Etusivu » kiitos lokakuu

kiitos lokakuu

Takana kauniin ruskan sävyttämä lokakuu. Etsiessäni kuvia kollaasiin, huomasin kuinka upea meidän mennyt kuukausi olikaan värien puitteissa. Nyt olemme keskellä harmautta. Onneksi tänään vähän aurinko pilkahti keskipäivällä.


lokakuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA


Lokakuu oli pukeutumisen kuukausi. Työkiireiden takia en ehtinyt ihan niin paljon kuvata kuin suunnittelin. Monikäyttöinen neulemekko -niinmundesign oli onnistunut postaus ja tykkäsin itse erityisesti postauksen visuaalisesta ilmeestä ja kuvista. Postaus nappasi odotetusti syyskuun ykköstilan.

Karisma -rennon tyylikkäästi talveen kiinnosti teitä lukijoita todella paljon. Tykkään kuvata muotinäytöksiä. Samalla haastan itseäni haastavissa kuvaustilanteissa. Kuvakollaasiin otin mukaan kuvia I love me -näytöksestä. Tykkäsin tämän näytöksen visuaalisesta ilmeestä mutta olin pikkasen pettynyt stailauksiin. Näytös ei tarvitse prameita puitteita, jos stailaukset on tehty ammattitaidolla ja inspiroivalla luovuudella. Karisman näytöksissä Carolan stailaukset ovat aina ammattitaidolla toteutettu.

Pitihän minunkin ne ruutuhousut hankkia! Aivan loistava untuvatoppis + ruutuhousut -postauksen rento asukokonaisuus on se tuulannelin lempparilook. Nyt olen parin viikon ajan opetellut käyttämään ruutuhuosuja. Todella kiva piristys vaatekaappiin.

KUUKAUDEN OMAT SUOSIKIT


Lokakuussa löysin itselleni inspiroivan KasvuStoorin kalenterin ensi vuodelle. Olen uusien alkujen ihminen ja aina jossain vaiheessa se hyvä aloitus sulaa matkalla. Tässä kalenterissa voit tehdä päivittäin itsellesi to do -listoja muistuttamaan sinua tärkeistä asioista. Mika parasta! Kalenterin täyttäminen alkaa jo marraskuussa eli hyvissä ajoin ennen uutta vuotta.

Lokakuussa tein mielenkiintoisen radiohaastattelun YLE Pohjanmaan toimittajan kanssa. Pohdimme haastattelussa blogiuraani ja kaikkea sitä, mitä tähän rakkaaseen harrastukseen liittyy. Tuntuu niin uskomattomalta, että minulla on takana jo mellein viisi vuotta bloggaamista. Olenkin saanut paljon positiivista palautetta haastattelusta.

TERVETULOA aurinkoinen Marraskuu


Minulle marraskuu on todellakin aurinkoinen ja ennen kaikkea lomakuukausi. Olemme jo muutaman vuoden ajan pitäneet lomaa juuri tässä pimeimpänä aikana. Joulukuu tulee paljon nopeammin. Viikon päästä otamme suunnan kohti aurinkoa!-tuulanneli

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.11.2018 / 07:23

  Aurinko aamulla jaksoikin näyttäytyä, mutta nyt on jo mennyt taas piiloon.. Hyvä idea pitää lomaa marraskuussa kun se muutoin on niin pitkä ja ankea..

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2018 / 15:30

   Olemme nyt muutaman vuoden ajan lähteneet lomalle marraskuussa ja se on ollut todella huippua. Joulukuu tulee nopeammin ja tämä pimeä aika menee nopeasti ohi. Samoin saan loistavaa kuvamateriaalia varsinkin asupuolelle matkaltani.

 2. Jasmin♥
  Kirjoittaja
  2.11.2018 / 07:56

  Ihanat nuo kuvakollaasit ja super kiinnostava postaus! ♥

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2018 / 15:32

   Kiitos Jasu 🙂

   tämä on kiva tapa katsoa vähän taaksepäin ja muistella mennyttä kuukautta!

 3. Minna M
  Kirjoittaja
  2.11.2018 / 10:27

  Me on pidetty nyt muutaman vuoden ajan 1-2 viikon loma auringossa lokakuussa. Se kyllä piristää ja auttaa jaksamaan.
  Uusi kalenteri näyttää ja kuulostaa hyvältä! Uusista aluista tykkään minäkin.
  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   2.11.2018 / 15:38

   Syksyllä lomailu on kyllä huippua! Itse nautin aina Suomen kesästä satoi tai paistoi. En osaa matkustaa kesällä.

   Kalenteri on huippu ja taas ollaan monen uuden asian äärellä.

   Rentoa viikonloppua 🙂

 4. Tuula's life
  Kirjoittaja
  2.11.2018 / 20:05

  Monta mukavaa menoa on ollut lokakuussasi. Omakin pukeutumisesi on ollut niin sysksyn väreihin sopivaa – kertoo tuo ensimmäinen kollaasi. Ja radiohaastatteluunkin sinut haluttiin, olispa ollut kiva kuulla tuo haastattelu.
  Ja lomasikin kohta koittaa! Ihanaa marraskuuta, Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   3.11.2018 / 20:55

   Yllättävän paljon lokakuulle mahtui tapahtumia vaikka olinkin todella intensiivisesti töissäkin.

   Radiohaastattelusta ollaan tekemässä vielä isompaa juttua nettiin ja siihen tulee vielä someasiantuntija mukaan. Jaan sen sitten tänne blogiin.

   Kivaa marraskuuta myös sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?