Etusivu » kiitos marraskuu – valoa ja rentoa yhdessäoloa!

kiitos marraskuu – valoa ja rentoa yhdessäoloa!

Aurinkoinen marraskuu takana ja paljon valoenergiaa ladattuna talvea varten. Olemme jo muutaman vuoden ajan ajoittaneet parin viikon loman marraskuulle ja tämä on osoittautunut todella loistavaksi ratkaisuksi.

marraskuun top 3 suosituinta postausta

Näytöspostaukset keräävät klikkauksia. Kuukauden suosituin postaus oli odotetusti viisi poimintaa näytöksestä. Meillä on perinteisesti Karisman syksyn näytös loka/marraskuun vaihteessa. Carola oli jälleen stailannut upean kokonaisuuden. Valitsin näytöksestä tänne oman blogini puolelle viisi puhuttelevaa tyyliä. Valintani voit lukea täältä (klik).

Hiusjutut kiinnostavat aina lukijoita! Siihen vaikuttaa varmasti se, että hiukset ovat meille tärkeä juttu ja niistä ei ihan niin paljon kirjoiteta kuin meikeistä. Olen jostain lukenut, että suomalaiset käyttävät paljon suhteessa väkilukuun kampaamopalveluja. Me vasta opettelemme käyttämään kosmetologien palveluja. Hiustaikoja luonnollisesti voit lukea täältä (klik)
Marraskuun lomamatkalla tein vain pari postausta ja hyvä niin. Jälkeenpäin olen ollut tyytyväinen, että ailahtelevat nettiyhteydet hankaloittivat bloggaamista. Meillä oli kiva loma kaikkine aktiviitteineen. Tällä kertaa meillä oli mukana monen vuoden tauon jälkeen golf, joka oli hyvä valinta juuri Alincanten seudulle. Lomakuulumiset postauksen voit lukea täältä (klik) 

kuukauden oma suosikit

Olen todella tyytyväinen Murciassa otettuihin asukuviin. Olimme päiväkahvilla Plaza Del Carnenal Belluga -aukiolla. Tuijotin meidän edessä olevaa vanhaa rakennusta ihastuneena. Näin jo silmien edessä valmiit asukuvat. Onneksi hovikuvaaja on vapautuneempi ulkomailla ja suostuu kuvailemaan julkisilla paikoilla. Voit lukea postauksessa täältä (klik).

Innostun aina blogihaasteista, jotka selättävät usein myös kirjoitusblokin. Samoin blogihaasteisiin on kiva etsiä erilaisia ennenjulkaisemattomia valokuvia arkistoista. Tällä hetkellä minulla on runsaasti valokuvamateriilia reissulta, joten kuvia riittää muutamaan blogihaasteeseen. Asioita, joista pidän -postauksen voit lukea täältä (klik)

tervetuloa tunnelmallinen joulukuu

Aivan ihastuttava ja lämminhenkinen kuukausi edessä. Jokaisessa meissä asuu pieni jouluihminen, niin minussakin. Tänä vuonna jouluni on vähän erilainen ja saan fiilistellä sen tulemista yhdessä ihanien asiakkaiden kanssa samalla vieden eteenpäin vastuullisuus teemaa. Muuten joulumme on rauhallinen täynnä pehmoista yhdessäoloa yhdessä perheen kanssa. Erityisen tästä joulusta tekee se, että tämä on Ellin ensimmäinen joulu ?

Kivaa alkavaa joulukuuta kaikille!

-tuulanneli

5 Comments

 1. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  1.12.2019 / 16:10

  Marraskuu on loistava kuukausi valon hakemiseen eteläisimmiltä mailta. Meillä alkaa loma olla lopuillaan ja pääsemme laittelemaan kotia vähän jouluisempaan kuntoon.
  Kävimme viime vuoden reissulla Murciassa ja se on todella kaunis kaupunki. Olisin viihtynyt siellä pidempäänkin mutta ehkä tie vie sinne vielä joskus. Asukuvasi ovat ihania mitä otitte siellä; joskus vain on niin että tausta toimii kuin häkä ja näissä toimi 🙂
  Meillä oli joskus puhetta vuokra-asumisesta Espanjassa; kirjoitin tänään meidän asunnostamme omaan blogiini, jos ehdit vilkaista. Tämä on ollut niin upea ja aurinkoinen kuukausi, vaikka muutama pilvinen ja tuulisen sateinen ilma osuikin kuukauteen. Täälläkin on talvikausi…

  Mukavaa joulunodotusta Tuula <3

 2. Hellunen31
  Kirjoittaja
  1.12.2019 / 20:13

  Tykkäsin itsekin juuri näistä suosituimmista postauksistasi. Ihania asukuvia ja kauniit aurinkoiset maisemat :). Omaa lomaa odotellessa. Mukavaa joulunodotusta sinullekin.

 3. Mira Rinne - Voimaannuttajasi Fashion Poetryssä
  Kirjoittaja
  1.12.2019 / 23:12

  Kauniit ovat maisemat sekä ihanat asukuvat Susta! 🙂 Lämminhenkistä joulunodotusta sinne <3

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  6.12.2019 / 11:51

  Sinulla on ollut ihana marraskuu! Oli kiva lukea teidän matkajuttuja. Lomailtiin lokakuussa samoilla hoodeilla. Tosin ilman golfia. Mukavaa joulunaikaa!

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  8.12.2019 / 18:16

  Marraskuu kului kyllä uskomattomalla vauhdilla! 😀


Looking for Something?