Etusivu » mikä hymyilyttää juuri nyt?

mikä hymyilyttää juuri nyt?

# ihana, upea kuukausi edessä. Meidän kesä on niin lyhyt, joten eikös nautita kesästä vaikka välillä ropisee vettä. Sateen jälkeen luontokin  tuoksuu aina hyvälle ja raikkaalle. 

# tänään töiden jälkeen minua odotti iso mansikkakakku hääpäivän kunniaksi. Kiitos muru ?

# ostin itselleni kuntosalijäsenyyden melkein vuoden tauon jälkeen. Nyt odotan innolla keskiviikkoa, kun pääsen vähän kolistelemaan puntteja. Olen viimeisen vuoden aikana laiminlyönyt tärkeän lihastreenin ja nyt huomaan sen arjessani. Lihasvoiman avulla tuotetaan liikettä ja ylläpidetään ryhtiä ja kestävyyttä. Vatsalihasteni heikosta kunnosta kertovat pienet alaselän kivut ja huomaan väsähtäväni todella nopeasti golfkierroksen aikana. Onneksi lihastreeni aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä.

# olen tutustunut  mielenkiintoiseen kotimaiseen ecosertifioituun luonnonkosmetiikkasarjaan. Sarja on todellinen rakkaudenosoitus kauneudelle, luonnolle ja kaikelle elävälle. Tuotesarjan yksinkertaiset pakkaukset  ihastuttavat kauneudellaan ja tuotteiden nimet ovat todella ihastuttavia kuten Sievä, Valo, Kaunis, Unelma, Säihke, Ihana jne… Kokemuksia Mia Höydystä lisää ihan lähipäivinä.

# Hans tuottaa tällä hetkellä iloa sekä harmaita hiuksia. Meillä on asuu murkkuteini, joka kokeilee rajoja monessa asiassa. Viime viikolla opittiin avamaan eteisen peilikaapin ovet ja murun tullessa töistä odotti kenkäyllätys eteisessä. Eteisenkaapin kengät oli levitetty ympäriinsä. Onneksi niitä ei oltu revitty vaan riemua oli riittänyt kaapin tyhjentämisessä. Samoin Hans on oppinut tekemään asiansa ulos. Ainut miinuspuoli on, että mami tullaan herättämään n. neljän aikaan aamuyöstä, kun pitää päästä ulos!


# vedin ylleni lämpimän cashmirneuleen, kun kirjoittelin tätä postausta. Suomen suvi on yllätyksellinen ja cashmirneule tarpeellinen ympäri vuoden.Mikä hymyilyttää sinua juuri nyt?

Aurinkoista heinäkuuta kaikille teille ihanille!


-tuulanneli

4 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  4.7.2017 / 04:54

  Nyt hymyilyttää loma, Siipan yllättäin tullut vapaapäivä ja loppuviikon lomariennot; retki Foskarsille ystävän perheen kanssa, lounas toisen ystän kanssa ja viikonloppu järvenrantahuvilalla ystävien kanssa kokkaillen.

  Aurinkoista loppuviikkoa☀

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  4.7.2017 / 13:14

  Loma hymyilyttää myös täällä ja uudet vaatelöydöt myös. Ihanaa kun on alet!
  Aurinkoista viikkoa sinulle <3

 3. JonnaH.
  Kirjoittaja
  4.7.2017 / 13:50

  Jään odottamaan sun Mia Höytö-kokemuksia, itse rakastan niitä tuotteita. Itseäni hymyilyttää tuleva yhteinen loma miehen kanssa.:)

 4. Tuula / Tuula's life
  Kirjoittaja
  4.7.2017 / 21:51

  Minua hymyilyttää veljenpoikani. Hän asuu Lissabonissa ja on nyt lomalla Suomessa. Kävimme tänään isolla porukalla lounaalla.
  Ja tuntuu kuin tuohon suomalaispoikaan olisi tarttunut iso ripaus portugalilaista välittömyyttä, iloa ja huumoria. Hymyilen vieläkin päivän jutuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?