Etusivu » Mia Höytö Cosmetics – rakkaudenosoitus kauneudelle

Mia Höytö Cosmetics – rakkaudenosoitus kauneudelle

Ihana, Kaunis, Lumous, Sievä, Säihke, Lempeä uni – voiko osuvampia ja kauniimpia nimiä olla kotimaisen ecosertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan tuotteissa. Tähän yhdistetään vielä todella kauniin minimalistiset pakkaukset ja toimivat voiteet, niin meillä on tarjolla loistava kauneuskonsepti. Minulle tämä ensikosketus Mia Höytö Cosmetics tuotesarjaan oli rakkautta ensi silmäyksellä. Olen lukenut heidän tuotteistaan ja ihastellut heidän osastojaan kauneusmessuilla. Jotain lumoavaa ja säihkyvää näissä tuotteissa vain on!
Kaunis on ylellinen kasvojenpuhdistusgeeli, joka kirkastaa ja puhdistaa hellävaraisesti. Tuotteen ruiskukkaisvesi supistaa ihohuokosia ja vilkastuttaa samalla ihon aineenvaihduntaa. Näin iho kirkastuu. Olin yllättänyt kuinka pieni määrä geeliä tarvitaan puhdistukseen. Tuote on todella riittoisaa ja täyteläistä. Geeli imeytyy iholle ja puhdistaa tehokkaasti.

Lumous Facial Nurturing Serum on ihoa kiinteyttävä, kirkastava ja ravitseva seerumi. Lumous sisältää koivumahlauutetta, tyrniuutetta sekä arganöljyä. Täyteläinen seerumi levittyy kevyeti ja helposti iholle. Lumous seerumi napakoittaa, kosteuttaa ja suojelee meidän herkkää ihoa. 

Ihana Moisturising Cream on kuulaan ja kevyen mattapinnan antava voide kesäiholle. Kaurauute uudistaa, kiinteyttää ja rauhoittaa ihoaa. Varsinkin näin kesällä haluan päivävoiteeni olevan juuri näin kevyt. Antioksidanttirikas voide suojaa ihoamme ja on loistava meikinalusvoide, juuri mattaisuuden ansiosta. 

Tämä tehokolmikko muodostaa nyt kesällä loistavan combon herkälle kesäiholleni. Mia Höytö käyttää tuotteissaan pohjoisen luonnon aarteita muun muassa tyrniä sekä mustaherukkaa. Parhaat raaka-aineet hellivät ihoamme sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Oletko sinä jo tutustunut näihin suomalaisen luonnonkosmetiikan kauneushelmiin?Säihkyvää ja aurinkoista loppuviikkoa!

-tuulanneli

// tuotteet saatu lehdistönäytteenä testiin pr-toimistolta //

6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  5.7.2017 / 15:39

  Tiedätkö mikä minun pitäisi tästä sarjasta saada? No tietenkin IHANA, koska hoen sanaa ihana niin ihanan paljon 🙂
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.7.2017 / 06:43

   Mia Höytö on loistava sarja ja todellakin IHANA 🙂

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  6.7.2017 / 07:21

  Lumous ja Ihana ovat yhdessä mahtava kesäihon hoitocombo.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.7.2017 / 06:47

   Loistava kokonaisuus yhdessä 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  6.7.2017 / 14:44

  Mia tuotteisiin tutustuin muutamia vuosia sitten ja pidin oikein paljon. Seerumista pidin erityisesti.
  Kivaa loppuviikkoa Tuulanneli 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.7.2017 / 06:47

   Nämä tuotteet olivat kaikki loistavia yhdessä!

   Aurinkoista viikkoa sinulle ihanuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?