Etusivu » matkatunnelmia kännykkäkuvien kautta

matkatunnelmia kännykkäkuvien kautta

Olen aina ollut heikkona hohtaviin valkoisiin kyliin lomakohteissa. Kamera räpsii nopeassa tahdissa kuvia eri kulmista etsien samalla kauniin rosoisia kohteita. Asumismukavuus näissä taloissa on sitten varmaan ihan eri juttu. Olemme tottuneet lämpöisiin sisätiloihin ja lattialämmityksiin sekä terveisiin sisätiloihin. Hotelleissakin minulla pitää olla aina paksut sukat jalassa, koska lattiat ovat niin kylmät. Kylien kuvauksellisuudesta olemme varmaat kaikki samaa mieltä!
Minulle hotelliaamiainen on usein päivän tärkein ateria. Aikoinaan työmatkoilla opin nauttimaan runsaan hotelliaamiaisen. Työpäivät olivat yleensä pitkiä ja syömään ehdittiin vasta illalla myöhään. Kotioloissa minulle riittää lautasellinen kaurapuuroa mutta hotellissa meno on aivan toinen. Meidän hotellin aamiainen oli taivaallisen monipuolinen ja meillä vierähti helposti tunti aurinkoisella aamupalalla. Kaiken kruunasi isoissa coolereissa tarjolla olleet kuohuvat ja proseccot.
Pilvisen päivän herkkuhetki ostoskeskuksessa. Kävimme lauantaina ostamassa vähän tuliaisia ja aistimassa espanjalaista ostoskeskuselämää. No sitä hulinaa oli yllin kyllin ja desibelit olivat varmasti aivan huikeat. Istuimme vähän aikaa kahvilassa ja meteli ympärillä oli huumaava. Tottakai piipahdin lempparikaupassani ja aina tarttuu jotain mukaan. Kiitos alhaisemman alv:n MD:n hinnat ovat aina Espanjassa kukkaroystävälliset.

Sunnuntaina pidimme pizzapäivän. Jos nyt ollaan ihan rehellisiä, niin näitä pizzapäiviä taisi olla vähän useampi matkan aikana. Minulla on matkoilla tälläinen salainen himo ja se valitettavasti tuntuu housunvyötäröllä matkojen jälkeen. Suomessa herkuttelen todella harvoin pizzalla. Tähän kuvaan otin ehdottamasti matkan parhaan pizzan eli kanapizza barbequekastikkeella. Tuo makea kastike tulee vieläkin kielen päälle!

Sunnuntaiaamuna sade ja ukkosmyrsky yllätti meidät aamiaisella. Meillehän tämä on aika normaali rankkasade mutta paikalliset ja hotellin henkilökunta ihmettelivät suureen ääneen myrskyä. Jälkeenpäin kuulimmekin, että näin voimakkaat sateet ovat todella harvinaisia tällä seudulla. 
Auringonsäteitä rankkasateen jälkeen. Sunnuntaina meri pauhasi todella voimakkaasti koko päivän. Meri on todella jännä luonnonelementti. Kuvailin lomani aikana ahkerasti merta ja se oli joka päivä erilainen. Välillä ihastuttavan kauniin sinertävän kimmeltävä ja sitten toisena päivänä täysin harmaan hyökkäävä.
Iltakävelyllä meidän hotellin hoodeilla. Hotellimme sijaitsi noin 1,5 kilometrin päässä Puerto Banuksen satamasta. Juuri sopiva matka kävellä iltaisin aistimaan alueen menoa. Meillä oli tavoitteena joka päivä kävellä vähintään 10 000 askelta. Tässä tavoitteessa onnistuimme hyvin. Kiitos hotellimme sijainnille ja upealle rantakävelytielle, jota päivisin tallustimme muiden innokkaiden lenkkeilijöiden kanssa.-tuulanneli


// kännykkäkuvat otettu testiin saadulla Huawei Pro20 puhelimella //14 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  21.11.2018 / 09:33

  Hienot kuvat olet ottanut puhelimella. Meren muodonmuutosta, aaltojen pauhua ja värin lähes päivittäistä muuttumista olemme mekin ihmetelleet. Onneksi kuitenkin koko ajan on ollut mukavan lämmintä.
  Espanjan kaikin puolin edullista hintatasoa ei voi olla ihmettelemättä, koskee ravintoloita, ruokakauppoja, ostoksia yleensä – lähes kaikkea. Olen itse hankkinut lastenlapsille ihania vaatteita Zarasta ja nekin ovat keskimäärin 20 % edullisempia kuin Suomessa.
  Mikä kumma siinä on, että aina tulee kilo tai pari näillä reissuilla? Mekin syömme täällä aika kurinalaisesti ja terveellisesti – se on niin helppoa, kun kaupat ovat pullollaan tuoreita raaka-aineita ja kokataan itse. Olen miettinyt, että ehkä hyötyliikunnan määrä on täällä silti niin paljon pienempi kuin kotona ja se osaltaan hidastaisi aineenvaihduntaa. En tiedä, mutta onneksi ne saa karistettua kotona kun pääsee normaaleihin päiväaskereisiin ja -menoihin.
  Salainen paheeni täällä on Mercadonan mantelisuklaa; alussa sitä meni levy päivässä (maistuu miehellekin) mutta nyt on terästäydytty eikä osteta sitä enää niin usein.
  Herkulliselta kuulostaa tuo pizzakin – ihana yhdistelmä! Nam!
  Mukavaa keskiviikkoa! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2018 / 10:44

   Meri on todella jännä luonnonelementti. Siinä on jotain todella kiehtovaa mutta samalla myös jotain pelottavaa. Viihdyn parhaiten rannalla ihailemassa näitä pauhuja. Veneessä en viihdy.

   Lomalla pitääkin olla näitä paheita, eihän se muuten olisi loma!

   Nyt onkin menossa pieni kuntokuuri loman jälkeen – pieni kurinpalautus.

   Mukavaa viikkoa teille myös!

 2. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  21.11.2018 / 09:58

  Tänä syksynä etelä-Espanjassa on satanut harvinaisen paljon, on ollut maanvyörymiä ja tulvia. Samana iltanakin vähäen enen koneen laskeutumista oli kaatosade ja ukkonen kun saavuin Malagaan, mutta juuri reissuni ajan oli neljä päivää aurinkoista ja parikymppiä. Seuraavana päivänä lähdettyäni satoi taas.

  Sain oman (työ)matkaajani eilen viimein kotiin. Suunniteltiin jo reissua noille maille, mutta vielä ei tiedä milloin toteutuu.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2018 / 10:47

   Nyt olikin todella poikkeukselliset sääolosuhteet. Kävimme vuorilla Comares -kylässä ja matkalla sinne oli paljon kivenmurikoita tiellä. Tie oli muutenkin kapea ja sitten vielä oli näitä kiviä tiellä. Vähän jännitti!

   Upeaa, että Klaus on tullut kotiin, en tiedän kuinka pärjäisin, jos Jarkko olisi noin kauan poissa 😉

   Mukavaa viikkoa 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  21.11.2018 / 11:38

  Kuvienkin kautta pääsee jo ihan lomatunnelmiin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2018 / 10:49

   Kuvamuistot ovat parasta. Itse olen selaillut muutaman kerran puhelimen kuva-arkistoa viime päivinä. Kuvien kautta pääsee aina mukaan lomafiilikseen takaisin!

 4. Melissa
  Kirjoittaja
  21.11.2018 / 16:09

  Reissukuvia on niin ihana katsella 🙂 Itse odotan meidän seuraavaa reissua kovasti 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2018 / 10:50

   Kuvat kertovat aina enemmän kuin tuhat sanaa! Meidän seuraavan reissun suunnittelu on kanssa alkanut.

 5. Nicola
  Kirjoittaja
  23.11.2018 / 13:46

  Ihania kuvia, ja lomafiilis todella iski itselleni.! <3 🙂
  Osaat ikuistaa kuviin ihanan tunnelman.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2018 / 10:50

   Voi kiitos Nicola ihanasta kommentistasi. Valokuvilla voi kertoa todella paljon!

 6. Ida
  Kirjoittaja
  24.11.2018 / 11:14

  Ooh mitä kuvia! Täällä vilukissa ihan kaipaa etelän länpöön ??❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2018 / 10:51

   Kiitos Ida 🙂 näillä tunnelmilla jaksaa pitkään!

 7. Krissu H
  Kirjoittaja
  24.11.2018 / 12:54

  Ihania kuvia ja lomatunnelmia! 🙂 Tuo pizza näyttää erityisen herkulliselta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.11.2018 / 10:54

   Kiitos Krista 🙂

   Pizza on todellinen salainen himoni matkoilla! Se vaan maistuu taivaallisen hyvältä lomalla!


Looking for Something?