Etusivu » Kiitos heinäkuu

Kiitos heinäkuuHeinäkuu oli todella poikkeuksellinen ja postauksia tuli tehtyä tasan kuusi kappaletta. Vietin ihan tarkoituksella somelomaa, joka tuntuu vaan jatkuvan ja jatkuvan. Suomen kesä on niin lyhyt, että haluan viettää illat ulkoillen golfviheriöillä. Sisäinen kilpailuviettini on taas päässyt vauhtiin ja viime viikonlopulla minulla oli kolmen golfkisan putki vaihtelevalla menestyksellä. 


Heinäkuun kollaasin valitsin kivoja yksityiskohtia Seinäjoen asuntomessuilta, jotka ovat jakaneet mielipiteitä täällä blogeissa. Itse tykkäsin näin sisustamisen amatöörinä messuista. Mustavalkoisuus ja tylsä harmaa puhuttelivat minua. Kuukauden suosituin postaus liittyi arjen pieniin onnenhetkiin. Loppujen lopuksi onni löytyy ihan tavallisista asioista. 


Nyt käännetään uusi sivu elokuulle. Olen jo tehnyt uusia hankintoja syksylle. Nyt vain pitäisi löytää aikaa kuvaamiselle. Uuden tuttavuuden Uterqüen ihanuudet odottavat esille pääsyä. Oletko sinä tutustunut heidän mielettömään nettikauppaan?  -tuulanneli
6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  2.8.2016 / 20:03

  Oikein ihanaa alkanutta elokuuta <3

 2. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  3.8.2016 / 01:24

  Kesästä pitääkin nauttia – ja hyvällä omallatunnolla; kyllä näitä blogijuttuja taas ehtii sitten tehdä, kun tulevat ne kelit, jolloin ei ulos tee mieli nenäänsä pistää;)
  Ja voihan minkä kaupan heitit – oli ennestään ihan vieras, mutta pikaisellakin selauksella sieltä olisi löytynyt vaikka mitä minunkin makuuni.
  Ihanaa elokuuta sinulle, Tuula <3

 3. Pieni Lintu
  Kirjoittaja
  3.8.2016 / 10:02

  Kaunis ja tyylikäs kollaasi!

 4. Belladonna
  Kirjoittaja
  3.8.2016 / 20:06

  Pieni blogi- ja sometauko on varmasti tehnyt hyvää, irtiotto asiasta kuin asiasta on rentouttavaa ja antaa puhtia jatkaa uusin innoin. Oikein mukavaa elokuun alkua!

 5. Hannele Toivon Vintiltä
  Kirjoittaja
  3.8.2016 / 21:20

  Tauko tekee terää ja heinäkuu näyttää olleen Kaunis!

 6. Unknown
  Kirjoittaja
  9.8.2016 / 22:46

  Kauniin tyylikäs heinäkuun kollaasisi <3
  Ihailen tyyliäsi ja valokuvien kerrontaa. On taito kertoa jopa yhdellä kuvalla kaikki oleellinen. Arvostan.

  Kaunista elokuuta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?