Etusivu » Kallioon rakennettu kylä ja matkakuulumiset!

Kallioon rakennettu kylä ja matkakuulumiset!

Heippa kaikille pienen radiohiljaisuuden jälkeen. Meidän ihana loma lähenee loppuaan, joten nyt taitaa olla aika pikku hiljaa palailla takaisin blogin pariin. Voi hitsi, kun tämä pieni tauko on tehnyt hyvää. Nyt on taas uutta intoa kirjoitella. Välimatkan ottaminen ja asioiden tarkastelu vähän kauempaa tekee todella terää. Lomalla olenkin keskittynyt lepäilyyn ja hempeilyyn murun kanssa ?  sekä tietenkin kuvamateriaalin keräämiseen. 
Kuluneella lomalla yksi mielenkiintoisimmista kohteistamme oli Setenil de las Bodegas. Tämä epätodellinen kalliioon rakennuttu kylä sijaitsee noin puolentoistatunnin ajomatkan päästä Marbellasta. Matkalla varrella sijaitsee tunnetumpi Rondan rotkokaupunki. Me kävimme viime vuonna Rondassa, joten tänä vuonna huristimme sen ohi kohti tätä toista kylää. Jo itse matka tänne on kokemisen arvoinen juttu. Tie Rondaan ja samalla  tänne kylään kulkee todella huikeissa maisemissa.
Setenil de las Bodegas näyttää ensi silmäyksellä klassiselta valkoiselta kylältä mutta se kätkee sisälleen upeat kallioiden sisälle tehnyt talot. Esitteestä luin, että matkailijoilla on mahdollisuus vierailla näissä luolakodeissa tekemällä niihin varauksen etukäteen. 

Itse kävimme lounastamassa ravintolassa, joka oli louhittu kallion sisään. Tällä alueella törmäsimme yllättäen myös kielimuuriin ruokatilauksen yhteydessä. Allekirjoittaneen vuohejuustosalaattina oli kolme vuohenjuustopalaa marmeladin kera. No sain ainakin kerrankin paljon vuohenjuustoja.  
Setenil de las Bodegas on vierailemisen arvoinen kohde. Jotain vähän erilaista. Ainakin nyt marraskuussa kylässä oli rauhallinen meno. Kylälle on tyypillistä juuri päivämatkailu ja jos haet vähän rauhallisempaa paikkaa tunnettujen paikkojen rinnalle, niin tässä on hyvä vaihtoehto. Matkamuistokioskeja taisin nähdä vain pari päivän aikana. 

Tässä pikaiset terkut täältä. Viikonlopulla rentoudun kuunnellen meren kohinaa ja keräilen valoenergiaa talvea varten. Palailen ensi viikon aikana aktiivisesti takaisin tänne blogin pariin. Lisää juttuja tulossa meidän muista matkakohteista unohtamatta tietenkään asupostauksia! Esimerkiksi tämän postauksen kuvissa olevista neuletakista ja ruutuhousuista tuli matkan ykkössuosikit. Ollaan kuulolla!


Rentoa viikonloppua kaikille!

-tuulannelips. lisää matkakuvia löydät seuraamalla minua instagramissa @tuulanneli, klik (täältä).12 Comments

 1. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  17.11.2018 / 08:08

  Loman parhautta on saada etäisyyttä arjessa vellovaan kiireisiin ja ajatuksiin. Nauti lloppuun saakka <3.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.11.2018 / 19:01

   Hei, olen ottanut oppia sinulta ? eli blogi kannattaa laittaa lauteille loman ajaksi. Eilen minulla iski inspiraatio kirjoittamiseen ja postaus syntyi hetkessä.

   Olen odottanut tätä lomaa todella paljon juuri sen takia, että saan vähän etäisyyttä asioihin ja uusia ideoita tänne blogiin?

 2. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  17.11.2018 / 09:16

  Huikean hieno paikka! Mietin aina, että asunnot mahtavat olla jäätävän kylmiä ja kosteita talvikaudella tuolla kallioiseinien sisällä – kun ne on sitä muutenkin. Huh.

  Nauttikaa tästä lämmöstä ja kerää talteen valoenergiaa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.11.2018 / 19:06

   Ihan samaa muuten mietittiin myös me. Esimerkiksi siellä ravintolassakin oli vähän kalseaa. Täällä nämä asunnot eivät todellakaan ole lämpimiä ja sitten monessa on homejuttuja.

   Kiitos ja samoin teille myös mukavaa lomanjatkoa!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  17.11.2018 / 12:41

  Oi että! Voin vain kuvitella kuinka tuollainen reissu keskellä ankean harmaata marraskuuta piristää <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   17.11.2018 / 19:08

   Kiitos Mira ❤️ Marraskuu on hyvä aika lomailla ja meidän aikatauluihin tämä sopii loistavasti.

 4. Melissa
  Kirjoittaja
  18.11.2018 / 06:40

  Loma on parasta juuri noin, että seikkailee eri paikoissa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2018 / 07:38

   Kyllä juuri näin. Lomalla on kiva nähdä ja käydä vähän erilaisissa paikoissa ❤️

 5. Nimetön
  Kirjoittaja
  18.11.2018 / 16:50

  Kivan näköistä! Olemme matkailleet Marbellassa jo 10 vuoden ajan enkä ole tuolla koskaan käynyt. Rondassa kyllä. Espanjan Etelärannikolla on paljon kivoja kyliä. Pitää ensi kesänä koittaa käydä tuolla!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2018 / 07:43

   Kiitos Mia ❤️ Marbellan seutu on kiva paikka lomailla ja siitä löytyy todella paljon kaikkea kivaa ympäriltä. Joten vielä löytyy paljon tutkittavaa seuraaville kerroille. Me myös viihdytään Espanjassa ❤️

 6. Marjo
  Kirjoittaja
  18.11.2018 / 18:00

  Onpa mielenkiintoisen näköinen paikka! Muutama ystäväni on sinun lisäksesi käynyt tuolla ja kehut Rondan lisäksi. Ehdottomasti juuri nyt aurinko ja pieni loma olisi enemmän kuin paikallaan. Hyvää kotimatkaa ja paluuta arkeen <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.11.2018 / 07:46

   Setenil oli todella vierailun arvoinen paikka ja matka sinne kokemus pitkin kapeita ja mutkaisia teitä. Nämä uudet löydöt ovat huippuelämyksiä.

   Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?