Etusivu » Mekko niin juhlaan kuin arkeen!

Mekko niin juhlaan kuin arkeen!

Tämän syksyn suosikkivaatteeni on ollut musta pliseerattu Day et Mikkelsenin mekko, joka on yksinkertainen A-linjainen ja varustettu pienellä solmittavalla rusettinauhoilla. Ihastuin mekkoon ensi silmäyksellä. Olen jo pitempään etsinyt pliseerattua hametta mutta tämä mekkomalli onkin ollut todella täyden kympin hankinta.

Ensimmäisissä kuvissa olen pukenut alle mustan poolopuseron. Näin mekko toimii loistavasti talvellakin. Alkusyksystä mekolla tarkeni loistavasti ilman ja tottakai pikkujoulujuhliin mennään ilman poolopuseroa.

Arkikäytössä olen käyttänyt mekko eri neuleiden kanssa. Näin olen löytänyt monelle neuleelle ihan uuden elämän. Tämä vuosi sitten hankkimani By Malene Birgerin neule on jäänyt todella vähälle käytölle. Olen kokenut sen pituuden jotenkin lyhyeksi. Tämän mekon kanssa se toimii loistavasti. Neuleen väri matsaa loistavasti Vagabondin nilkkureiden kanssa.

Tässä on suosikkiyhdistelmäni Arketin cashmere pooloneuleen kanssa. Tässä rakastan yksinkertaista silhouettia ja pliseerattu mekon alaosa tuo struktuuria asukokonaisuuteen. Oversized neuleen pituus on loistava. Aito villaneule on ihanan lämmin ja materiaali kauniisti laskeuva. Neule on kiva työkäytössä, kun se ei ole liian paksu.

Lopuksi vielä mekko syksyn käytetyimmän toppaliivin kanssa. Vero Modan toppaliiveissä on todella hyvä istuvuus ja näiden värisävyt ovat kauniit. Alla olevan Arketin neuleen olen jo hankkinut vuosia sitten. Olen ollut tyytyväinen Arketin villaneuleiden laatuun ja minulta löytyykin niitä useampi. Hyvä hinta/laatusuhde ja materiaalit pysyvät hyvällä huolenpidolla kunnossa.

Olenkin iloinen, että Arketin myymälä löytyy vihdoinkin myös Helsingistä. Olin viime viikolla isolla kirkolla mutta tietenkin vääränä päivänä. Katselin uutta myymälä ikkunoiden takaa heidän valmistellessa sitä avaukseen. Seuraavalla visiitillä sitten hypistellään.

Pliseeratun mekon myötä minusta on tullut mekkoihminen myös talvella. Monikäyttöinen mekko toimii niin arjessa kuin juhlassa. Aivan huippua, että mekon myötä moni neuleeni on saanut ihan uuden elämän ja oma pukeutumiseni uusia ulottovuuksia.

Kiva, kun piipahdit hetken seurassani täällä!

5 Comments

  1. 5.12.2022 / 18:12

    Tyylikas kokonaisuus 🙂

  2. 6.12.2022 / 09:47

    Onpa upeat asut! Sopivat hyvin sinulle. Minulla on tuon tyylinen ”vekkihame”, olen käyttänyt sitä tasan kerran, mutta nyt vähän innostuin uudelleen nähtyäni kuvasi 🙂

  3. Onpa kiva ja monikäyttöinen mekko! Jospa tämän postauksen innoittamana osaisi itsekin ottaa mekot talvikäyttöön. Minulla olisikin mekko, sattumoisin sekin pliseerattu, jonka väriä hieman vierastan kasvojeni lähellä. Sehän ratkeaisi pukemalla sen päälle neule. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?