Etusivu » Syksyn rennoin takkijakku

Syksyn rennoin takkijakku

//Postaus sisältää mainoslinkkejä***//

Heippa kaikille! Pitkästä aikaa asupostaus kolmella eri tyylillä. Tämä kauniin vaaleanpunainen paitajakku on ehdottomasti syksyn rennoin jakku. Olen valinnut paitajakun yhteistyön merkeissä Cellbesin*** valikoimista. Ihastuin jakkuun ensi silmäyksellä. Jakussa on kiva lantion yli ulottuva pituus ja rennot sivutaskut. Ryhdikyyttä paitajakkuun tuo silkkivuori.

Ensimmäisessä tyylissä valitsin vaaleat asusteet. Vaaleat farkut toimivat loistavasti myös syksyllä ja talvella. Näissä minun farkuissa on paksu materiaali ja tulen varmasti pitämään niitä myös talvella.

Toisessa tyylissä valitsin aina tyylikkään mustan. Lisää särmää asukokonaisuudelle tuo kerrostaminen. Tässä asukokonaisuudessa minulla on paljon huomiota edellisessa postauksessa herättänyt pitkä neuleliivi.

Tykkään kerrostaa vaatteita ja tästä tyylistä tykkään todella paljon. Neuleliivi on osoittautunut todella monikäyttöiseksi. Neuleliivi uudistaa monta vanhaa asujuttua.

Sporttisessa asukokonaisuudessa yhdistin lyhyen supermakeen toppisliivin paitajakun kanssa. Olen illolla ottanut vastaan tämän syksyn toppisliivit. Olen aina tykännyt liiveistä ja niillä saa moneen asukokonaisuuteen ryhdikkyyttä.

Asukokonaisuudessa voi leikkiä väreillä. Postauksessa olen yhdistänyt mustan vaaleanpuniasen kanssa. Toinen suosikkini on yhden värin asukokonaisuus eli esimerkiksi mustaväri päästä varpaisiin. Lyhyt toppisliivi näyttää superkivalle mustan neulemekon kanssa.

Viimeisessä asussa yhdistin beigen toppisliivin paitajakun kanssa. Näissä vaaleissa väreissä viihdyn yhtä paljon kuin tummissa väreissä. Paitajakuista on tullut monen suosikkivaate ja en ihmettele yhtään. Todella monikäyttöinen vaate.

Paitajakku // Cellbes***

Musta pitkä neuleliivi // H&M

Musta lyhyt toppis // H&M

Beige toppis // Vero Moda

Sneakerit // Cellbes***

1 Comment

 1. 30.9.2021 / 07:54

  MOI!
  Kaikki tyylit olivat kivoja ja sellaisia jotka tulisivat käyttöön itselläkin.
  ”Musta tyyli” vaikutti minuun ehkä eniten, tykkäsin tosi paljon. Odotan aina
  näitä tyylipostauksia kovasti, saan niistä ideoita omaankin pukeutumiseen.
  Kiitos siitä.


Looking for Something?