Etusivu » viikon parhaat räpsyt

viikon parhaat räpsyt

Viikon pönötyskuva – Hansin kuvaaminen on tällä hetkellä todella haastavaa, siksi tämä kuvaräpsy aamulenkiltä on harvinaisuus. Meidän teinimurkku ei pysy paikalla ja energiaa löytyy todella paljon. Onneksi meidän lähistöllä on kiva ulkoilualue, jossa voimme päästää Hansin vapaasti juoksemaan. Staffie on luonteeltaan läheisriippuvainen, joten Hans ei päästä meitä näkyvistä vaikka se juoksee vapaasti tutkien paikkoja. Kiitos tehokkaan punkkilääkkeen, olemme säästyneet punkeilta! Hans saa vapaasti juosta pusikoissa ja pelloilla.


Kesän paras salaatti – Tänä kesänä olen hurahtanut basilikaan ja mikä ihana combo syntyykään yhdessä mozzarellajuuston ja kirsikkatomaattien kanssa. Tämä yhdistelmä ei kaipaa edes salaattikastiketta. Salaatti valmistuu hetkessä ja yhtä nopeasti se katoaa parempiin suihin!

Kesän kestävin kukka – on ehdottomasti mårbacka. Nämä vaaleanpunaiset kaunottaret kukkivat ja kukkivat. Mårbacka on pikkasen hinnakkaampi kesäkukka mutta täydellisesti hintansa väärtti. Ensi kesänä satsaan jälleen näihin vaaleanpunaisiin kukkiin.


Viikon luontokuva ahomansikoista – tuo mieleen aina lapsuuden. Mummolassa oli paljon paikkoja mistä näitä herkkuja löytyi ja niitä oli kiva napsia. 


Kesän herkullisin kakku – on tämä suosittu mansikkajäädykekakku. Olen jakanut itselleni kakun valmiisiin paloihin, joita on kiva ottaa pakasteesta päiväkahvin kanssa. Ohjeen tähän kakkuun löydät täältä (klik).


Aurinkoista viikkoa kaikille!

-tuulanneli

4 Comments

 1. JonnaH.
  Kirjoittaja
  7.8.2017 / 09:55

  Vitsit, että Hans on kasvanut paljon!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.8.2017 / 20:48

   Hans on jo iso poika! En tiedä missä tämä aika on kulunut, ihan juuri äsken Hans oli ihan pieni pentu!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  7.8.2017 / 16:40

  Juuri meinasin sanoa samaa kuin Jonna! Hansista on tullut jo niin iso poika!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   15.8.2017 / 20:49

   Aika rientää todella nopeasti!


Looking for Something?