Etusivu » viikonlopun riemut ja kuulumiset

viikonlopun riemut ja kuulumiset

Moikka kaikille! Postauksen kuvissa palaamme takaisin viime viikonlopun lumiriemuihin. Sunnuntaina kävimme ostamassa meidän koirulille kunnon talvihaalari. Voi sitä riemua, kun pääsi temmeltämään lumessa. Staffi on todella lyhytkarvainen ja aluskarvaa ei ole laisinkaan, joten nyt tarvitaan kunnon talvihaalari.

Iltapäivisin lenkille lähtiessä mieleen ovat tulleet muistot vuosien takaa. Ihan kuin pikkulapsia pukisi kun puen tätä meidän veijaria ulos. On ne ajat muuttuneet! Nyt hikoilen nelijalkaisen kaverin kanssa, kun pitäisi päästä nopeasti ulos lumileikkeihin.

Hektinen tammikuu on hurahtanut todella nopeasti. Viikon päästä käännämme sivut helmikuulle. Olen nauttinut talvesta täysillä tottakai pakkaset ovat pikkasen häirinneet. Joka tapauksessa olen reippaasti kävellyt päivittäin töihin. Päivisin on ollut kiva seurata päivän pitenemistä. Kotiin tullessa on aina ollut valoisampaa. Tästä tykkään sata lasissa!

Ainut asia mikä harmittaa menneessä kuukaudessa, on että en ole ehtinyt bloggailla suunnitelmien mukaan. Tarkoitukseni oli kyllä postata useammin. Nyt minulta on puuttunut kuvamateriaalia. Olen vähän vanhanaikainen tai oikeastaan kaavoihin kangistunut. Tykkään valokuvata ulkona. Asukuviin tulee syvyyttä ja liikettä. No näissä oli ainakin toimintaa, kun Hans ei millään pysynyt paikoillaan! Samoin lumisade yllätti meidät ja kuvissa on valkoisia täpliä yllin kyllin. Kaikille mukavaa viikonloppua!

-tuulanneli


6 Comments

 1. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  26.1.2019 / 08:09

  Oi miten ihania talvikuvia. Vaikka kesä on ihana vuodenaika, niin nautin myös talvesta tosi paljon, varsinkin nyt kun lunta on paljon. Ulkona näyttää kauniille. Nyt viikonloppuna on päästävä hiihtämään ja pitkälle lenkille. Kivat maisemat kuvissasi. Hyvää viikonloppua sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.1.2019 / 18:16

   Kiitos kivasta kommentista 🙂

   Talvi on nyt todella upea! Luonto on kuin postikortista ja kaikki on niin kauniin puhdasta valkoisen lumen ansiosta. Tästä pitää nauttia ja ulkoilla.
   Onneksi ensi viikolla lauhtuu ja taas pääsen meidän veijarin kanssa ulkoilemaan 🙂

   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle myös 🙂

 2. Marjo
  Kirjoittaja
  26.1.2019 / 19:11

  Olen samaa mieltä, että tammikuu on mennyt todella sukkelasti.

  Kuten sanoin sinulle puhelimessa ei näillä pakkakeleillä tehdä kovin pitkiä koiralenkkejä ettei myöskään russeliriiviö Minnie kylmety. Meillä on myös tällainen pitkäpunttinen asu mutta lisäksi tarvitaan fleecetöppöset etteivät tassut jäädy. Usein puettuasi koiran olet itse ihan hiessä 😀

  Hyvää viikonloppua! Ihania talvikuvia <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.1.2019 / 18:20

   Eikö olekin Marjo, tämä kuukausi sujahti vaan ohitse!

   Meillä on kanssa töppöset ostettu mutta ne eivät toimineet. Olemme kovilla pakkasilla jättäneet lenkit väliin. Meillä on onneksi aidattu takapiha, jonne Hans pääsee nopeasti asioille 🙂

   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja rapsut Minnielle 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  28.1.2019 / 16:46

  Tammikuu on kyllä hurahtanut hurjaa vauhtia, loppukuusta kyllä itselläni niin paljon uusia juttuja.. 🙂

 4. isivuosi
  Kirjoittaja
  30.1.2019 / 20:18

  Hienoja kuvia. Ihan parhautta, että tänne eteläänkin saatiin oikein kunnon talvi taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?