Etusivu » Lauantain lista ja kuulumiset

Lauantain lista ja kuulumiset

Viikon paras juttu? – Elli vietti pientä kesälomaa mummilassa alkuviikosta. Aika meni siivellä palapelejä kootessa ja kaikkia kivoja leikkejä leikkiessä. Ellin varttuessa näistä yhteisistä hetkistä tulee koko ajan tärkeämpiä ja niitä haluaisi viettää useammin. 2-vuotias osaa jo kertoa mitä haluaa ja mitä ei. Hänen kanssaa on jo kiva jutustella asioista.

Mikä yllätti viikolla? – Aika kuluu vaan niin nopeasti. Joskus toivoisin, että minulla olisi nappi pysäyttämään ajankulu edes hetkeksi.

Mikä oli huonointa viikolla? – Tähän vastaan aina samalla vastauksella eli tämä korona on vaan niin jotain käsittämätöntä. Tällä viikolla meillä peruttiin Taiteiden Yö ihan parin päivän varoitusajalla. En tiedä oliko tämä paniikkinappulan painaminen järkevää. Säälin kaikkia niitä, jotka olivat tehneet ohjelmaa tilaisuuteen ja nyt matto vedettiin alta yhtä äkkiää. Samoin ravintoloilta suli taivaan tuuliin hyvä ilta.

Arvosana kuluneelle viikolle? – Tämä viikko on ollut huippukiva arvosanalla 9+.

Postauksen asu? – Valitsin postaukseen nämä kuvat kuukauden takaa Tampereen reissulta. Cosin musta mekko on ollut todella monikäyttöinen. Mekko on juuri oikean pituinen minulle. Helppo vaate moneen menoon. Olen tänä kesänä löytänyt vihdoinkin nämä mekot. Monta kesää etsin sitä oikeaa kuosillisena mutta nämä yksiväriset ovat varmasti enemmän juttuni.

Mustan mekon jujuna on trikoinen yläosa, joka tekee mekosta todella istuvan. Samoin tykkään edessä olevista taskuista, joihin kiva sujauttaa kännykkä tai avaimet. Täydellinen mekko niin juhlaan kuin arkeen.

Kesän suosikkiasusteisiin on kuulunut nyt eka kerran hattu. Tämän hatun löysin ihan sattumalta. Kesähattuni onkin ollut ahkerassa käytössä niin golfkentällä kuin kaupungilla. Olen oppinut nyt käyttämään hattua. Huonon hiuspäivän pelastus on todellakin hattu!

Kuinka olet voinut? – Hyvä ystäväni opiskelee lisää kursseja aromahoidoissa. Arvonnan kautta sain kuukauden pituisen Detox -hoidon hänen opiskelemalleen uudelle hoidolle. Tähän kuuluu kerran viikossa aromahoitajan tekemä tehokas kuivaharjaus, ruokavalio, joogaliikeittä kotona ja yön yli paasto. Hoidossa pääpaino on siis omassa tekemisessä ja minulle tämä tuli ihan oikeaan saumaan. Kesän aikana olen vähän lipsunut noissa ruokajutuissa ja nyt on taas aika palata ruotuun!

Olemme mitanneet tarkat vartalon mitat ja nyt seuraamme kuukauden ajan tapahtuuko muutoksia. Kuivaharjauksesta aamuisin on tullut minulle uusi rutiini. Parin viikon jälkeen huomaan jo pienen muutoksen ihossani. Huomattavasti pienempi määrä vartalovoidetta. Ihoni on paljon pehmeämpi ja se ei hilseile eikä kiristä. Pintaverenkierto lähtee kivasti liikkeelle aamuisin kuivaharjauksen ansiosta.

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? – positiivisin mielin! Tämä Detox-kuuri on antanut ihana uutta boostia päiviin. Turvotus on vähentynyt nyt parin viikon aikana ja positiivin energia on lisääntynyt. Olen vahvasti sitä mieltä, että sillä on iso merkitys mitä sinä syöt ja milloin sinä syöt. Itselläni tietyt ruoka-aineet lisäävät väsymystä ja tuovat huonoa oloa. Oloni on paljon parempi, kun vältän valkoista vehnää ja sokeria.

Olen lukenut yön yli paastosta ja minulle ainakin se sopii. Yöunet ovat rauhalliset ja aamulla on kiva herätä virkeänä. Ensimmäiset päivät olivat vaikeat, koska olen tottunut syömään vielä golfkierroksen jälkeen. Samoin minulla on työpäiviä klo 20:00 asti. Nyt olen tottunut siihen etten syö mitään klo 18:00 jälkeen. Iltaisin juon vettä ja yrttiteetä. Toivottavasti saan tästäkin hyvän arkirutiinin itselleni.

1 Comment

  1. 19.8.2021 / 13:41

    Tuota Cosin mekko kokeilin, mutta ei istunut miniulle hyvin. Onneksi viereisestä rekistä löytyi pitkä musta t-paitamekko. Ensin ajattelin tuleeko sitäkään käytettyä kodin ulkopuolella, mutta siitä tuli yksi kesän suosikkimekoista. Muistelen samaa mallia olleen edellisinäkin kesinä, jos ensi kesänä on vaikka khakina, ostan heti.


Looking for Something?