Etusivu » IdHAIR Mé – volyymia hiuksille

IdHAIR Mé – volyymia hiuksille

Tänään blogissa suomalaisen brändifirman IdHairin Mé – muotoilutuotesarja hiuksille. Huomasin, etten ole ehtinyt vinkata tästä innovatiivisesta sarjasta täällä blogissa. Minulle oli yllätys, että näiden tuotteiden takana on suomalainen brändifirma IdHair Finland.

Oma suosikkini näistä on ollut ehdottamasti Mé Fiber Mousse. Tämä föönausvaahto antaa hiuksille volyymia. Minun ohuille hiuksille sain tämän kuituisen vaahdon avulla napakan ja joustavan pidon. Hiukset eivät tuntuneet ollenkaan tahmeille. Olen lukenut, että nämä vähän jo retrolle kuulostavat föönausvaahdot ovat tulossa taas takaisin.

En olekaan tutustunut hiuspuutereihin ennen tätä Mé Massive Powderia. Pakkauksen pieni koko hämää mutta hiuspuuteri antaa volyymia hiuksille. Mikä tärkeintä tämä pieni pakkaus kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Päivän mittaan sen avulla on helppo tarvittaessa lisätä volyymia 

Mé Heat Defender olen ottanut vasta hiljattain käyttöön. Aluksi vierastin sitä, koska se oli suihkepullossa. Nyt yhteistyömme sujuu hyvin ja ainakaan lämpösuoja  ei tartu rautoihin kiinni.

Mé Root Lifteriä olen muutaman kerran yrittänyt käyttää mutta tämän tuotteen logiikka ei ole auennut minulle. Nyt kaipaankin vinkkejä, kuinka saan tästä bodybuilderista parhaan hyödyn irti? Jos teidät, niin vinkkaa kommenttikenttään!

Minulle tämä IdHairin Mé -tuotesarja oli mielenkiintoinen tuttavuus. Sarja on saatavissa kampaamoista sekä itse hankin hiljattain uuden Fiber Moussen Sokos Emotion myymälästä. Onko tuotesarja sinulle tuttu?-tuulanneli


// tuotteet saatu lehdistönäytteenä pr-toimistolta //

4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  23.1.2017 / 21:00

  Meillä menee fiber moussea ja muotoiluvahaa täällä perheessä. Mahtavia tuotteita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.1.2017 / 07:45

   Heippa Outi 🙂

   Kävin itse hakemassa juuri uuden pullon Fiber Moussea. Tuote on ihan uskomaton volyymin lähde!

   Kivaa viikkoa sinulle 🙂

 2. JonnaH.
  Kirjoittaja
  24.1.2017 / 10:55

  Fiber mousse on ihan mun lemppari! *peukut*

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   24.1.2017 / 20:00

   Samoin täältä tulee kanssa peukku Fiber Mousselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?