin me se vedettiin!

kiitos tammikuu – hyvin me se vedettiin!

Niin se vuoden ensimmäinen kuukausi hurahti nopeasti ohi. Kuukausi taisi mennä ihmetellessä poikkeuksellisia sääolosuhteita. Lunta taisimme odottaa kaikki. Meille tuli lunta nyt viimeisellä viikolla ja näyttää siltä, ettei se ihan heti lähde pois.

kuukauden top 3 suosituinta postausta

Idean tähän suosittuun postaukseen sain erään viikonlopun juhlista, jotka olivat kertakaikkiaan huikean hauskat ja seuraava päivä meni ihan pyjamapäivänä sohvalla leväten. Juhlien harmituksen aihe liittyy huonosti istuviin sukkahousuihin ja siitä se idea lähti. Postauksessa luettelin ihan arkisia ja pieniä jokapäiväisiä harmituksen aiheita, joihin jokainen meistä on varmasti törmännyt. Tämän suositun postauksen harmituksen aiheista voit lukea täältä (klik).
Tammikuussa tein vain yhden perjantain viisi poimintaa -koostepostauksen. Tammikuun aikana oli vähän haasteita valokuvaamisen kanssa. Tottakai tapahtumiakin oli vähän. Joka tapauksessa tämä yksi ainut poimintapostaus oli yllättävän suosittu. Se kertoo myös sen, että aloituskuvalla on suuri merkitys. Postauksen ensimmäisessä kuvassa oli kevään ensihankintani. Uterqüen röyhelöpuserossa on vaan kaikkea liikaa ja se ehkä tekee siitä niin houkuttelevan. Joskus on vaan kiva räväyttää. Perjantain poimintapostauksen voit lukea täältä (klik).

Ruokapostaukset kiinnostavat aina. Valitettavasti tuulannelin keittiössä on ollut hiljaista viime kuukausien aikana. Onneksi valoisuus lisääntyy ja voit valokuvata myös iltaisin eli silloin kun kokkailet ruokaa evääksi seuraavia päiviä varten. Ketopizza -postauksessa analysoin myös jouluun repsahtamisia. Korostan vielä tässä kohtaa sitä, että olin suunnitellut etukäteen ottavani rennosti jouluruuan kanssa. Joulukuun repsahdus vahvisti sen, että olen oikealla polulla ruokavalion suhteen ja sain aivan uutta inspiraatiota jatkaa samalla kaavalla. Suositun kasvispizza ja mitä repsahdukset opettivat -postauksen voit lukea täältä (klik).

omat suosikit

Enpä olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut, että tammikuussa hehkuttaisin vaaleita farkkuja. Olen aina rakastanut vaaleita värejä ja niiden ilmestyminen alkutalvesta kauppoihin on ensi askel kevääseen. Valkoiset farkut ovat kuuluneet tiiviisesti kesäpukeutumiseeni muutaman vuoden ajan ja nyt nämä vaaleat farkut tuntuvat yhtä kivalta myös näin talviaikaan.

Joulukuussa tein ensimmäisen postauksen lempivaatteni -teeman ympärille. Ajattelin tehdä tästä aiheesta kuukausittain toistuvan, koska niitä käytetyimpiä lempivaatteita on hyvä nostaa esille useammin. Ylhäällä olevassa kuvaparissa on kaksi minulle rakkainta lempparityyliä. Toinen on kerrospukeutumista sporttisesti ja toinen ”keepitsimple” -teemalla mahdollisimman yksinkertaisesti vaaleilla väreillä. Tammikuun #lempivaate -postauksen voit lukea täältä (klik).


tervetuloa talvinen helmikuu

Siis minä ainakin toivon, että helmikuussa meillä olisi kunnon talvikuukausi. Sitten on kiva alkaa odottamaan kevättä maaliskuussa. Lumi kuuluu vain niin olennaisesti meidän talveen.

Rentoa ja mukavaa loppuviikkoa?

 -tuulanneli 


6 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  31.1.2020 / 10:07

  Mä itse odottelen jo intopiukeana kevättä – toivottavasti helmikuu ei tuo mukanaan ihan mahdottomia pakkasia o.O

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2020 / 19:04

   Kevät on joka päivä lähempänä, usko pois! eli kevättä odotetaan myös täällä intopiukeena 🙂

 2. HENNA
  Kirjoittaja
  31.1.2020 / 10:35

  On kyllä jotenkin outoa, että tammikuu on jo huomenna ohi 😀 Hurjan nopeasti mennyt aika, eikä ole yhtään kelin takia tuntunut tammikuulta!
  Kivasti olet tämän postauksen toteuttanut, tällainen olisi itsekin kiva joskus toteuttaa 🙂 Tosin tammikuulta postasin itse tosi vähän reissun takia, niin postaukset riittäisi juuri ja juuri tähän 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2020 / 19:07

   Kiitos Henna 🙂

   Minulle näistä kuukausikoosteista on muodostunut perinne ja olen tehnyt näitä koko blogiuran ajan! Kuukausi on kiva päättää näihin koosteisiin 🙂

 3. souliina
  Kirjoittaja
  1.2.2020 / 16:53

  Minä odotan että valo alkaaa lisääntyä ja se ttekee valokuvaamisesta helpompaa. Huomaan että tietyt postaukset ovat itsellä tauolla, kun tuo valo ei riitä kuvaamiseen.
  Valkoiset farkut on itsellänikin lähinnä kesä/kevät vaatetusta, mutta hyvältä ne näyttää talvellakin!
  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.2.2020 / 19:12

   Kiitos Souliina 🙂

   Valo on haitannut valokuvaamista paljon nyt alkuvuodesta. Onneksi muutamana sunnutaina on ollut hyvä sää, näin ollaan päästy murun kanssa kuvailemaan!

   Ecrun väriset farkut ovat minulla kovassa käytössä!
   Mukavaa alkanutta uutta kuukautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?