Etusivu » Lumene Ajaton – Pohjoinen kauneus ei katso ikää

Lumene Ajaton – Pohjoinen kauneus ei katso ikää

Elokuussa kolahti sähköpostiini aivan ihastuttava kutsu;
” Kuvittele elämä ilman aikaa.
Se voi olla haastavaa, koska tiedät koko ajan mitä kuukautta, vuotta ja päivää elät.
Näet kellon seinällä, sekunttien raksuttavan tietokoneen ruudulla
ja päivän taittuvan seuraavaan kännykän näytöllä.
Kuitenkin ympärilläsi aika häviää.
Luonto ei tunne kelloa, se ei ole koskaan myöhässä, vaan
kasvaa täyteen kukoistukseen vuosi toisensa jälkeen,
vain ihminen laskee aikaa.
Luonto sen sijaan hyödyntää ajan kasvaakseen ja
ravitakseen itsensä.
Keskity ajan sijaan nauttimaan elämästä, näe se jatkuvana
ajattomana hetkenä, jossa olet aina kauneimmillasi. ”
TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

LUMENE AJATON
Tänä syksynä aikuinen nainen on noussut keskiöön. Markkinoille on tullut uusia ihonhoitosarjoja, jotka on tarkoitettu erityisesti aikuiselle iholle. Lumene lanseerasi alkusyksystä oma tuotesarjansa tähän kategoriaan. Harvoin otan otsikkoani suoraan mainoksesta mutta tässä tapauksessa se kuvaa hyvin tuotesarjan filosofiaa. Me emme voi välttyä rypyiltä mutta me voimme itse vaikuttaa siihen miltä ne meidän rypyt näyttävät. 

”Suomessa emme taistele aikaa vastaan. Me ylistämme sitä.”

Tuotesarjan nimi Ajaton on kaunis ja ikää kunnioittava. Samoin purnukat ovat ylellisen ihanat. Muistan, kun avasin paketit ensimmäisen kerran ja pyörittelin kauniita lilan värisiä purnukoita käsissäni. Visuaalinen minä rakastui ensi silmäyksellä tuotesarjaan.                                  
Lumene Ajaton on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista uudistumiskykyä. Tätä tukevat tuotesarjan  kosteuttavat ja ravitsevat koostumukset sisältäen luonnon omaa superfoodia. Lumene onkin edelläkävijä pohjoisten raaka-aineiden käyttämisessä. Viimeisin tuotekehityksen huippu on puolukan kantasolu-uute, joka suojaa ihoa mm. auringon valon vanhentavalta vaikutukselta.

Lapin luonnosta käsin poimittu kanerva ja siitä valmistettu kukkauute auttavat parantamaan ihon elastisuutta sekä rauhoittamaan ihon punaisuutta. Kosmetiikkaan Aasiasta rantautuneen fermentoinnin avulla, esimerkiksi lakkamarjan sisältämä aktiiviainepitoisuus on saatu moninkertaistettua. Fermentoitu lakka auttaa ihoa uudistumaan sekä heleyttää ihoa.


Lumene Ajaton -sarjan lippulaiva on ehdottamasti Pressed Serum // Tiivistetty Seerumi. Tuote ei ole nestemäinen vaan purkissa oleva seerumi. Jännä geelimäinen tuote, joka tuntuu todella ylelliseltä. Tuotetta riittää hyvin pieni nokare, joka taputellaan iholle. 

Day Cream SK 30 // Päivävoide SK 30 sisältää tehokkaan suojakertoimen. Itse olen oppinut arvostamaan varsinkin kesällä näitä korkeampia suojakertoimia päivävoiteissa. Ensi viikolla starttaan lämpöön, joten suojakertoimille on jälleen käyttöä. Voide on ihanan ohut mutta tehokkaasti kosteuttava.

Omalla kohdallani ympyrä sulkeutuu. Lumene kuului todella olennaisesti kauneudenhoitooni nuoruudessani. Jossain vaiheessa se katosi kylpyhuoneeni hyllyiltä. Nyt nämä kauniit lilanväriset purkit ovat tervehtineet minua iltaisin ja aamuisin syksyn aikana.  

Tiesitkö, että koko Ajaton -sarja on myös 100% vegaaninen. Tälle annan  peukun!


” Näytä ikäiseltäsi ja tunne itsesi ajattomaksi”

-tuulanneli// Tuotteet saatu blogin kautta lehdistönäytteenä // 
13 Comments

 1. Unknown
  Kirjoittaja
  2.11.2018 / 16:12

  Tykkään kovasti, olen palannut Lumenen käyttäjäksi. Tuo seerumi on huippu?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.11.2018 / 18:34

   Olin todella yllättynyt itsekin tuosta seerumista. Ihanan geelimäinen koostumus ja todellakin jännän kumimainen, joka joustaa! ja tuotehan levittyy ja imeytyy uskomattoman nopeasti.

 2. Ei-Leen / Hempeät hepeneet
  Kirjoittaja
  3.11.2018 / 10:54

  Kiitos esittelystä. Uudistuneet Lumene-sarjat ovat mielestäni jotenkin sekavat, enkä Lumenen käyttäjänä ole enää tiennyt, mitkä ovat minun ikäiseni iholle sopivat. Uutena käyttäjänä olisin tosi hukassa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.11.2018 / 18:42

   Tässä on todella upea sarja aikuisen naisen iholle. Kannattaa kokeilla, että löytyisikö tästä hyvä vaihtoehto.

 3. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  3.11.2018 / 17:01

  Ihanat kuvat tuotteista ja minulta tulee myös iso peukku vegaanisuudesta. Kiva myös, että meidät vanhemmat naiset huomioidaan meikkien ja hoitotuotteiden valmistuksessa. Viimeinen lause täytyy pitää mielessä. Kaunista marraskuuta sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.11.2018 / 18:52

   Olen itsekin innostunut kun meidät aikuiset huomioidaan. Tänä päivänä aikuinen nainen satsaa omaan hyvinvointiin ja kauneuteen.

   Me emme voi ikääntymselle mitään mutta voimme vaikuttaa todella paljon siihen kuinka se ikääntyminen näkyy meissä. Hyvinhoidettu iho huomataan aina ja sisäinen hehku karistaa myös niitä "ryppyjä" pois.

 4. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  4.11.2018 / 08:47

  Todella tyylikäs sarja mun mielestä, ihanat pakkaukset. Tuo seerumi tuli Bette boxin mukana ja olen siihen täysin rakastunut, vaikka en ihan kohderyhmään vielä kuulukkaan.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.11.2018 / 18:54

   Eikö olekin kauniit pakkaukset. Olen itse sen verran visualisti, että minulle pakkauksien ulkonäöllä on aina oma merkityksenä.

   Seerumi on aivan huippu ja mikä upeinta, että kotimainen kosmetiikkayritys tekee näin innovatiivisen tuotteen!

 5. Päivi/Kultturelli Matkalaukussa
  Kirjoittaja
  4.11.2018 / 13:23

  Mukava lukea aikuisena naisena toisen aikuisen naisen tuotearviota. Seerumi ja suojakertoimella varustettu päivävoide ovat sellaisia tuotteita, mitkä herättävät oman mielenkiinnon. Viimeistään tässä iässä huomaa, että aurinko on ihon pahin vihollinen. Täytyy laittaa tuotteiden kokeilu harkintaan. Mukavaa sunnuntaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.11.2018 / 19:22

   Kiitos Päivi 🙂

   Olen opetellut käyttämään suojakertoimella varustettuja voiteita kesäisin. Aurinko ei ole aikuisen naisen iholle terveellistä. Olen nyt lähdössä parin päivän päästä Espanjaan, joten kertoimille on taasen käyttöä yhdessä varsinaisten aurinkosuojien kera.

   Kivaa alkanutta viikkoa 🙂

 6. Nimetön
  Kirjoittaja
  4.11.2018 / 19:21

  Olen iloinen, että Lumene on tehnyt näin tyylikkään ja hyvän tuotesarjan. Seerumi ja suojakertoimella varustettu päivävoide ovat sellaisia tuotteita, joille on varmasti kysyntää.

 7. Marjo
  Kirjoittaja
  5.11.2018 / 11:49

  Seerumi kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta ja sitä aion itsekin kokeilla. Kuten olen sinulle kertonut olen vannoutunut Lancomen käyttäjä mutta sen ohella olen aina käyttänyt myös Lumenea. Tuotteiden raaka-aineet ja kotimaisuus ovat puhutelleet minua. Hyvä postausta ja tästä välittyy se, että ole oikeasti kokeillut tuotteita ja havainnut ne hyviksi.

 8. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  7.11.2018 / 09:34

  Kuten Ei-Leen tuolla edellä kommentoikin jo, minäkin olen kokenut Lumenen uudistukset sekaviksi. Kaupan hyllyssä on tyylikkäässä rivissä useita eri sarjoja, mutta enää mistään ei ota selville, mikä on tuttua ja vanhaa, ja mikä täysin uutta.

  Postauksesi tuli oivaan rakoon. Taidanpa ottaa tästä Lumenen sarjasta vielä selvää :)..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?