Etusivu » Kiitos kesäkuu – olit todella hyvää seuraa!

Kiitos kesäkuu – olit todella hyvää seuraa!

Kiitos kesäkuu, olit todella hyvää seuraa! Kesäkuussa matkusteltiin niin murun kuin ystävien kanssa. Vietettiin pienen prinsessan ristiäisiä ja opeteltiin olemaan ilman sokeria ja muita hiilarihöttöjä. Taisi siinä samalla vähän housujen vyötärökin löystyä. 
kesäkuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Tämän hetken luottolook ja kesän suunnitelmat postauksessa listasin pitkästä aikaa vähän tulevia kesäsuunnitelmia. Syksyllä on sitten mukava katsoa miten suunnitelmien kanssa kävi. Asukuvissa olikin sitten tämän kesän luottolook. Olen joskus pukeutumiseni kanssa totaalinen jumiutuja, kun löydän jotain mitä rakastatan yli kaiken niin, sitten en pidäkään mitään muuta.

Juhlalook ja kuinka sitten kävikään postauksessa seeprapaitis esiintyi ensimmäistä kertaa blogissani. Alunperin olin suunnitellut, että laitan vaaleat housut asukokonaisuuteen mutta päädyinkin sadepäivänä mustaan väriin. 


Mitä minulle oikeasti kuuluu postauksessa kerroin kuinka löysin apua väsymyksen selättämiseen muuttamalla ruokavaliotani. Olin keväällä todella huolestunut omasta terveydestäni ja teetin veriarvotutkimuksen. Epäilin silloin, että minulla voisi olla alhaiset ferritiiniarvot. Tutkimuksissa löytyi vain matalat D-vitamiinitasot. Kevään ajan söin D-vitamiineja mutta väsymys ei hellittänyt. Kaikkihan olisi ollut yksinkertaista, jos sinä olisit voinut selättää väsymyksen pilleripurkilla. Nyt voin sanoa syvällä rintaäänellä, että ruokavaliolla on todellakin väliä!

OMAT SUOSIKIT

Blogihaaste perusasioiden ympärillä ympärillä oli pitkästä aikaa aivan sikamakee blogihaaste, johon sisältyi mukavia kysymyksiä uusilla näkökulmilla. Esimerkiksi kirjoittelin blogin alkumetreistä. Usein nämä alkutarinat ovat monien sattumien summia ja itse en katunut päiväkään sitä, että aloitin bloggaamisen. Tällä hetkellä tästä on muodostunut elämäntapa, joka on olennainen osa arkeani. Nykypäivän somemaailmassa pidän itseäni old schoolin bloggarina. Rakastan kirjoittaa blogiani eli tehdä tätä perinteisella tavalla kirjoittaen ja valokuvaten.

Sokerina pohjalla kesäkuussa oli tietenkin meidän prinsessan ristiäiset. Tapahtuma oli kuukauden tärkein ja mielenpainuvin. Ensimmäisen lapsenlapsen syntymään liittyy muutenkin niin paljon tunteita ja muistoja myös omasta äitiyden ensiajoilta. Nämä hetket olen varastoinut sieluni sopukoihin.

TERVETULOA mielenkiintoinen heinäkuu

Minulle heinäkuu on tänä vuonna kiireinen työkuukausi. Meillä on kaksi isoa tapahtumaa, joista toinen on valtakunnallinen SM kisaviikko ja toinen oman seuran iso 50vuotisjuhlaviikko. Tiedossa ihanan hektiset viikot upeiden tapahtumien kulisseissa.

Mukavaa alkavaa heinäkuuta kaikille!

-tuulanneli

10 Comments

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.7.2019 / 07:53

   Kiitos ida 🙂

   Pakkohan ne omat suosikit on myös otta mukaan 😉 Ne ovat usein niitä omia lempilapsia!

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  1.7.2019 / 09:00

  Olipas kiva yhteenveto. Tuo rauokavalion muutos, se on kyllä tärkeä homma ja sillä pysyy useampi ongelma poissa, etenkin se väsymys. Ainakin näin perusterveellä ihmisellä, erilaisen puutostilat sitten erikseen.

  IHanaa heinäkuuta! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.7.2019 / 07:54

   Kiitos Satu 🙂

   Olen nyt vahvahsti sitä mieltä, että ruokavaliolla on todellakin merkitystä. Me syödään aivan liikaa hiilarihöttöjä!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  2.7.2019 / 06:06

  Kesäkuu oli kyllä varsin ihana kuukausi 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.7.2019 / 07:56

   Olet niin oikeassa Mira 🙂 Kesä on vaan parasta!

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  2.7.2019 / 07:15

  Kesäkuu tuntui menevän vähän liian nopeasti ohi…Kaikkea kyllä tapahtui ja paljon 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.7.2019 / 07:57

   Sehän tässä kesässä on aina huonointa, että kaikki vaan sujahtaa nopeasti ohi!

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  2.7.2019 / 21:10

  Mukavalta kuulostaa sinun kesäkuusi ja kivan yhteenvedon olet kesäkuusta tehnyt! Tuttuja postauksia löytyi top3:sta.
  Ihanaa ja energistä heinäkuuta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.7.2019 / 07:58

   Kiitos Minna 🙂

   Rentoa ja aurinkoista heinäkuuta myös sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?