Etusivu » Kotimainen ja luonnollinen Okabo Organics

Kotimainen ja luonnollinen Okabo Organics

Okabo Organics on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on erikoistunut puhtaaseen luomulaatuiseen arganöljyyn. Eksoottisesta nimestä huolimatta tuotesarjan takana on suomalaista huippuosaamista. Okabo Organicsin missiona on helpottaa jokaisen naisen kauneusrutiineja luonnollisin keinoin. Päätuotteena ja raaka-aineena 100% puhdas, superkosteuttava ja terveysvaikutuksiltaan erinomainen Arganöljy. Tässä postauksessa testiin saatujen Okabo Organicsin tuotteiden kokemuksia.

Omaan kauneudenhoitoon öljyt ovat vakiinnuttaneet asemansa vasta viime talven aikana, jolloin kovat pakkaset laittoivat ihoni koetukselle. Aikaisemmin olin ajatellut, että öljyt lisäävät vain rasvaisuutta. Käytön myötä opin huomaamaan niiden toimivuuden. Kasvoöljyt hoitavat ja ravitsevat aikuisen naisen ihoa tehokkaasti. Iho saa sitä mitä se tarvitsee ollakseen kauniin pehmeä ja hehkuva. Öljyt sisältävät runsaasti myös meidän ihoa suojaavia antioksidantteja.

Okabon Organics lanseerasi lokakuussa hoitavia luonnonöljyjä sisältävän Lift+Glow öljyseerumin. Temppelikukkaöljy ja ripaus vaniljakukkaa antavat tälle öljylle aivan ihastuttavan ylellisen tuoksun. Lift+Glow seerumi on usean, ihoa tehokkaasti kosteuttavan ja ravitsevan luksuöljyn yhdistelmä, joka suojaa ja kirkastaa ihoa. Öljyseerumi levittyy ja imeytyy iholle tehokkaasti. Aivan ihana tuote ikääntyvälle aikuiselle iholle.
Olen kokeillut vuoden aikana muutamaa öljypohjaista puhdistusöljyä mutta ne ovat olleet ”ohuita” koostumukseltaan enkä ole ollut tyytyväinen. Pure Argan Nourishing Oil Cleanser on nimensä mukaisesti ravitseva, täyteläinen  ja hoitava öljypuhdistus, joka ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi.  

Puhdistusöljy hierotaan kuivalle iholle ja puhdistetaan pyöritellen, kunnes meikki ja epäpuhtaudet liukenevat. Öljy ei huuhtoudu lämpivällä vedellä vaan öljy pyyhitään kasvoilta pois vanutupolla tai kasvopaperilla. Tämän jälkeen voit huuhtoa kasvot lämpimällä vedella. Itse olen käyttänyt ihan pienen pisaran puhdistuvoidetta. Tällä kaksoispuhdistuksella olen saanut kirkkaan ja puhtaan lopputuloksen. 

Näille innovatiivisille öljypohjaisille hoitotuotteille on myönnetty Avainlippu -alkuperämerkki. Lisäksi Okabo Organics -tuotteissa käytetty arganöljy ja ruusuvesi ovat sertifioitua luomua ja ne hankintaan suoraan naisten ouuskunnalta ilman välikäsiä. Tästä iso peukku!

Lopussa on linkki tuotesarjan kotivuille. Käy ihmeessä lukemassa mielenkiintoinen tarina Okabosta ja sen syntyhistoriasta.

-tuulanneli// tuotteet saatu testiin valmistajalta //

Lisäinfoa tuotesarjasta ja ostopaikat löydät täältä (klik)!


5 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  22.11.2018 / 18:42

  Olen saanut myös tilaisuuden testata näitä Okabon tuotteita. Upeaa osaamista ja mikä mielestäni parasta, ne ovat niin yksinkertaisia ja selkeitä – ja lyhyet ainesosaluettelot.
  Tuo uusi puhdistusöljy on superihana, luonnonmukainen kuivaa ihoani hellivä putsari. Meikki lähtee hyvin eikä iho tunnu yhtään kuivalta puhdistuksen jälkeen.

 2. Anu / sayitanywayblogi
  Kirjoittaja
  24.11.2018 / 15:55

  Ihanaa, että markkinoille tulee koko ajan entistä enemmän kotimaisia luonnonmukaisia hoitotuotteita! Nämä tuotteet olivat minulle tuntemattomia, mutta ehdottomasti laitan nimen muistiin 🙂

 3. souliina
  Kirjoittaja
  25.11.2018 / 18:48

  Hei kuulostaa kokeilemisen arvoiselta sarjalta. Minulle siis täysin vieras muuten, joten kiitos esittelystä 🙂

 4. MINNA N / Sukat hukassa
  Kirjoittaja
  26.11.2018 / 05:15

  Vau! kiva kuulla uudesta kotimaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta 🙂 heräsi heti kiinnostus!

 5. Rakkaudella Henna
  Kirjoittaja
  26.11.2018 / 07:20

  Olipas kivoja kuvia! Mulla on itselläkin noita tuotteita muutama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?