Etusivu » Leveälahkeiset farkut, hitti vai huti?

Leveälahkeiset farkut, hitti vai huti?

// Postaus sisältää kaupallisia linkkejä *** //

Muutaman välivuoden jälkeen farkut 💙Farkut ovat loistaneet poissaolollaan pukeutumisestani viimeisen parin vuoden ajan. Rohkeasti valitsin kevääksi leveälahkeiset farkut yhteistyön merkeissä @cellbes.fi valikoimista.

Leveälahkeinen malli on iso kysymysmerkki minulle. Olen monet vuodet vannonut kapealahkeisten farkkujen nimeen. Arvaatte varmaan, että olen vähän kipuillut näiden farkkujen kanssa. Minulle ne kapealahkeiset farkut ovat olleet se oikea juttu yli parikymmentä vuotta. Toisaalta näissä on jotain uutta ja piristävää pukeutumiseen.

Vaalea pellavajakku toimi loistavasti farkkujen kanssa. Jotenkin suoralahkeinen farkkumalli istui jakun kanssa todella hyvin. Asuyhdistelmä näytti uudelta ja juhlavalta. Kiitos laskeutuvan farkkumateriaalin.

Toinen toimiva yhdistelmä syntyi yhdessä camelvärisen paitajakun kanssa. Tähän voi alle laittaa valkoisen poolon tai t-paidan ja näin syntyy loistava toimistovaate työhön.

Tykästyin näissä farkuissa erityisesti ohueen ja kauniisti laskeutuvaan farkkukankaaseen 💙Farkut ovat uskomattoman mukavat jalassa. Mikä tärkeää myös, nämä farkut ovat korkealla vyötäröllä. Tämä lisää farkkujen istuvuutta ja mukavuutta. Jos farkkujen lahje osoittautuu käytössä liian leveäksi, niin aina voi kaventaa lahkeita. Olen jo tutkinut farkkuja ja se on helppo tehdä. En halua näistä ihan pillejä mutta suorat lahje voisi olla parempi.

Kesällä tulen joka tapauksessa tallustelemaan lahkeet liehuen. Leveälahkeiset farkut kuuluvat hyvin olennaisesti kesään. Valkoiset pitsipaidat ja leveälahkeiset farkut ovat lyömätön yhdistelmä kesäkaduille.

Leveälahkeiset vai pillifarkut, mikä on sinun valintasi?

Leveälahkeiset Renata farkut // Cellbes***

Kannattaa käydä tsekkaamassa @cellbes.fi housumallisto. Samalla vinkkaan, että koodilla ”TP23” saat 15% alennuksen koko Cellbesin normaalihintaisesta valikoimasta 31.5.2023 asti.

Valkoinen paitis // SLEEK atelier (vintage)

Nahkalaukku // ATP atelier

Sneakerit // Skechers

Aurinkolasit // Gucci

Raitaneule // Ellos Collection

Sininen kipparitakki // Ellos Collection

Camelvärinen paitajakku // Ellos Collection

2 Comments

  1. 17.4.2023 / 08:15

    Kivan näköiset ovat nuo leveät lahkeet,
    mutta varmaan ottaa aikaa tottua taas niihin.
    Ehkä voisi ensin kokeilla sitä suoraa lahjetta.

  2. Mulle leveälahkeiset farkut tuotti aina päänvaivaa. Olen niin lyhyt, että niitä on todella vaikeaa yhdistää mihinkään. Ja niiden pitää olla korkeavyötäröiset, että ne istuu, eikä mulle korkea vyötärö sovi. Parhaat mallit mulle taisi olla silti tuo kapea tai klassinen suora ja normaalilla vyötäröllä.
    Sulla onnistui kyllä hienosti yhdistää nämä farkut muuhun pukeutumiseen ja ne sopii sinulle mainiosti.


Looking for Something?