Etusivu » kiitos suurten tunteiden toukokuu

kiitos suurten tunteiden toukokuu

Toukokuu oli sananmukaisesti suurten tunteiden kuukausi. Meidän perheellä alkoi  ihan uusi elämän vaihe ja perheemme kasvoi pienellä prinsessalla. Enkä voi olla hehkumatta sitä, kuinka mummina on superkiva olla! 

HUHTIKUUN TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA


Pienissä häissä tyylikkäästi oli tämän kevään suosikkini näytöspostauksista. Näytöksen morsian oli stailattu upeasti poikkeuksellisesti keltaisen sävyihin. Piristävä kokonaisuus, mihkä moni varmasti harvoin lähtee. Olemme niin tottuneet siihen valkoiseen. Koko muotinäytös oli toteutettu upeasti ja Karisma Vaasan blogiin siitä syntyi raikas ja erilainen näytöspostaus. Postauksen löydät täältä (klik).

Viisi viikon varrelta – mummina on superkiva olla! Postaus oli uuden elämän vaiheen hehkutusta. Meidän pieni peikkotyttö on maailman suloisin. Miksi peikkotyttö? Hänellä on mustat paksut hiukset, jotka varmasti ovat kohta historiaa. Eilen yo-juhlissa tutkimme kuinka vaaleat hiukset alkavat kasvamaan. Meidän vanhimmainen oli yhden vuoden iässä vaalea kiharapää.

Tyylivinkkejä kevään ja kesän juhliin oli postaus meidän asiakasillasta yhdessä Karisman ja Kika´sin kanssa. Carola oli rakentanut jälleen ammattitaidolla kauniit ja toimivat asukokonaisuudet teemalla vähempi on enempi. Itse olen huomannut, kun harkitsee ostoksena ja miettii valmiiksi asukokonaisuudet, niin saa paljon enemmän toimivia asukokonaisuuksia. Näin tulee myös vähemmän niitä asukriisejä. Ei niitä vaatteita tarvitse olla satoja kappaleita. 

OMAT SUOSIKIT

Ruskeat housut ovat yllättäneet minun täydellisesti. En ole vuosiin käyttänyt ruskeaa. Keväällä löysin kivat pöksyt Lindexin mallistosta. Vähän emmin niiden hankintaa mutta ostin kuitenkin. Nyt ne ovat täydelliset juuri kesään. Huvittavinta tässä on, että hehkutin tätä ruskean sävyä ne ruskeat suosikkihousut ja mörkömania -postauksessa. Samoin kehotin laittamaan mustat housut kaappiin odottamaan syksyä. No kuinkas sitten kävikään? Eilen yo-juhlissa yhdistin seeprapaidan kanssa mustat housut. Se vaan tuntui juhlavalta. Meillä naisilla on ikuinen lupa muuttaa mielipidettään.

TERVETULOA AURINKOINEN KESÄKUU


No nyt se on täällä meidän kauan odottama kesäkuu. Nauttikaamme siitä täysin siemauksin, kerätään aurinkoenergiaa paljon talteen ja tehdään kaikkea kivaa läheisten kanssa. 

Mukavaa alkavaa kesäkuuta kaikille!

 -tuulanneli


5 Comments

 1. Minna M
  Kirjoittaja
  3.6.2019 / 13:56

  Onnea mummille! <3
  Kaunis kollaasi.
  Aurinkoista kesäkuuta myös sinulle!

 2. ida ihana
  Kirjoittaja
  4.6.2019 / 07:10

  Onnittelut mummille!<3 Sulla on tyylikäs blogi, oli kiva löytää tänne. Ruskeat housut sopii sulle hyvin ja kollaasi on kaunis.
  Aurinkoa päivääsi!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 3. Mia Malmi
  Kirjoittaja
  4.6.2019 / 19:06

  Voi onnea! ? Kaunis asukin ja kuvat. ?

 4. Hellunen31
  Kirjoittaja
  4.6.2019 / 19:27

  Oon lukenut kaikki nää sun postaukset ja ehdoton ykkönen oli tässä kuussa tuo mummona on super kiva olla. Ihanaa että oot saanut elämääsi yhden ihanan silmäterän. Lapsenlapset tuovat elämään varmasti paljon rikkautta ja toki rakkautta. <3


Looking for Something?