Etusivu » Korento -kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja arvontavinkki!

Korento -kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja arvontavinkki!

// Sisältöyhteistyö // Tuotteet saatu testiin pr-toimistolta //
Kotimainen luonnonkosmetiikka saa aina kiinnostukseni herämään. Lisäpisteitä tulee vielä, kun kyseessä on kotimainen luonnonkosmetiikan meikkisarja. Tämä on ensikosketukseni tähän ihastuttavaan kotimaiseen Korento -meikkisarjaan.

Korento on perheyrityksenä toimivan Flow Cosmeticsin valmistama tuotesarja, joka on myös ensimmäinen Suomessa valmistettu luonnonkosmetiikan sertifikaatit täyttävä meikkisarja. Korennon tuotteet valmistetaan käsityönä Riihimäen pientehtaalla. Samassa paikassa valmistetaan myös Flow Cosmeticsin hemmottelevat tuotteet.
Rose Quartz Highlighter – Ruusukvartsi korostus- ja kuultovoide sisältää sananmukaisesti aitoa ruusukvartsia. Osallistuin pari vuotta yhdelle meikkikurssille, jossa sain kivoja vinkkejä highlighter levittämiseen. Tuotteessa on todella kaunis kupari-ruusukullan sävy, joka sopii monille ihosävyille. Lopputulos on luonnollinen ja kiilto ei ole liian räikeä. Tämä kauden uutustuote on kaivattu lisä Korennon meikkituoteperheeseen. 

Berry Vitamin Cream Foundation on jo Korento tuoteperheen kulttituote. Tämä ihoa ravitseva ja hoitava korkealaatuinen vitamiinimeikkivoide hurmasi minut ensi kosketuksella. Peittävyys oli hyvä ja lopputulos kauniin luonnollinen. Itse tykkään juuri mattapintaisista meikkivoiteista. Tällä meikkivoiteella ei ole pelkoa raskaasta meikkipohjasta.

Soft Velvet Primer – meikinpohjustusvoide on toinen Korenton uutuustuotteista. Tämä oli mielenkiintoinen uutuustuote. Tuotteen luvataan tasoittavan ihon väriä, häivyttävä juonteita sekä kosteuttavan ihoa. Tuote on voidemainen ja se muuntuu iholla puuterimaiseksi. Yllätyin kuinka hehkuvaksi iho tuli ihan pienestä määrästä. Jälleen kerran olen oppinut sen, että ihan pieni annostus riittää aikaansaamaan tuloksia. Oletko sinä jo tutustunut tähän kotimaiseen meikkisarjaan?

Lopuksi vielä arvontavinkki! Instassa @tuulanneli on meneillään messulippuarvonta vuoden yhteen isoimpaan messutapahtumaan. Arvon yhden kahden lippupaketin I love me -messuille. Nyt voit voittaa itsellesi ja ystävällesi liput vuoden parhaaseen muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtumaan! Huom! Arvonta vain instagramissa I love me -postauksessa. Arvonta päättyy perjantaina 11.10.2019. Tervetuloa mukaan arvontaan!


tuulanneli

4 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  11.10.2019 / 09:19

  Näitä en olekaan vielä itse ehtinyt testailemaan 🙂

 2. Satu - Tsajut
  Kirjoittaja
  11.10.2019 / 09:30

  Tämä oli minulle han uusi tuttavuus, vaikka Flow on jonkin verran tuttu. Ihana desing.

 3. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  11.10.2019 / 09:40

  Onpas kiinnostava sarja, tämä on minulle ihan uusi tuttavuus 🙂

 4. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  11.10.2019 / 09:53

  Purkit ainakin näyttävät kivan pieniltä – paljon matkailevana vierastan aina isoja purnukoita 🙂
  Pitääkin käydä tsekkaamassa tuo arvonta!


Looking for Something?