Etusivu » Keskiviikon lista ja viimeisimmät kuulumiset

Keskiviikon lista ja viimeisimmät kuulumiset

Mikä oli parasta kuluneella viikolla? – Lokakuussa on paljon kaikkea kivaa. Lauantaina pääsimme järjestämään puolen vuoden tauon jälkeen Muotia ja Brunssia tapahtuman. Teen postauksen siitä loppuviikolla. Carola oli jälleen stailannut upeat asukokonaisuudet. Jippii! Olemme matkalla pikku hiljaa kohtia normaalia.

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Facebookin ja Instagramin kaatuminen maanantaina. Ainakin minulle se oli hyvä muistutus siitä kuinka somen munat ovat tällä hetkellä vain yhdessä kupissa. Olen viime aikoinan keskittynyt täysin instan kehittämiseen ja päivittämiseen. Ehkäpä olisi hyvä palata myös tänne blogin pariin.

Mikä oli huonointa viikolla? – Syksyiset vesisateet ja aikaisin pimenevät illat.

Viikon asu? – Ihastuin ensi silmäyksellä tähän By Malene Birgerin neulemekkoon. Olen nyt pari talvea käyttänyt mustaa Tiger of Sweden mustaa neulemekkoa, joten oli aika hankkia myös toinen neulemekko talveksi. Tigerin neulemekon laatu on ollut aivan huippua! Nyt mielenkiinnolla seuraan kuinka Malenen mekko käyttäytyy käytössä. Molemmat neulemekot ovat 100% villaa. Näitä villalaatuja on vaan niin paljon erilaisia ja jotkut vain nyppääntyvät hinnasta huolimatta.

Neulemekossa on kaunis muta -väri, joka on helppo yhdistää muiden luonnonvärien kanssa. Tänään yhdistin sen keväällä hankitun Busnelin toppaliivin kanssa. Neulemekon kaulus antaa mekolle ilmettä. Samoin neulemekon hihoissa on kiva pussimainen leikkaus. Siis täyden kympin neulemekko!

Miten olet voinut viime aikoina? – Syyskuun työkiireet alkavat pikku hiljaa helpottamaan. Syyskuun intensiivinen työputki asetti hyvinvoinnille aikamoiset haasteet. Oma hyvinvointi jäi pikkasen taka-alalle. Onneksi lokakuu näyttää ihan normaalille ja iltaisin jää aikaa omille harrastuksille. Samoin lokakuulle on ilmestynyt kivoja kalenterimerkintöjä tapahtumien muodossa. Kyllä on kiva tavata ihmisiä face to face.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Positiivisella ja luottavaisella mielellä. Hemmottelin itseäni tänään aromihieronnalla. Parin tunnin hieronta teki todella hyvää. Olotila on seesteinen ja rauhallinen juuri nyt. Tekisi mieli halata koko maailmaa. Lokakuussa on paljon mukavia asioita. Meillä kesä menee golfkentällä, joten näin syksyllä nautimme koti-illoista yhdessä ja arjen kotiaskareet saavat jälleen ihan uuden merkityksen.

Nyt viimeistään otetaan esille neuleet, neulemekot, huivit ja pipot. Aamuisin saan laittaa jo pipon päähän. Värin valitseminen on ehkä se vaikein asia!

Mukavaa lokakuun jatkoa teille kaikille ihanille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?