Etusivu » 10 hassua kysymystä

10 hassua kysymystä

Törmäsin todella hauskaan kysymyshaastikseen Tiian blogissa. Kysymykset olivat niin erilaisen hauskoja, että tähän oli todella kiva tarttua. Nyt vähän rennompien kysymysten pariin;

1. Imetkö hiuksiasi? – hupsista olipas ensimmäinen kysymys vähän outo! Toisaalta omat hiukseni ovat niin lyhyet, että ne eivät oikein edes ylety suuhun. Vastaus kysymykseen on, että en ime hiuksiani. Tykkään kyllä näperrellä niitä silloin, kun ne ovat vähän pitemmät. 

2. Petaatko pedin joka aamu? – tottakai petaan. En voisi lähteä mihinkään, jos peti on petaamatta. Joskus vapaapäivinä saatan venyttää petaamista mutta kyllä se peti on pedattuna ennen ruokailua. 

3. Mikä on suosikkilaulusi? – nämä musiikkikysymykset ovat aina minulle hankalia. Kuuntelen paljon radiota ja samalla musiikki menee siellä taustalla. Olen musiikin suhteen todella kaikkiruokainen. 
4. Mitä mietit, kun istut yksin autossa? – no kuuntelen sitä radiota ja musiikkia. Varsinkin yksin ajellessa laulan aina mukana ja kappaleella ei ole paljon väliä, jos se vaan on sellainen minkä tunnen. Paljon ajatuksiin vaikuttaa, se mitä radio-ohjelmaa kuuntelen ja sieltä tulee sitten mitä erilaisimpia ajatuksia. Joskus ne mietteet voivat olla aika villejä. Sitten jos olen matkalla tärkeään tapaamiseen, niin silloin ajatukset pyörivät sen ympärillä.
5. Mikä keittiötarvike olisit? – olipas vaikea löytää tähän vastausta. Etsiessäni kuvia postaukseen ylläoleva kahvipannukuva tuli vastaan. Kuva on otettu Murciassa viimeisimmällä lomamatkalla Espanjaan. Kahvi ja kaikki siihen liittyvät jutut ovat minulle tärkeitä. Ehkäpä minä voisin olla kahvipannu ja kahvimuki. Valitettavasti en löydä kuitenkaan mitään mielleyhtymää minkään keittiötarvikkeen kanssa.
6. Mikä eläin olisit ja miksi? – kyllä minä olen se kisumirri. Pehmeä, kehräävä, suloinen ja tarvittaessa puolustan reviiriääni hyvinkin kiihkeästi. Silloin kynnet tulevat esille sähisten. Olen utelias ja tykkään nuuskia ympäriinsä kivoja juttuja. Rakastan päikkäreitä vapaapäivänä ja olen sinnikäs tavoitteiden saavuttamisen kanssa. Tykkään kehrätä onnellisena murun kainalossa, joka on ehdottomasti maailman paras ja turvallisin paikka. 
7. Mitä teet, kun olet vihainen? – suhtautuminen ja reagointi riippuu ihan tilanteesta, väsymyksestä, ihmisistä sekä asiasta. Nuorempana reagoin joskus vähän liiankin voimakkaasti. Nyt iän myötä olen huomannut vetäytyväni omaan kuoreen, kun oikein suututtaa! En todellakaan jaksa kaikkea ihmissuhdedraamaa. Olen mieluummin hiljaa ja katson sivusta vaikka kuinka suututtaisi. Joskus kätken vihan sisimpääni ja sitten illalla kotona puhisen päivällä tapahtuneista asioista murulle. Hänelle voi aina luotettavasti purkaa sydäntään!
8. Mitä toivot tällä hetkellä eniten itsellesi? – tottakai toivon itseni kuvan maisemiin. Rakastan valoa ylikaiken ja viihdyn niin hyvin Espanjassa. Matkustaminen on aina niin kivaa mutta yhtä kivaa on tulla takaisin kotiin. Minulla on ensi kuussa lomaa, jonka aion olla tiiviisti ihan kotimaisemissa ja ennen kaikkea kotona. Tiedossa siis rentoja pyjamapäiviä hiukset ponnarilla.
9. Millainen olet humalassa? –  siitä on muuten vierähtänyt tovi, kun viimeksi on mennyt vähän kuppi nurin kunnolla. Nousuhumalassa olen ylisosiaalinen ja sen jälkeen jossain vaiheessa iltaa muutun känkkäränkäksi. Olen ollut jo useamman vuoden ajan yhden lasillisen tyttö juhlissa ja erilaisissa pippaloissa. Ketoilun myötä olen ollut nyt kuitenkin ilman alkoholia ja viinejä jo yli yhdeksän kuukautta. Hyvä minä!
10. Käytätkö hajuvesiä? – kyllä ja minulla on luottotuoksu, jota olen jo käyttänyt usean vuoden ajan. Tässä kohtaan olen kaavoihin kangistunut ja rakastan Jimmy Choon tuoksua yli kaiken. Tämä tuoksu toimii ihollani täydellisesti ja on tärkeä osa identiteettiäni. Moni ystäväni sanoo muistavansa minut juuri tästä hajuvedestä. Ja kuinka ihanalta se tuntuukaan kun tapaat jonkun tutun ja halaatte. Sen jälkeen sinulle kuiskataan, että sinä tuoksut hyvälle! Naisellisuutesi nousee aivan uusille lukemille ja pieni hento puna nousee poskille.

Löytyikö meillä yhtäläisyyksiä ja keksitkö sinä muuten mielleyhtymään keittiötarvikkeeseen?

 -tuulanneli 

20 Comments

 1. Tiia Koivusalo
  Kirjoittaja
  27.1.2020 / 17:45

  Ihana muru ja sinä. <3 Täällä oman ukkelin kanssa on käyty joskus ne tulisimmat riidat, nykyään jos joskus harvoin kärähtää, niin heti jo naurattaa tyyliin, tämä on niin nähty.

  Hei oltaisiin molemmat kissoja ja kahvimukeja. <3

  Tuo Jimmy Choon tuoksu on aivan ihana. <3

  Niin kiva kun teit tämän ja kyllä ne hiukset voivat olla toki hermolelu, mutta imisinkö hiuksia, niin no en, mutta vannomatta paras. 😉

  Kivaa uutta viikkoa Tuulaanneli. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.1.2020 / 19:13

   Heippa ihana Tiia 🙂

   Tämä oli niin superhauska haaste, johon oli pakko tarttua. Kiitos paljon inspiraatiosta!

   Tuo hiusten imeminen on ollut nyt hupaisa juttu tämän haasteen myötä!

   Mukavaa viikonjatkoa Tiia 🙂

 2. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  28.1.2020 / 03:40

  Hauskat kysymykset 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.1.2020 / 19:14

   nämä olivat vähän erilaiset kysymykset!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  28.1.2020 / 06:06

  Tämäpä on hauska kysely, voisin itsellenikin napata – vaikken tiedä keksinkö kaikkiin vastauksia 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.1.2020 / 19:14

   Kannattaa kokeilla, kyllä ne vastaukset löytyvät sitten yllättävän helposti!

 4. Taija
  Kirjoittaja
  28.1.2020 / 07:50

  Tämä oli hauska & erilainen, pitääpä jossain vaiheessa itsekin toteuttaa. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.1.2020 / 19:19

   Heippa Taija 🙂

   todella kiva, kun innostuit! Nämä blogihaasteet ovat aina kivoja toteuttaa ja samalla oppii bloggarista jotain uutta!

 5. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  28.1.2020 / 10:46

  Hauskat kysymykset, voisin napata itsekin! 🙂

  Ihanaa viikkoa sinne!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.1.2020 / 19:21

   Kiitos Mia 🙂

   tämä on kiva haaste toteuttaa! mukavaa viikonjatkoa sinulle myös 🙂

 6. Minna M
  Kirjoittaja
  28.1.2020 / 13:29

  Mukavaa vaihtelua tällainen vähän erilainen kysely. Opin taas uutta sinusta. Jäin miettimään pitkäksi aikaa, mikä keittiötarvike olisin. Ehkäpä juuri nytkin kädessäni oleva iso teekuppi tai teesihti. Mukavaa viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.1.2020 / 19:26

   Heippa Minna 🙂

   tuo keittiötarvike oli minulle se haastavin kohta tässä haasteessa. Valokuvan löysin siihen heti mutta vähän mietin sitä, mitä vastaisin!

   Mukavaa viikkoa sinulle myös!

 7. Tuula's life
  Kirjoittaja
  28.1.2020 / 15:20

  Minäkin tartuin haasteeseen.
  Kivoja vastauksia sinulla. Ja voitko kuvitella, minä tiesin heti, mikä keittiötarvike olisin. Tuon kysymyksen takia tartuinkin haasteeseen… oli heti yksi vastaus valmiina 🙂
  Kiitos haasteesta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.1.2020 / 19:28

   Heippa Tuula 🙂

   tosi kiva kuulla, että innostuit haasteesta! Pitääpä käydä kurkkaamassa mitä sinä vastasit kysymykseen!

   Mukavaa viikonjatkoa sinulle 🙂

 8. Nimetön
  Kirjoittaja
  28.1.2020 / 19:31

  Mä olisin orava, nopea, vikkelä ja kova syömään!

  T. Marjukka / FFS

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.1.2020 / 18:38

   Heippa Marjukka 🙂

   Olipas aivan ihastuttava ja nokkela vertaus! Ihana sinä 🙂

 9. Satu
  Kirjoittaja
  29.1.2020 / 17:26

  Hauskoja faktoja sinusta ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.1.2020 / 18:39

   Kiitos paljon Satu 🙂 Näitä haasteita on aina kiva tehdä!

 10. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  29.1.2020 / 22:34

  Kiva haaste ja kysymykset! Ja kyllä – taitaisin olla se kissa itsekin;)
  Ihanaa tätä alkanutta uutta vuotta sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.2.2020 / 17:24

   Kiitos Arja 🙂

   Todella kiva kuulla sinustakin jotain pitkästä aikaa! Mukavaa viikonloppua sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?