Etusivu » Kadonneen vyötärön metsästys – testissä Hypoxi

Kadonneen vyötärön metsästys – testissä Hypoxi

Tavanomainen laihduttaminen kohdistuu naisilla useimmiten aluksi eniten ylävartaloon, kasvoihin ja rintoihin. Näin ainakin allekirjoittaneella on useasti käynyt. Omistan vyötärön mutta nyt minullakin sen ympärysmitta hätyyttelee riskirajoja tai oikeastaan on jo sen yli.  Ikä on tehnyt tehtävänsä ja jenkkakahvaa alkaa muodostua keskivartaloon. Siksi tämä mahdollisuus kokeilla Hypoxia tuli kuin tilauksesta.


Perusideana Hypoxissa on verenkierron lisääminen ongelma-alueilla ali- ja ylipaineen ja kevyen liikunnan avulla. Verenkierron pitäisi taata nopeampi rasvanpoltto. Ruokavaliolla on myös oma tärkeä osansa tässä Hypoxissa. Ruokailu perustuu ihan normaaliin ruokavalioon, joka oli minulle todella tärkeä pointti. Itse en halua missään nimessä enää lähteä millekään lisäaineista koostuvalle mehukuurille, jotka lupaavat nopeita tuloksia ja lopputulemana on kuurin jälkeen sitten tuplana kilot takaisin.

Hoito aloitetaan HDC-laitteessa, jossa maataan kuvassa näkyvässä haalareissa 20 minuutin ajan. Erityisvalmisteisen puvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Jos olet käynyt lymfassa, niin tämä muistuttaa sitä. Itselläni tämä laite todella laittoi kuona-aineet liikkeelle ja illalla sain kotona käydä useasti vessassa. HDC -laitteen vaihteleva yli- ja alipaine rentouttavat ja olen nukahtanut. Laitteen jälkeen olotila on todella raukea.
HDC-laitteen jälkeen siirrytään polkemaan pyörää kuvassa olevalla laitteella. Tämä ei ole ihan tavanomainen pyörä. Vaan ennen satulaan istumista sinulle puetaan taas uusi puku päälle. Tiukka korsettimainen ”vannehame” kiinnittää sinut tiukasti laitteeseen kiinni. Polkemisen ajaksi laite suljetaan ja näin varmistetaan, että reidet todellakin lämpiävät puolen tunnin treenin aikana. Sykkeet pidetään matalalla. Siltikin matalatempoinen poljenta saa hien pintaan. Olet varmasti huomannut, että esimerkiksi lenkin jälkeen reidet ovat ihan kylmät. Tässä laitteessa varmistetaan, että myös reidet ovat lämpöiset ja veri kiertää. Hypoxilla voidaan siis kohdentaa rasvanpolttoa juuri niihin omiin ongelmakohtiin.


Oma treeni Hypoxilla on nyt alkumetreillä. Minulla on edessä 4 viikon hoitojakso, joka ajoittuu sopivasti nyt helmikuulle. Näin saan hyvän jatkeen tammikuussa alkaneelle elämäntaparemontilleni. Ensi viikolla pääsen varmasti raportoimaan onko senteille tapahtunut mitään parin viikon treenin aikana. Seuraavassa postauksessa pureudun myös tarkemmin ruokavalioon ja sen merkitykseen tuloksien kannalta.


Kiinnostuitko tästä treenimuodosta? Sinulla on mahdollisuus tutustua tähän Hypoxi – treenihoitomuotoon veloituksetta. Maksuttomassa konsultaatiossa kerrotaan enemmän tästä menetelmästä ja sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan laitteita. Hypoxi Vaasan yhteytiedot löytyvät täältä (klik) ja Voit varata sieltä itsellesi maksuttoman konsultaation.
Onko teistä kukaan kokeillut Hypoxia? Olisi kiva kuulla kokemuksistasi!
-tuulanneli
//postaus on toteutettu yhdessä Hypoxi Vaasan kanssa //
21 Comments

 1. Nicola
  Kirjoittaja
  11.2.2018 / 18:20

  En olekkaan koskaan aiemmin kuullut tästä. Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa, että onko tullut muutoksia ym. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 17:21

   Tämä on todella mielenkiintoinen treenimuoto, joka myös aktivoi liikkumaan sekä tarkkailemaan omia ruokailutottumuksia kohti säännöllistä rytmiä.

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  11.2.2018 / 18:31

  En ole kokeillut, mutta olen yhdeltä tutulta kuullut vain hyvää tästä.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 17:23

   Olen itsekin kuullut vain hyvää Hypoxista ja katsotaan mitä tuloksia saan aikaan!

 3. Karisma
  Kirjoittaja
  11.2.2018 / 18:32

  Hyvin kirjoitettu Tuula ? Toivottavasti sinulle käy kuten minulle, oli mahtava apu Fitfor50 projektissani viime syksynä ✌️ 4 vkoa/12 krt -4.5 kg -33 cm. Ihan huippu juttu, suosittelen! ? Kram, Carola

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 17:39

   Kiitos Carola kannustavasta kommentistasi!

   Nuo sinun lukemat ovat aivan huippuja. Toivottavasti pääsen lähelle sinun lukujasi. Ainakin kova tsemppi on nyt päällä!

 4. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  11.2.2018 / 18:58

  Tästä en ole kuullut koskaan, mutta itselläni on menossa kokeilu Cryolipo-hoidosta, missä rasvasoluja ongelma-alueella jäädytetään -4 asteeseen. Kirjoitan siitä lähiviikkojen aikana, kun riittävästi aikaa on kulunut ja tuloksia (toivottavasti) voidaan nähdä. On nämä jänniä juttuja!
  Kuten mainitsitkin, tärkeää on huolehtia kokonaisvaltaisesti eri osa-alueista ja syömisestään. Ei kiitos mitään kalliita litkuja ja mehuja tännekään, heh.
  Ihanaa viikkoa ja seuraan mielenkiinnolla projektia!
  -Maarit

  • Marina / Dioriina
   Kirjoittaja
   11.2.2018 / 20:30

   Tämä kuulostaa hurjalta. 😀 Jään odottamaan sinunkin tuloksia innolla. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 17:50

   Heippa Maarit 🙂

   Todella mielenkiintoinen myös tuo sinun Cryolipo-hoito. Instassa kommentoinkin eka kerran tätä sinun hoitoa. Odotan innolla myös sinun tuloksia hoidosta.

   Näissä hoidoissa on hyvää juuri se, että niiden filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä järkevään ruokavalioon.

   Tsemppiä meille molemmille!

 5. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  11.2.2018 / 20:29

  Oi, kuulostaa todella mielenkiintoiselta hoidolta. Innolla jään seuraamaan tuloksia ja tätä pitää kyllä itsekkin harkita. 🙂 Ihana uusi ilmee blogissa muuten. <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 17:54

   Heippa Marina ja kiitos 🙂

   Olen itsekin innoissani tästä blogin uudesta ilmeestä ja kiva, kun tykkäsit.

   Hypoxi on todella mielenkiintoinen hoitomuoto ja mikä parasta se kohdistuu juuri niille meidän ongelmakohdille.

 6. marja 50+ eloa ja oloa
  Kirjoittaja
  12.2.2018 / 07:10

  En ole kokeillut HYPOXIA, koska olen päättänyt, että en enää laihduta. Noin viisi vuotta sitten päätin olla kehopositiivinen: hyväksyä painoni ja ulkomuotoni. Mutta tuo hoito vaikuttaa tehokkaalta, jos haluaa laihduttaa.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 18:16

   Upeaa marja, ihailen aina ihmisiä, jotka ovat sinut itsensä kanssa.

   Minulla on nyt tuo vyötärönympärys vähän karannut käsistä. Nyt on korkea aika palauttaa se terveellisiin mittoihin. Onneksi ei ole paljosta kiinni!

 7. MINI
  Kirjoittaja
  12.2.2018 / 08:26

  En ole kokeillut koskaan, mutta olen kyllä kuullut Hypoxista. Mielenkiinnolla jään odottelemaan postausta tuloksista.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 18:20

   Itsekin odotan innolla ja vähän jännittyneenä ensimmäisen mittauksen tuloksia.

   Eilen sain pitkästä aikaan nahkapöksyt jalkaan! Eipä ole mahtuneet pariin vuoteen!

 8. Nimetön
  Kirjoittaja
  12.2.2018 / 16:35

  Olen tyytyväinen HYPOXI-treeniin. Hoitaa ihoa ja lihaksia, alun perin kehitetty urheilijoille palautumiseen. Auttoi ainakin minulla rasvamöhkyröiden tasoittumiseen reisissä ja vyötärön kaventumiseen.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.2.2018 / 18:26

   Hei aivan upea kuulla, että hoito olet ollut tyytyväinen hoitoon!

   Minullekin tuo vyötärön kaventuminen on se ykkösjuttu ja tottakai on kiva myös saada muhkuroita vähän siloisemmiksi!

 9. Monta syytä rakastaa
  Kirjoittaja
  13.2.2018 / 04:20

  Olen kuullut tästä ja kokeilukin kiinnostaa, mutta hinta on liian korkea itselle. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.2.2018 / 09:19

   Heippa Nina 🙂

   Treenimuotona tämä on todella tehokas ja hintansa arvoinen. Kannattaa testa, jos sinulla tulee joskus mahdollisuus siihen 🙂

 10. annu
  Kirjoittaja
  13.2.2018 / 16:37

  Voi kun kiva kun kokeilet! Mä meinasin "joskus" testata, mutta sitten se jotenkin jäi. Edellisen työpaikan esimies kävi paljonkin, ja tykkäsi kyllä 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   14.2.2018 / 09:22

   Heippa annu 🙂

   Yllätyinkin itsekin tämän treenimuodon tehokkuudesta ja minulle on juuri tärkeintä tämä täsmätreeni niille ongelma-alueille!


Looking for Something?