Etusivu » kiitos heinäkuu

kiitos heinäkuu

Pienen radiohiljaisuuden jälkeen täällä ollaan! Nyt on pakko ryhdistäytyä tämän rakkaan harrastuksen tiimoilta. Takana on sporttinen heinäkuu, joka on sisältänyt runsaasti liikuntaa, paljon käveltyjä kilometrejä ja reipasta yhdessäoloa viheriöillä niin murun kuin ystävien kanssa. Heinäkuu oli juuri sellainen kuin halusinkin! Koko upea kuukausi huipentui sunnuntaina käytyyn kilpailuun, jossa pelasin yhden elämäni parhaimmista golfkierroksista. Tämä huippuonnistumisen tunne kantaa koko loppukauden. Mikä parasta, vielä on mukavia golfkilpailuja jäljellä!

En ole viikkoon edes avannut bloggeria. Siksi olikin aivan ihana huomata, että te ihanat lukijat ette ole täysin minua hylänneet. Minulla oli suunnitelmia mistä kirjoittaisin näin kesällä mutta tällä kertaa ystävät, liikunta ja työ veivät voiton. Nyt on kuitenkin todella kiva palata ruudun ääreen pienen tauon jälkeen. Olen luonnoksiin kirjoitellut parikin postausta. Tällä kertaa postaustahtiani on hidastanut kuvamateriaalin puuttuminen. Keräsin kuvia tähän kollaasiin ja huomasin, että minulla oli vain kolme kuvakansiota heinäkuulta. Se on todella vähän, joten eiköhän ole aika jo pyyhkiä pölyt kamerankin päältä. 

Bloggaustahtiini näyttää kuuluvan tälläinen kesätauko. Tänä vuonna otin sen ilman stressiä. Nyt katseet käännetään kohti syksyä ja kivoja juttuja. Ensi viikolla päästään jo toivottavasti ensimmäisen syysnäytöksen pariin. Kampaajakin on varattu, joten kesäponnarille sanotaan hyvästit ja laitetaan hiukset syyskuntoon. Tervetuloa lämmin ja mielenkiintoinen elokuu!

-tuulanneli

ps. Hans lähettää kaikille paljon terkkuja ja kiittää lukuisista tykkäyksistä kuvaan, jossa on rakas resuinen pallo ⚽ joka on muuten vielä nippa nappa hengissä!

3 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  31.7.2017 / 21:53

  Heippa heinäkuu ja tervetuloa elokuu. Hansille rapsutuksia ❤️

 2. Tuula
  Kirjoittaja
  1.8.2017 / 07:36

  Pienet kesätauot on paikallaan kaikesta, mikä normaaliarjessa pyörii koko ajan mielen päällä. Omatkin bloggaukseni ovat olleet koko kesän ajan ihan mitä sattuu. Mutta ajattelin, että viis veisaan ja kesällä on tärkeämpää hengitellä omaan tahtiin ja mennä sen mukaan mikä hyvältä tuntuu.
  Lempeää elokuuta Sinulle! <3

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  1.8.2017 / 12:15

  Heinäkuu meni mutta kesä jatkuu koska elokuu on kesäkuukausi vielä ja minullakin lomaa 🙂
  Ihanaa viikkoa ystäväni ❤️ Hansille rapsutuksia ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?