Etusivu » maanantain lista ja kuulumiset

maanantain lista ja kuulumiset

Mikä oli parasta kuluneella viikolla?– Palasin vakkarityöni pariin jouluprojektin jälkeen. Toimistostani avautuu kaunis luminen luonto ja olen taas niin iloinen, kun voin seurata päivittäin luonnon kulkua kohti kevättä.

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Positiivinen palaute, jota sain palatessani tauon jälkeen blogini pariin. Olin todella yllättynyt kannustavista viesteistä. Te ihanat lukijat ette olleet unohtaneet minua, ja se tekee minut nöyräksi. Olen bloggaamalla aloittanut tämän somen valloittamisen ja jossain tuolla sieluni sopukoissa olen bloggari. Nyt tasapainoilen instan ja blogin välillä. Olen tehnyt ison työn blogini kanssa, eikä tehtyä työtä kannata vielä kuopata. Toisaalta instan helppous ja nopeus istuu kiireiseen arkeen paremmin.

Mikä oli huonointa viime viikolla? – En pysynyt itselleni asetuissa tavoitteissa syömisen ja liikunnan suhteen.

Viikon asu? – Postauksen kuvat eivät nyt kerro totuutta viikon pukeutumisesta. Valitsin sunnuntain kuviin jotain sellaista mitä en ole pitkään aikaan pitänyt eli vaalean villakangastakin. Minulla on ollut monessa tammikuun instakuvissa vihreä pitkä toppatakki ja nyt halusin vaihtelua. Toisaalta olemme matkalla kohti kevättä ja ihan kohta on villakangastakkien aika. Keväällä villankangastakki on aina hyvä vaihtoehto. Rakastan pitkää toppatakkiani mutta kyllä jo pikku hiljaa odotan kevyemmän takin aikoja.

Joulun myyntityössä minulla oli dresscode ”black”, joten nyt pidän innolla vaaleita vaatteita. Näissä väreissä viihdyn. Musta värimaailma tuntuu nyt vähän tunkkaiselta.

Miten olet voinut viime aikoina? – Sanoisinko, että kohtalaisen hyvin. Vähän oli takki tyhjä jouluprojektin päättyessä. Palattuani vakkarityöpaikalle olen reippaasti kävellyt töihin ja näin ottanut hyötyliikunnan mukaan arkeen. Minulla on juuri sopiva 2,5 kilometrin työmatka, joka taittuu ihan huomaamatta kävellen. Aamulla työpäivä alkaa näin energisesti ja sitä on huomattavasti virkeämpi koko päivän. Ulkoilulla on minulle suuri merkitys!

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Todella hyvällä! Mielenkiintoinen työviikko edessä. Minulla on seuramme uusien kotisivujen päivitys menossa. Projekti on haastava mutta joka päivä opin uutta. Tämän viikon kruunaa viikonloppu pikkutyttöjen luona Tampereella. Mummilla on tiedossa ihana ystävänpäivä pikkuisten kanssa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

12 Comments

 1. 8.2.2022 / 08:50

  Täällä ei taida olla tykkäysnappia, joten laitan tätä kautta kiitoksen postauksesta ♥️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   8.2.2022 / 20:31

   Kiitos paljon, todella kiva kuulla, että tykkäsit!

 2. 9.2.2022 / 08:34

  Olipa kiva, että löysin blogisi! Tyylisi kirjoittaa on kiva, blogisi tyylikäs.

  Minna

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2022 / 21:31

   Kaunis kiitos! Todella kiva, että viihdyt täällä

 3. 9.2.2022 / 14:46

  Just hyvä matka hyötyliikunnan kannalta! Ei tunnu liian pitkältä, mutta saa silti sen puolen tunnin reippailun mennen tullen. Oon kans ollut aina kova kävelemään, mutta koronarajoitusten aikana jämähti kotiin ja sen jälkeen on ollut jotenkin vaikea lähteä liikkeelle. Varsinkin kun teen töitä kotoa, eikä ole mitään syytä lähteä kotoa liikkeelle. Kyllä huomaa kunnossa ja hyvinvoinnissa. ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2022 / 21:33

   Olen huomannut jo pientä kunnon kohennusta ja olen tosi tyytyväinen. Illat minullakin kuluvat liikaa koneen ääressä ja näin talvella on vaikea lähteä liikkeelle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   9.2.2022 / 21:33

   Kiitos, näissä väreissä viihdyn!

 4. 9.2.2022 / 20:53

  Itsekin olen taas innostunut blogeista, omasta ja muiden! Pitkän Instailun jälkeen on jotenkin virkistävää lukea pitempiä tekstejä ja kiva kun kuvia on enemmän ja ne on luontevasti tekstin lomassa 🙂

 5. tuulanneli
  Kirjoittaja
  9.2.2022 / 21:34

  Hei, kiva kuulla, että on muitakin paluumuuttajia. Meissä taitaa asua se perusbloggaaja jossain tuolla sielujen sopukoissa!

 6. 10.2.2022 / 09:53

  Niin kivat kuvat, jälleen! Kevättä kohden pikku hiljaa. Viikkosi kuulostaa oikein hyvältä, kiva kuulla kuulumisia. Itsellä ainakin vasta tässä valon lisääntyessä liikuntakin lisääntyy.. Oikein Aurinkoista loppuviikkoa!

 7. Kiva että olet jatkanut taas kirjoittamista! Olen pohtinut itsekin samaa, kun nyt puhutaan niin paljon Instan suosiosta blogien kustannuksella. Minulle ne edustavat tekijänä kahta aivan eri maailmaa, ja kirjoittamisen kaipuun ja tyydytyksen tuo vain blogi 🙂 Instaan on kiva päivittää kuulumisia ja sen semmoista.
  Vaaleat farkut on tosi raikkaat myös tähän vuodenaikaan ja pitäisi nyt vihdoin ottaa ne aktiivikäyttöön.
  Mukavaa viikonloppua! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?