Etusivu » Keskiviikon lista ja kuulumiset

Keskiviikon lista ja kuulumiset

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä/ ***

Mikä oli parasta menneellä viikolla – Viikko ennen lomaa hurahtaa aina nopeasti, kun on tulossa jotain kivaa. Loman pitäminen tähän aikaa vuodesta sopii minulle hyvin. Introverttina rakastan käpertymistä oman sohvan nurkkaan pakkasen paukkuessa nurkissa.

Mikä on yllättänyt sinut – Viime aikoina olet törmännyt kirjoittamisen vaikeuteen. Olen tehnyt aktiivisesti instagramia ja huomaan, että lyhyet tekstit onnistuvat hyvin mutta sitten näiden blogitekstien kanssa takkuan montapäivää. Tätä postausta olen kirjoittanut kolme päivää eli jokainen päivä on vaihdettu otsikko. Nyt ollaan menossa keskiviikossa ja toivottavasti tänään saan postauksen ulos.

Mikä oli huonointa viime viikolla – Olen seurannut sähkökeskutelua sekavin tunnelmin. Eikö noita sähköyhtiöitä saada kuriin! Jännityksellä odotan mitä nämä pakkaset tekevät ja tuleeko sähkökatkoja.

Postauksen asu – Lämpimät oversized neuleet ovat aina olleet suosikkejani. Olen jo pitempään etsinyt uutta vaalea neuletta ja tämän kauniin pooloneuleen löysin yhteistyön merkeissä Elloksen valikoimista.

Tuote kuuluu Eva Rösen ja Elloksen yhdessä suunnittelemaan muotimallistoon. Neule on ihanan lämmin talven tuiskuissa. Materiaalia on tietenkin 100% villaa. Aidot materiaalit neuleissa ovat minulle tärkeä pointti. Olen oppinut vuosien saatossa tutkimaan tuoteselosteet ja polyesterneuleilla ei ole pääsyä garderooppiini. Villaneuleet pysyvät kuosissaan vuodesta toiseen kunhan muistaa huoltaa niitä säännöllisesti.

Näissä postauksen kuvissa olen asustanut neuleen sekä mekon että nahkapöksyjen kanssa. Itse tykkään yhdistää neuleen pliseeratun mekon kanssa. Minusta on tullut myös talvella mekon käyttäjä ja varsinkin neuleiden kanssa mekkoja on kiva käyttää.

Kuinka olet voinut? – Viimeisten viikkojen ajan olen taistellut flunssaa vastaan. Nyt on yllättävän paljon liikkeellä koronaa ja tavallista flunssaa. Itselläni on alla kolme rokotusta ja yksi sairastettu korona. Sitä en tiedä, että olenko syksyn aikana sairastanut uudelleen korona. Toisaalta oireet eivät ole ihan samanlaiset kuin keväällä sairastaessani virallisesti koronan.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon – Aivan loistavalla! Olen aloittanut juuri loman ja kaikki kiva on edessä. Nautin tästä omasta rauhastani täällä kotona yhdessä meidän karvapalleromme kanssa. Olen kai luonteeltani sosiaalinen introvertti. Viidyn ihmisten kanssa mutta rakastan yksinoloa. Tarvitsen tätä hiljaisuutta ladatakseni akut. No tulevana viikonloppuna on luvassa touhua ja vilinää. Pikkutytöt tulevat ihan kaksistaan eka kerran mummilaan koko viikonlopuksi. Ensi viikolla kaipaan tuplasti enemmmän sitä rauhaa. Tätä se elämänkulku on!

Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

Pooloneule*** // Ellos ***

Pliseerattu mekko // Dat et Mikkelsen

Nahkahousut // Arket

Nilkkurit // Vagabond Shoes

2 Comments

  1. 16.12.2022 / 11:13

    Rentouttavaa lomaa sinulle! Ihana tuo neule, juuri tähän vuodenaikaan täydellinen! Sähkönhintoja kauhisteltu täälläkin ja flunssaa yritetty vältellä…

  2. 17.12.2022 / 11:18

    Hyvää lomaa sinulle.
    Sellainen on pitkäsi edessä itselläkin. Viihdyn hyvin tämän ajan lomissa. Vähän samanlainen fiilis, että on vaan niin mukava käpertyä sinne sohvalle lukemaan tai katselemaan sarjoja.


Looking for Something?