Etusivu » Kun kaikki ei mene niin kuin Strömsössä

Kun kaikki ei mene niin kuin Strömsössä

Joskus se viikko ei vain yksinkertaisesti suju niin kuin on suunnitellut. Viime viikko kaatoi minut totaalisesti. Viime sunnuntain postauksessa hehkutin sitä sun tätä. Tämän viikon saldona on räkää juokseva nenä, yksi luovutettu tentti ja tuhottu muistikortti, joka oli täynnä upeita kuvia. 

Muru on lohdutellut tätä suoritushaluista yksilöä koko viikon sillä, että en ole ollut muutamaan vuoteen kipeänä. Pitikö sen justiinsa nyt iskeä, kun liikuntamoodi oli löytynyt. Tottakai sillä alkuinnostuksella on jotain tekemistä tämän flunssan kanssa.

Koko viikon kruunasi eilisen päivän sekoilu. Lauantai oli meille todella tärkeä päivä. Kävimme katsomassa meidän uutta perheenjäsentä eka kerran. Voi elämän kevät, kun meidän koiravauveli oli suloinen. Olisin halunnut tuoda sen jo kotiin. Vauveli istui niin rauhallisesti minun sylissä ja järsi niillä pienillä hampaillaan tulevaa emäntäänsä. Pitihän sitä vähän kokeilla ja maistaa! Räpsin paljon kuvia ja autossa matkalla kotiin sitten tuhosin epähuomiossa ja onnen huumassa kaikki päivän kuvat muistikortilta. Kävin eilen piipahtamassa nopeasti Häämessuilla Hotel Astorissa ennen lähtöä Kurikkaan. Minulla oli kaksi kameraa mukana mutta tällä kertaa pienempi järkkäri oli järkevämpi vaihtoehto. Onneksi otin muutaman kuvan myös toisella kameralla. Tämä oli minulle eka kerta kolmivuotisen bloggaritaipaleen aikana, kun tuhoan kuvani ennen kuin ne ovat tietokoneella. Voi sitä harmituksen määrää! 


Tässä postauksessa on ne muutamat onnistuneet kuvat sillä toisella kameralla. Tälläistä sähläämistä tämä amätöörin touhu on. Onneksi olin tekemässä postausta vain omaksi ja teidän iloksi. Hääjuttuihin liittyy niin paljon kaikkea kuvauksellisuutta, herkullisuutta, romantiikkaa ja kauneutta. Otan sitten uuden lähdön ensi vuonna. Eiköhän tästä yhdestä sekoilusta opi jotain.Kivaa alkavaa uutta viikkoa kaikille!

”Every day is a fresh start”
-tuulanneli

12 Comments

  1. JonnaH.
    Kirjoittaja
    22.1.2017 / 16:11

    Jään odottamaan koirulikuvia, harmi, että katosivat taivaan tuuliin, mutta tuota sattuun. 🙂

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      23.1.2017 / 09:08

      Heippa Jonna 🙂

      Arvaapas ne tunnelmat autossa, kun tajusin mitä olin tehnyt! Olin niin tärinässä meidän vauvelista. Pari viikkoa vielä ja sitten vauveli muuttaa meille. Jatkossa tulee kuvia varmasti 🙂

  2. Outi Krimou/Outi's life
    Kirjoittaja
    22.1.2017 / 16:32

    Pikaista paranemista nuhasta! Rentouttavaa sunnuntaita!

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      23.1.2017 / 09:10

      Kiitos Outi 🙂

      Tämä ollut ihme tauti, kun ottaa niin koville. Torstaina kävin ihan pienellä lenkillä ja perjantaina olin taas kuin olisin jäänyt jyrän alle.

      Kivaa alkanutta viikkoa sinulle!

  3. AnniK
    Kirjoittaja
    22.1.2017 / 17:54

    Sairastelu on niin syvältä. Itse juuri toivuin hirveästä räkätaudista. Ihanaa koiravauvaa ennätinkin jo ihastella instan puolella. Mukavaa ja parempaa uuttaa viikkoa sinne!

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      23.1.2017 / 09:12

      Kiitos kivasta kommentista Anni 🙂

      Joo tämä flunssa ottaa nyt koville! Onneksi olen ollut pari vuotta ihan terve. Nyt mennään sitten pitkän kaavan kautta.

      Meidän vauvelista tulee varmasti sitten paljon kuvia jatkossa 😉

  4. Belladonna
    Kirjoittaja
    22.1.2017 / 19:43

    On sulla ollut tosiaan huonomman puoleinen viikko. Alkava viikko on sitten varmasti parempi. Pikaista toipumista!

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      23.1.2017 / 09:13

      Kiitos Belladonna 🙂

      Nyt maanantaiaamuna on jo paljon parempi olo kuin eilen. Toivottavasti tällä viikolla pääsisin jo pikku hiljaa vähän lenkkeilemään!

      Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  5. Kuvakehrääjä
    Kirjoittaja
    23.1.2017 / 13:12

    Pikaista paranemista. 🙂 Minkä rotuinen koira teille on tulossa?

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      23.1.2017 / 13:43

      Voi kiitos, tänään olo on jo pikkasen parempi 🙂

      Meille on tulossa staffordshirebullterrier eli Staffi; "Ihmisen paras ystävä" Mieheni oli kiinnostunut tästä rodusta eikä hän tarvinnut kauan puhua minua ympäri. Tulen tekemään postauksia kevään aikana 😉 Kannattaa olla kuulolla!

      Mukavaa viikon jatkoa sinulle 🙂

  6. Johanna
    Kirjoittaja
    24.1.2017 / 08:00

    Voi muruu <3 Hahah, joo aina ei oikein lähe 😀 Kaikenlaista häslinkiä ollut myös täällä! Hali ja terkut <3

    • tuulanneli
      Kirjoittaja
      24.1.2017 / 19:59

      Onneksi näitä viikkoja ei ole kovin usein! No ne kuvat harmittavat, kun otin paljon fiiliskuvia siellä Astorissa. Meidän koiravauvelista saan kyllä paljn kuvia tulevaisuudessa 😉

      Kivaa ja rentoa viikkoa muru 🙂


Looking for Something?