Etusivu » kiitos elokuu – olit paras kesäkuukausi

kiitos elokuu – olit paras kesäkuukausi

Olipas meillä mielenkiintoinen elokuu. Tässä muutama poiminta elokuun jutuista;

Elokuun TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA

Viisi poimintaa perjantain näytöksestä -postaus aloitti meidän syksyn näytösten sarjan. Katriina oli ideoinut näytökseen aivan ihastuttavan finaalin, jota hehkutin myöhemmin varsinaisessa näytöpostauksessa. Upeaa, että mallit ottivat haasteen vastaan ja kävelivät paljain jaloin finaalin. ”Barefoot and fabulous” fiilistä! Kurkkaa postaus täältä (klik).

Marimekko on aiheena aina sellainen mikä kiinnostaa sekä allekirjoittanutta että teitä lukijoita. Piipahdin elokuussa Marimekon asiakasillassa tutustumassa heidän uuteen aina sinun -laukkumallistoon. Marimekko on kulkenut mukani eri elämänvaiheisssa. Marimekon raitapaita oli aikoinaan elämäni ensimmäinen merkkituote, jonka ostin ensimmäisillä kesätienisteillä joskus kauan, kauan sitten. Nyt ympyrä on sulkeutunut, kun vuosi sitten hankin uuden raitapaidan itselleni. Kurkkaa postaus täältä (klik).

Taiteiden yönä kokeilin itselleni jotain uutta ja laitoin mekon päälle. Käytän loppujen lopuksi harvoin mekkoja, joten tämä oli minulle todella harvinaista. Tykkäsin tästä asukokonaisuudesta todella paljon vaikka minulla oli mekon alla ne hiton leggarit! Kurkkaa syksyn ensimmäinen lookpostaus täältä (klik).
OMAT SUOSIKIT
Elokuun omia suosikkeja oli vaikea valita, joten tässä niitä kolme kappaletta. Elokuun puolivälissä vietimme mukavan viikonlopun Etelä-Suomessa golfaten ja nauttien toistemme seurasta. Hotel Rantapuisto oli todella idyllinen ja rento kokemus. Itäinen Helsinki oli muutenkin meille ihan uusi tuttavuus. 

Eniten kommentteja keräsi ehdottamasti haastepostaus ”En ole koskaan – Oletko sinä?”. Postaus oli todella kiva kirjoittaa. Jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut mennä vielä enemmänkin epämukavuusalueelle. Joka tapuksessa kiitos kaikille kivoista kommenteista. Kurkkaa postaus täältä (klik)

Pari päivää sitten postasin itselleni mielenkiintoisesta aiheesta eli bloggaamisesta. Analysoin omaa tekemistäni ja raotin vähän kulisseja miten teen asupostauksia ja kuka asukuvani ottaa. Meillä harrastebloggareilla useimmilla taitaa se oma aviomies ottaa ne kuvat pääsääntoisesti. Minä ainakin olen omaani tyytyväinen. Särmät ovat hiotuneet aika hyvin tässä viiden vuoden aikana. Silloin tällöin on kiva miettiä tätä blogimaailmaa. Kuitenkin meistä jokainen tekee sitä omaa juttuaan. Ei ole olemassa yhtä ja oikeaa tapaa tehdä. Annetaan vaan kaikkien kukkien kukkia!

kaikille mukavaa ja rentoa syyskuuta!


-tuulanneli7 Comments

 1. Jenni S. | Big mamas home
  Kirjoittaja
  2.9.2019 / 21:04

  Tosi kiva postaus. Minulla avomies ei ota kuvia, vaan yritän puhua kaverit kameran taakse aina tarvittaessa. Onneksi on saman henkisiä kavereita jotka lähtee mukaan tähän juttuun. ? Ihanaa syksyä. ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   5.9.2019 / 20:34

   Kiitos 🙂

   Olen yrittänyt kuvailla muutaman bloggarin kanssa mutta aina olen sitten lopulta kääntynyt oman mieheni puoleen valokuvaus asioissa. Onneksi hän lähtee mukisematta kuvailemaan, siksi tilanteen pitää sujua nopeasti ohi.

   Mukavaa syksyn alkua 🙂

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  3.9.2019 / 03:48

  Elokuu oli kyllä aika mahtava, lämmin ja kiva. Mutta illat ja yöt oli paljon kylmempiä kuin viime vuonna. Ei ole voinut pitää yöllä parvekkeen ovea auki :/

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  3.9.2019 / 07:42

  Elokuu oli ihana!
  On aina kiva kurkata vähän kulissien taakse. Meillä myös mieheni ottaa kaikki kuvat ja osan otan itse jalustaa käyttäen 🙂

 4. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  3.9.2019 / 11:40

  Elokuu oli ihanan kesäinen täällä Helsingissä, toin ilon irti jokaisesta kesäisestä päivästä.

  Mies ottaa minusta kuvat, häntä on kyllä helppo ohjeistaa "Pystyyn, vaakaan, lähikuva, puolikuva, kokokuva" ja häänä osaa katsoa, ettei kuvassa päästä kasva pylväs tai ohimosta oksa. Välillä otan kotona itse lähikuvia kamera jalustalla ja itse Sonyn kaukosäädinsovelluksella operoimalla, etenkin sellaisia joissa on kulho tai lautanen kädessä. Näen kuvatessani ruudulta miltä käden asento näyttää ja miten päin lautasen tulisi olla, jotta annos on kuvassa edukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?