Etusivu » kiitos kesäkuu

kiitos kesäkuu

Heipparallaa kaikille! Tuntuuko sinustakin, että nämä kuukaudet vain vilahtavat ohi. Jälleen on käsillä menneen kuukauden yhteenveto. Eka silmäys kuvakollaasiin kertoo, että kesäkuussa ei meitä helteillä hellitty. Allekirjoittanut nautti joka tapauksessa kesäkuusta täysin siemauksin. Superhelteet eivät minua houkuttele.


kesäkuun 3 top suosituinta postausta

Kesäkuun ihanin uutinen oli meidän nuoren parin kihlautuminen. Kun elämä yllättää oli ehdottamasti kuukauden luetuin postaus. Tulen aina muistamaan lapseni onnelliset ja hehkuvat silmät, kun hän kertoi asiasta. 

Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Joskus tuntuu, että olen kävelevä katastrofi. Olemme saaneet monet hauskat pöytäkeskustelut aikaan junamatkastani isolle kirkolle. Paras matkavaate on ehdottamasti tämän kokemuksien perusteella polyesteripaitis. Näin ainakin on liikkuvassa kulkuvälineessä.

Ei taida seepra päästä eroon raidoistaan eikä tuulanneli vaatepostauksista. Onhan se kivaa, että vielä minunkin vaatepostaukseni kiinnostavat vaikka olen vähentänyt kulutustani ja harkitsen kaikki hankintani tarkasti. Asupostausta Hansin kanssa – postauksessa kuvaaminen vielä onnistui koirulin kanssa. Tällä hetkellä meidän vintiö ei suostu olemaan enää paikallaan niin kauan.


kuukauden omat suosikit


Juhannuksen marjainen juustokakku tuoreilla marjoilla oli ehdottamsti oma suosikkini. Postauksen kuvat onnistuivat täydellisesti ja kakku hävisi parempiin suihin todella nopeasti. Kesäkuussa ehdin tehdä vain kaksi ruokapostausta. Suunnitelmissa oli ehdottamsti useampi. Pennepastaa papu twistillä toi uusia tuulia keittööni. Olen aina tykännyt tummista kidneypavuista ja kikherneistä salaatissa ja nyt olen käyttännyt säännöllisesti niitä myös kasviswokissa. 


kesäkuu ja postaustahdin hidastuminen

Traditionaalisesti postaustahti hidastuu kesällä. Näin kävi viime vuonna ja sama toistuu näköjään tänä vuonna. Erotuksena viime vuoteen, nyt en ole lopettamassa bloggaamista vaan kirjoittelen oman fiiliksen mukaan. Kesällä haluan nauttia murun ja ystävien seurasta sekä ulkoilla viheriöillä aina sään salliessa. Joten nauttikaamme rennosta kesäfiiliksestä vähän vähemmällä somettamisella!


Heipat kesäkuulle ja tervetuloa lämmin heinäkuu!


-tuulanneli

8 Comments

 1. Koivulan emäntä
  Kirjoittaja
  1.7.2017 / 02:54

  Kesäkuu mennä vilahti kyllä todella nopeaan. Ja se on totta, että postaustahti hidastuu kesällä. Ainakin minulla. Tosin kesällä luen enemmän toisten blogeja… hmmm… mikähän logiikkaa minulla tässäkin on?

  Ihanaa ja lämmintä heinäkuuta! ��

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.7.2017 / 16:31

   Kesällä on niin paljon aktiviteettia ulkona, että pakostakin postaustahti hidastuu. Itse en edes ehdi muiden blogeihin lukemaan!

   Aurinkoista heinäkuuta sinulle myös!

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  1.7.2017 / 10:47

  Kiitos kesäkuulle ja nyt heinäkuuta 🙂 En tiedä hiljeneekö oma postaustahti vai peräti kiihtyy – aika näyttää!
  Ihanaa alkanutta uutta kuukautta ja ollaan kuulolla – ihana Hans!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.7.2017 / 16:36

   Kiitos Marjo 🙂

   Minulla tämä postaustahdin hidastuminen on ihan normmalia naäin kesäisin. Haluan ulkoilla ja olla ystävien kanssa paljon. Kesä on vaan niibn lyhyt. Samalla tämä on minulle sopivaa luovaa taukoa ja sitten syksyllä mennään taas sata lasissa.

   Aurinkoista heinäkuuta!

 3. Elisa LPP
  Kirjoittaja
  1.7.2017 / 14:51

  Onpas kaunis kahvikuppi tuossa ensimmäisessä kuvassa!
  Ja onnittelut nuorenparin kihloista <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.7.2017 / 16:37

   Kiitos Elisa 🙂

   Kahvikuppi on löytö kirpparilta 🙂

   Aurinkoista heinäkuuta sinulle!

 4. Pieni Lintu
  Kirjoittaja
  4.7.2017 / 19:42

  Kivan värikästä! 🙂

 5. M.T. Ainasoja
  Kirjoittaja
  5.7.2017 / 13:37

  Kauniita kuvia! Ihanan tunnelmallinen kokonaisuus. 🙂

  viikarivartti.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?